Dobrý podvečer, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: Vězte, že jsou tomu již více jak čtyři a půl roku, co PROSTĚJOVSKÝ Večerník jako jediné místní periodikum zorganizoval první změnu vizáže šťastné vítězky seriálu PROMĚNA IMAGE. Od té doby jsme už udělali radost devětačtyřiceti vítězkám či vítězům. Dominovaly mladinké či vyzrálé ženy, zaskvěli se ale i muži a dvakrát dokonce kompletní páry. Je tak až neuvěřitelné, jak ten čas letí a kolik zajímavého se toho již událo, avšak v tomto počínání hodláme i nadále pokračovat.

V našem jedinečném klání, jehož první díl spatřil světlo světa v dubnu roku 2015, máme k dispozici profesionální tým vlasových stylistů, módních poradců, vizážistek, odborníků na brýle a v neposlední řadě do něj patří také kameraman i fotograf, který vše pěkně zmonitoruje. Každý měsíc promýšlíme detaily a pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Vždy je to den jako z pohádky, který se do paměti zapíše na celý život. Měníme přitom nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí i zahřát u srdce. Pokud se tohle podaří, naše práce se povedla.
Je třeba při této příležitosti znovu zopakovat, že všechny dosavadní proměny dopadly vskutku skvěle a každá z nich byla něčím výjimečná. Jsme nesmírně rádi, že se tento projekt i nadále těší velké popularitě a dokonce se o něm už dlouho ví nejen v okolí Prostějova. Již několikrát zaujal v sousedním krajském městě Olomouci, nedalekém Vyškově, ale i v Praze, Ostravě, Bouzově a přesně před rokem k nám neváhala přijet zájemkyně dokonce až ze slovenského okresu Nitra. Máme tudíž nesmírnou radost, že se PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku dostává nejen za hranice regionu.

Pojďme si už ale přiblížit, jak dopadlo vše tentokrát...
V listopadu se usmálo štěstí na Janu Vlčkovou z Prostějova, která se do proměny přihlásila sama. Navíc si ji nadělila vlastně i jako dárek, protože má koncem měsíce pětačtyřicáté narozeniny. Tímto přejeme sympatické dáme vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a spokojenost.
Jana si na první pohled užila den plný odpočinku, přátelské atmosféry, úsměvů a nezanedbatelných změn. Jelikož nepreferuje šaty, oblékli jsme ji právě do nich, není zvyklá na brýle, vyzkoušela několikery, sama se nelíčí a nechodí na kosmetiku, poprvé tak zakusila péči vizážistky a kosmetičky, vrchol všeho snažení pak představovala změna účesu. Potřebovala dodat energii, sílu, nadšení či jiskru – dostalo od všeho plnou hrst. Nezvyklé pro Janu Vlčkovou bylo i focení a natáčení.
Každý z týmu seriálu PROMĚNA IMAGE jasně zná svoji roli, načež předem daným úkolům se všichni snažili dostát. Na rozdíl od většiny jejích předchůdkyň paní Jana nebyla vůbec nervózní, naopak všechny překvapila svým klidem. A tak si mohla listopadová aktérka vše patřičně užít. Celý den tudíž vyzněl opravdu víc než pohodově, skvěle vyšlo i počasí.

1. krok – volba oblečení
Listopadové PROMĚNĚ IMAGE probíhající od rána až do odpoledne přálo počasí, všichni byli natěšení a tak se mohlo začít. Nejprve se ke slovu dostal výběr outfitů. Po kratší přestávce jsme se opět vrátili do RV FASHION v Plumlovské ulici, kde nás přivítal tým Reného Volka. Hned na začátku povídání s paní Janou zjistil, že nosí pouze sportovní módu. Šaty a elegantní oblečení obléká jen velmi výjimečně. „Pokud má být proměna tou pravou proměnou, pak bylo jasné, že elegantní móda bude tou správnou cestou,“ poznamenal majitel prodejny.
A tak se stalo. „Vycházeli jsme z nových trendů letošní kolekce šatů. Velmi efektní se ukázaly šaty z pletáže s výrazným hravým dezénem flakonů parfémů. Mají střih do mírného ‚áčka‘ s bočními kapsami a rolákovitým řešením u krku a paní Jana se v nich doslova rozzářila, šaty jí velmi slušely. Dalším modelem byly šaty v podzimních barvách na běžné nošení do zaměstnání. Bylo vidět, že paní Jana není vyhraněný typ vůči barvám a nemá problém ani s rovnějšími střihy. Krátké a rozverné šaty v barvě modré, které se dají kombinovat i s rolákem, halenkou či legínami, byly spíše volnočasovou volbou, která se dá dobře kombinovat,“ prozradil při zkoušení René Volek s tím, že nastávající zima bude určitě patřit plášťům. „A tak krátký kabátek lososové barvy s kožešinou a kapucí působí elegantně a paní Jana v něm vypadala velmi mladistvě a krásně. Bylo vidět, že již změna oblečení jí velmi prospěla, přitom stačilo tak málo,“ zakončil popis výběru outfitů.

2. krok – volba brýlí
Jakmile jsme vybrali několik outfitů, mohli jsme se přemístit do Optiky Wagner sídlící na náměstí E. Husserla (bývalé Trio). A najednou jsme nevěděli po kterých brýlích sáhnout dříve, jedny byly zajímavější než druhé. „Paní Jana nepotřebuje nikterak extravagantní brýle, jelikož je výrazná sama o sobě, takže jsme šli střední cestou, a to módními tvary a slušivými barvami,“ sdělil na začátek majitel optiky Radek Wagner. „Opět jsme zvolili našeh oblíbené Etnia Barcelona, tentokrát z nové kolekce. Všechny mají olivový tvar, jsou vhodné k ostřejším rysům obličeje, volnočasové, ale zároveň s jistou dávkou elegance. Paní Janě padly lososové barvy, což je mimochodem barva roku 2019. Ačkoliv se nejdříve zdráhala výraznějších tvarů a barev, nakonec se v brýlích cítila velice dobře. Stejně jako u celkové proměny, tak i u našich brýlí platí, nebát se a zkusit to,“ dodal s úsměvem Wagner.

3. krok: líčení
Studio H v ulici Rejskova 30 bylo naší další zastávkou, kde se o listopadovou vítězku starala Hana Ondrejová. „Sympatická Jana má smíšenou pleť, bavily jsme se, jak vše správně doma ošetřovat a poradila jsem jí také s aplikací make-upu,“ předeslala kosmetička. „Následně jsme začaly povrchovým očištěním pleti s třífázovou pěnou. Upravila jsem obočí pomocí pinzety, nanesla exfoliační enzymatickou masku a po chvíli působení očistila pleť ultrazvukem, který zároveň odstraňuje odumřelé buňky z povrchu, takže pleť je pak hladší a vypadá svěžeji. Po nanesení Bubble Mask, kterou jsem nechala působit asi deset minut, došlo na vyplňující sérum Longevity a krém stejné značky,“ popsala první část své práce Hana Ondrejová. „Pak jsem se mohla dát do líčení. Make-up jsem následně namíchala podle barvy pleti, na oči přišel nejdříve základní béžový krém, pak pod obočí a do vnitřních koutků očí trochu bílého odstínu s leskem, pro rozjasnění oka, které jsem potom vystínovala, byla vhodná temně vínová a světlejší vínová barva, světlejší pak i na spodní víčko, poté jsem nanesla tužkou linku. Poté přišla na řadu řasenka zvýrazňující pěkné řasy, rtěnku jsem zvolila tmavě růžovou. Nakonec došlo k zafixování minerálním pudrem a paní Jana úplně prokoukla,“ zakončila celý popis expertka na líčení.

4. krok – barvení, stříhání a styling
Další část programu je již tradičně věnována novému účesu, který v našem seriálu vždy parádně vykouzlí Andrea Furiaková, majitelka Vlassalonu. Listopadová vítězka se již v přihlášce na proměnu zmínila o tom, že neví, co se svými vlasy, a tak jsme se soustředili na poradenství, péči o vlasy, změnu barvy a střihu, chybět nemohl ani konečný styling. „Jana měla mírně vlnité a sušší vlasy, byly postupně sestříhané pod ramena a měla vymytý mahagonový odstín. Vlasy jsem zastřihla vzadu do rovna po ramena, ofinu zkrátila na šikmo, k hlavě jsem nanesla tmavě hnědý odstín a konce prosvětlila a natónovala do fialova. Použila jsem také péči na namáhané a poškozené vlasy. Posléze byly vlasy vyfoukány přes kartáč do hladka, od hlavy jsem použila krepovačku na objem, zbytek byl prožehlen,“ popsal své úkony s neskrývanou radostí Andrea Furiaková. „Paní Jana se najednou úplně rozzářila, moc jí to slušelo,“ usmála se na rozloučenou.

5. krok – odhalení a fotografování
Jamile byl hotový účes, mohla se Jana Vlčková převléci do vybraných outfitů a proběhly poslední úpravy líčení. Poté si stoupla před zrcadlo, které bylo odhaleno, a rázem se najednou spatřila. S údivem se pozorovala, načež jen tak hlesla, že by nikdy nevěřila, že může takto vypadat. Ostatně nejen prvotní reakcí uvidíte v našem videu. Následně probíhalo focení, tentokrát v prostorách kina Metro, v parku a kolem zámku.


Listopadový díl PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vyšlo v pondělí 25. listopadu,KOUPÍTE V REDAKCI (Vápenice 19, Prostějov)








  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...