Dobré ráno, dnes je úterý 23.4.2024
svátek slaví Vojtěch,
zítra Jiří
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Angličtina Helen Doron Prostějov svolává všechny své studenty od batolat po teenagery zpátky do tříd! „Po posledním dramatickém školním roce si nový rok jistě užijeme na 100 %! Jednoduše proto, že jsme prokázali, jak skvěle jsme připraveni a za každých okolností dostojíme svým závazkům!“ prohlašuje s jistotou majitelka školy Eva Šmídová.


Angličtina Helen Doron přešla od poloviny března na kvalitní virtuální výuku a byla schopna pokračovat ve výuce angličtiny bezpečně a být partnerem rodičům a studentům i v době COVID-19 vyvolané nucené karantény. Během letních prázdnin pak angličtina nabídla kompenzační hodiny nejmladším studentům, kteří nemohli plnohodnotně benefitovat z virtuální výuky.
Angličtina Helen Doron pronikla během posledních 35 let své aktivní existence do všech koutů světa a s tím, jak rostli její studenti, rostla i angličtina. Angličtina Helen Doron postupně rozšířila své portfolio kurzů interaktivní angličtiny od batolat až po teenagery a po uzavření exkluzivní smlouvy s Cambridge University začala připravovat své studenty na Cambridge testy od úrovní Starters, Movers a Flyers až po úroveň B2 (FCE). Jazyková úroveň B2 je přitom plně dostačující pro přijetí studentů na zahraničních školách.
Angličtina Helen Doron během své existence vybavila své lektory a školy celou škálou vzdělávacích aplikací, her a programů patentových Helen Doron, a proto přechod na vyučování on-line proběhl bez problémů během jednoho víkendu. Angličtina se může pochlubit vlastními filmy, pěveckými show, vlastními učebními materiály, knihami a edukativními videohrami.
Angličtina Helen Doron je založena na výuce angličtiny multisenzoricky, v podstatě prožíváním angličtiny v co nejpřirozenějším kontextu tak, jak se děti učí angličtinu, pokud je jejich mateřským jazykem. Angličtina se učí opakovaným posloucháním originálních materiálů, lektoři mluví v hodinách pouze anglicky, u mladších dětí se hodně se zpívá, ukazuje, hraje a přehrává, pohybuje se. U starších studentů je cíl výuky zaměřen na zdokonalení schopnosti umět se vyjádřit v běžných kontextech verbálně i písemně a uspět v mezinárodně uznávaných jazykových zkouškách Cambridge. „Když se rozhlédnu kolem a zamyslím se nad tím, čím se naši studenti liší od ostatních, je to kromě faktu, že se na hodiny angličtiny těší, zejména sebevědomí a lehkost, s jakou angličtinu používají. Co víc si můžeme přát?!“ uzavírá Eva Šmídová.
Celé prázdniny probíhá zápis na příští školní rok a Angličtina Helen Doron zve všechny zájemce na ukázkové hodiny zdarma. Aktuální informace o Angličtině pro děti najdete na webu helendoron.cz/prostejov a Facebooku Angličtiny pro děti Prostějov. Přihlášku na ukázkovou hodinu je možné zaslat e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zavolat na tel. 604 792 446 manažerce centra Daně Šlézarové.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...