Dobré odpoledne, dnes je pátek 26.4.2024
svátek slaví Oto,
zítra Jaroslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

VIDEO + FOTOGALERIE:   Dávno jsme oslavili krásných pět let trvání seriálu PROMĚNA IMAGE, který se na stránkách tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku a internetovém serveru www.vecernikpv.cz objevuje již od dubna 2015. V reálu doposud proběhlo pětapadesát dílů, během nichž pod rukama zkušených odborníků prošly desítky žen všech věkových kategorií, nechybělo pár mužů, zájem projevily dokonce přímo dva manželské páry. A i přes koronavirovou pandemii a přísná epidemiologická opatření nekončíme ani v této těžké době! Nadále tak intenzivně pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Pokaždé je pro vítěze připraven den jako z pohádky, který se do paměti vryje na celý život. Jsme totiž opravdu nesmírně rádi, že se tento projekt těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Bylo by jen nošením dříví do lesa opakovat, že se u nás vystřídaly nejen dámy z Prostějovska, ale také z Prahy, Ostravy, Olomouce, Vyškova, Havířova, Bouzova a jednou k nám dokonce neváhala přijet zájemkyně až ze slovenského okresu Nitra.
Všem měníme nejen vizáž, ale především děláme radost, vykouzlíme úsměvy, vnitřní spokojenost a snažíme se zahřát u srdce i dodat potřebné sebevědomí. Poslední prázdninové klání bylo opět něčím výjimečné, zatímco v minulém díle jsme oslavili zmíněné páté narozeniny seriálu, tentokrát jsme „slavili“ pětasedmdesátku vítězky a také naše druhé shledání... Dámy a pánové, pojďme na to!

Prázdninovou proměnu pro sebe uzmula Ludmila Dohnalová z Prostějova. Tuto dámu je možné si pamatovat z období před pěti lety, kdy byla v pořadí teprve třetí účastnicí našeho tehdy v život uvedeného projektu. „Pamatuji si to jako včera, že jsem již tehdy žasla nad tím, kolik má paní Dohnalová koníčků, jak je neuvěřitelně aktivní, činorodá a jak výborně vypadá. Velice dobře si vybavuji, že jsme fotili u divadla, dokonce i vím, co měla na sobě. A její spokojený výraz, ten se mi z paměti jen tak nevytratí,“ vzpomíná s úsměvem Aneta Křížová, patronka projektu. „O to víc jsem se těšila. Byla jsem zvědavá, jak se paní Ludmile daří a co je nového. Nutno říci, že nezestárla snad ani o den, je stále plná energie a vitality,“ přidala.

A tak jsme se mohli pustit do její druhé proměny vizáže. Prázdninová vítězka se naprosto odhodlaně svěřila do rukou našich profesionálů. Ještě aby ne, věděla totiž, co ji čeká. „Moc se na celý den těším, ještě pár dní před proměnou jsem váhala, zda se skutečně zúčastnit v mém věku, přeci jen je člověk několikrát v novinách a na internetu, každý na to není. Ale pak jsem si řekla, že ten zážitek za to stojí. Takže už se nemůžu dočkat. Hlavně vím, že se o mě bude starat celý tým kvalitních odborníků od stylisty, přes kosmetičku, kadeřnici až po fotografa a kameramana, takže se není čeho bát,“ sdělila ještě před startem šestapadesátého dílu Ludmila Dohnalová.


Všechno bylo připraveno a tak jsme mohli natěšeni začít. Odstartovali jsme změnou outfitu v RV Fashion, poté se vydali do Optiky Wagner pro nové brýle, následovala kosmetická péče ve Studiu H a změna účesu ve Vlassalonu. Nic se samozřejmě nemohlo obejít bez fotografa a kameramana Ivo Mynaříka, díky kterému můžete podrobně sledovat, co vše se v polovině srpna u příležitosti dalšího výjimečného dne stalo.

1. krok – volba oblečení
Bylo sobotní ráno 15. srpna a na radnici odbila osmá hodina, tedy signál k odstartování prázdninové PROMĚNY IMAGE od PROSTĚJOVSÉHO Večerníku. Sraz byl jako už tradičně v Plumlovské ulici v prodejně RV Fashion, kde jsme vybírali z mnoha krásných a kvalitních šatů, kalhot a halenek. „Paní Dohnalová je vitální dáma, která se udržuje neustále v kondici, proto jsme na úplném začátku výběru zvolili sportovnější oblečení. Žluté šaty z lehkého materiálu s kapsami vypadaly optimisticky a svěže“ uvedl majitel RV Fashion René Volek. „Barvy jsou ‚in‘, a proto se další šaty značky Andrea Martiny nesly v tomto trendu. Dominantní motiv a kanýr představují hlavní téma kolekce,“ pokračoval Volek. Ludmila Dohnalová umí nosit i klasickou eleganci, modré šaty s bílým puntíkem jsou vhodné na významné životní události jako třeba na svatbu, promoce, narozeniny a podobně. „Další model šatů ve světlé barvě s květinovými motivy je vhodný jak do společnosti a na různé akce, tak i do zaměstnání. Byl jsem potěšen, že si tato dáma návštěvu naší prodejny v Plumlovské ulici moc užívala. Modely jí opravdu slušely a paní v nich jen zářila,“ zakončil výběr outfitů majitel RV Fashion.

2. krok – volba brýlí
Před pěti lety ještě nebyl součástí proměny náš dnes už tradiční partner Optika Wagner sídlící na náměstí E. Husserla (bývalé Trio), což byla tedy pro paní Dohnalovou novinka. Milý tým Radka Wagnera se nás ujal a tak jsme mohli začít zkoušet brýle všech možných stylů, barev a tvarů. „Současný výběr brýlí na dnešní proměnu stále reflektuje současný trend, což jsou jednobarevné brýlové obruby podtržené růžovou nebo žlutou lesklou barvou,“ vysvětlil při návštěvě optiky její majitel. Od masivních brýlí se při jemnějších obličejových rysech již upustilo, ale to neznamená, že by se brýle měly na obličeji ztrácet. „Je nutné vnímat kontrast typologicky světlého člověka a barevných brýlí. Jemné, ale moderní barvy byly tím pravým, co paní Dohnalové skvěle sedlo. Brýle nemusí být, jak si někdo myslí, rušivým elementem, spíše hrají roli šperku,“ dodal s úsměvem Radek Wagner.

3. krok: líčení
Další příjemnou část proměny představuje kosmetická péče a líčení ve Studiu H Hany Ondrejové, kterou najdete v ulici Rejskova 30. „Je to milá dáma, která se v mladším věku o pleť pravidelně starala. Má ji v dobrém stavu, pěknou, ale i tak jsme se bavily o večerním a ranním ošetření, které je potřeba provádět každý den, tedy používat pleťové mléko, tonikum nebo čisticí pěnu či gel a vhodný krém,“ povšimla si na úvod Hana Ondrejová. Do čeho se dále pustila? „Po povrchovém očištění pleti jsem provedla přístrojové ošetření pomocí ultrasonic, které zapracuje séra, já jsem tentokrát zvolila kyselinu hyaluronovou. Pleť jsem vyčistila ultrazvukem a provedla biostimulační masáž stimulující tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce. Na takto ošetřenou pleť jsem nanesla vitaminový energizující krém a pak make-up,“ doplnila k první části své mise, ve které záhy pokračovala: „Na oči přišel nejdříve jako vždy světlý stín na celé víčko, zde jsem zvolila barvu slonové kosti s mírným leskem, oči jsem pak vystínovala modrošedými stíny, od nejsvětlejšího od vnitřního koutku po nejtmavší směrem k vnějším koutkům. Linku jsem nanesla a rozetřela štětečkem, aby nepůsobila tvrdě, a pak jsem nanesla řasenku. Tvářenku jsem použila v odstínu hnědé s následným zafixováním minerálním pudrem. Rtěnka vše zakončila v tělové barvě. Měla jsem radost, že paní Dohnalová byla z kosmetické péče tak nadšená,“ sdělila po dokončení díla vždy usměvavá kosmetička.

4. krok: barvení, stříhání a styling
Vlassalon u Andrey Furiakové v ulici Fanderlíkova 7 byl závěrečnou zastávkou v cestě za novou image. Před pěti lety byl Ludmile Dohnalové změněn účes i barva. Nově tak měla červený odstín a krátký asymetrický sestřih. Od té doby si nechala narůst mikádo a zůstala u červené barvy. Účes chtěla vylepšit a jejím přáním bylo vyhnout se červené barvě, což jí bylo s radostí splněno. „Naše prázdninová vítězka měla jemné i hodně prošedivělé vlasy, střih byl plnější, takže jsem se rozhodla vlasy hodně prostříhat a odlehčit. Barvu vzhledem k typologii jsem volila světlou, vybrala jsem duhový odstín, který jsem zvýraznila tmavšími pramínky na oživení kontury,“ naplánovala kadeřnice. „Styling byl jednoduchý, stačilo vyfoukat do objemu, lehce rozcuchat a nalakovat, což na jemné vlasy úplně stačí. Paní Dohnalová v novém účesu působila velice svěže,“ zhodnotila závěrečný výsledek Andrea Furiaková.

5. krok - odhalení a fotografování
Setkání s Ludmilou Dohnalovou po pěti letech bylo velice příjemné. Obě jsme se na sebe moc těšily, byla jsem zvědavá, jak se jí daří a co je nového. A musím podotknout, že s paní Dohnalovou se téměř zastavil čas, protože má stále tolik energie jako před pěti lety, vypadá velice dobře. Vlastní průběh prázdninového dílu seriálu se tak nesl v přátelském duchu, nechyběla pohoda a úsměvy. Na její vítězce bylo vidět, že se absolutně odevzdala a vše si užívá včetně závěrečného odhalení i své nové image.

Komentář patronky
projektu proměny

„Shledání s Ludmilou Dohnalovou po pěti letech od jejího absolvování první proměny od Večerníku bylo radostné a potěšující. Když slavila sedmdesáté narozeniny, prozradila, že by byla ráda, kdyby s námi mohla oslavit i své pětasedmdesátiny. Říká se, že řeč se mluví a voda teče, ale paní Dohnalová čas od času skutečně volala a s elánem sobě vlastním mi vždy sdělila, že proměnu neustále sleduje, fandí jí a že na ni často vzpomíná. A také, pokud to půjde, že by do ní šla znovu… Její telefonát mi vždy udělal radost, protože člověk má pocit, že práce, kterou dělá, má skutečně smysl, když má takovou zpětnou vazbu. Nemohla jsem ani této ženě nic konkrétně slíbit, protože zájem o proměnu není úplně malý, ale okolnosti se příjemně sešly a tato dáma byla znovu vybrána.
Já i celý náš tým jsme se snažili připravit krásný den, nejen co se vzhledu týče, ale také zážitků. Paní Dohnalová nešetřila chválou v den proměny a ještě i několikrát po ní. Na závěr prohlásila, že pokud se uvidíme za dalších pět let, tedy při jejích osmdesátých narozeninách, bude nesmírně ráda. Bylo nám potěšením splnit další přání, děkuji tak všem partnerům, kteří se na prázdninovém dílu seriálu PROMĚNA IMAGE podíleli. Zároveň všichni Ludmile Dohnalové přejeme jen to nejlepší, nekonečně mnoho zdraví, energie a radosti do dalších let.“
Za celý tým Aneta Křížová,
patronka projektu a redaktorka servisu pro ženy

 

 

 

Prázdninový díl seriálu PROMĚNA IMAGE jste mohli najít v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 31. srpna

 

 

 

 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...