Dobré odpoledne, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Blíží se velké narozeniny, jelikož příští měsíc oslavíme krásných pět let projektu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Jeho prostřednictvím úspěšně měníme nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity štěstí, spokojenosti a snažíme se dodat i kousek sebevědomí. Pro vítězku nebo vítěze je vždy připraven den jako z pohádky, čeká je opravdu nevšední zážitek na celý život. Ještě předtím, než se tak stane, ale máme pro vás třiapadesátý díl, který pro sebe uzmula Libuše Dopitová z Dřevohostic.


Oblíbené klání je cílené na všechny věkové kategorie, o čemž zcela jasně vypovídá předešlých dvaapadesát dějství, kdy jsme se zaměřili na muže i ženy věkového rozptylu patnáct až pětasedmdesát let. První díl jste na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika našli už v dubnu 2015, což znamená, že se neochvějně blížíme k již zmíněnému jubileu. Pojďme si představit, na koho se usmálo štěstí tentokrát.
Nejen radost, ale v prvé řadě překvapení čekalo na ženu z Dřevohostic, která přihlášku do našeho seriálu dostala jako dodatečný dárek k 70. narozeninám. Přihlásila ji její dcera Yveta Holušová z Prostějova s tím, že maminku informovala jen o tom, že tak učinila, nic dalšího netušila. „Opravdu pořádně neví, do čeho jde. Jen jsem ji připravila na to, že zažije úžasný den, který si zaslouží. Proměna je pro maminku takové poděkování za to, jaká je, jak se o všechny náležitě vždy starala a stále stará,“ sdělila dcera Libuše Dopitové. „Maminka ráda chodí upravená, snaží se oblékat podle posledních trendů, umí se nalíčit, dbá na účes, ale budu i přesto ráda, pokud jí ukážete, jak má ještě jinak o sebe pečovat a dodáte jí tak energii, kterou potřebuje,“ pokračovala Yveta Holušová.
Březnová vítězka Libuše Dopitová je velice aktivní dáma, jako bývalá zdravotní sestra ve svém volném čase chvíli neposedí. Je vášnivá zahradnice, miluje květiny a vypěstuje snad prý vše možné i nemožné, ráda také vaří, jezdí na kole a luští křížovky a sudoku.
Od profesionálního týmu Večerníku se paní Libuši dostalo náležité péče a relaxu, o dámu bylo postaráno se vším všudy. „Nejprve jsme začali novými outfity a kontinuálně přešli k výběru nových brýlí. Pak přišlo na řadu hýčkání v podobě kosmetické péče a líčení a úplný závěr patřil novému účesu,“ prozradila Aneta Křížová, redaktorka Servisu pro ženy a Večernice celého projektu. Samozřejmě vše bylo zachyceno na fotoaparát a kameru, takže nejen šťastná vítězka, ale i celá její rodina bude mít památku na tento den, který, byť jen zprostředkovaně, bude dozajista zážitkem pro všechny.
Již příští pondělí 30. března se můžete těšit na podrobnou reportáž, obsáhlou fotogalerii i video z třiapadesáté PROMĚNY IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Nezapomeňte také sledovat internetové stránky www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn. A nejen to!

 

Březnový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 30. března

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...