Příjemnou noc, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

VIDEO+FOTOGALERIE: Už jsou tomu více jak čtyři roky, co PROSTĚJOVSKÝ Večerník jako jediné místní periodikum poprvé zorganizoval změnu vizáže šťastné čtenářky seriálu PROMĚNA IMAGE. Od dubna 2015 jsme tím udělali radost již třiačtyřiceti ženám a čtyřem mužům, přičemž dva díly patřily kompletnímu páru. A v této jízdě hodláme i nadále pokračovat!

Jsme tak nesmírně rádi, že máme před sebou pětačtyřicáté klání, přičemž každý měsíc bez ustání pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Je to vždy pohádkový den, který se do paměti všech účastníků zapíše na celý život. Máme k tomu profesionální tým vlasových stylistů, módních poradců, vizážistek, odborníka na brýle a také vlastního kameramana i fotografa. Těší nás, že se tento projekt stále více těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, kouzlíme úsměv, pocity nadšení i vnitřní spokojenosti a snažíme dodat kousek sebevědomí. Těší nás také fakt, že za námi jezdí lidé z celé České republiky, a dokonce i ze Slovenska. Květnové proměna byla pro aktérku z Prostějova krásným dárkem k úctyhodnému jubileu. Pojďme se tedy podívat, jak další proměna dopadla...

Jitku Wantulokovou přihlásila její dcera a výhra představovala dárek k jejím 70. narozeninám. A Večerník pro ni připravil den hodný královny. Jediné co musela udělat, bylo dostavit se na domluvené místo setkání, o zbytek bylo postaráno, středobodem našeho zájmu se stala právě pouze a jen paní Jitka...
Nejdříve se nechala unášet světem módy, zkoušeli a vybírali jsme několik nových outfitů. Jelikož není zvyklá nosit šaty, zvolili jsme několik modelů, a protože je přímo šatový typ, všechny jí náramně slušely. Následně došlo na brýle a i v této oblasti platilo, co brýle, to perla. Všechny jí natolik padly, že jsme nevěděli, co vybírat dříve. Dále jsme paní Jitce zařídili kosmetické ošetření a líčení včetně poradenství. Závěr patřil změně účesu a samozřejmě slavnostnímu odhalení nové image, focení a natáčení. Na Jitce Wantulokové bylo patrné, že si celý den velice užívala a vypadala v průběhu mnoha změn, kterými procházela, spokojeně. Když se v závěru zážitkového dne viděla v zrcadle, nevěřila vlastním očím, nemluvě o jejích blízkých, i ti žasli. Celý den probíhal ve velice příjemné atmosféře a všichni jsme si ho již tradičně moc užili.

1. krok – volba oblečení
Říká se, že šaty dělají člověka, a tak jsme se v první řadě vydali vybrat nové outfity do prodejny RV FASHION v Žeranovské ulici. Dnešní proměnu jsme rozdělili na dvě outfitové části. V první jsme vytvořili městskou módu, tedy kombinaci kalhot a halenek doplněnou o trendový plášť. „Užší kalhoty dají vyniknout křivkám postavy a paní Jitce padly jako ulité. Halenky se dají kombinovat i s dalšími věcmi, které máte v šatníku, i s jeansy,“ vysvětlil majitel prodejny René Volek. „Druhá část se zaměřila na nikdy nekončící fenomén dámské módy, a to šaty. Modro-bílé kombinace patří v současné době k velmi oblíbeným a trendovým. Vytvořili jsme model, který je určen na lepší příležitosti, například svatby a oslavy. Druhé šaty se dají využít na běžné chození do zaměstnání,“ zakončil popis outfitů Volek a dodal s úsměvem: „Měli jsme velkou radost, že se ve vybraných modelech cítila paní Jitka velice dobře a byla z nich nadšená!“

2. krok – volba brýlí
Naše outfity již tradičně také zdobí brýle z Optiky Wagner, která sídlí na náměstí E. Husserla (bývalé Trio). A tak jsme se tam s Jitkou Wantulokovou vypravili. „Výběr byl velmi jednoduchý, když vybíráte pro člověka ´brýlového typu´, nevíte, co vzít dřív, protože všechny brýle perfektně sedí,“ předeslal Radek Wagner, majitel opitiky. „V naší oblíbené značce Etnia Barcelona jsme vybrali to, co se v kolekcích začíná objevovat stále více, a sice kombinace kovu a plastu, kdy je dbáno více na tvar než na barvy. Je fakt, že dříve byl trend podtrhovat obličej více barvami. V současnosti navzdory typologii obličeje se netradičními tvary opravdu nešetří,“ zauvažoval expert. „Paní Jitka působila v brýlích velice elegantně a na jejím výrazu bylo znát, že se i ve výraznějších brýlích cítí skvěle,“ pochvaloval si Radek Wagner.

3. krok: líčení
Kosmetička Hana Ondrejová se již nemohla dočkat, až se postará o naši další vítězku. Jakmile jsme tedy zvolili ty správné brýle, přesunuli jsme se do Studia H v ulici Rejskova 30. „I toto kosmetické ošetření před líčením jsem zahájila povrchovým čištěním micelární vodou, následovalo ultrazvukové čištění hloubkové, kdy jsem do pleti za pomoci ultrazvuku zapracovala energizující, liftingovou a hydratační kůru v podobě sér a nanesla hydratační krém,“ popsala první část péče zkušená kosmetička.
Co následovalo dál? „Make-up jsem zvolila světlý, aby ladil s tónem pleti. Nanesla jsem tedy podkladový světle krémový stín na celé oční víčko, na spodní víčko od vnějších koutků očí temný fialový stín, vnitřní koutky jsem nechala světlé, aby oči nepůsobily unaveně a zapadle, to vše jsem postupně vystínovala. Linie pod obočím a vnitřní koutky očí byly jemně zvýrazněny rozjasňovačem. Obočí bylo mírně upraveno a zvýrazněno hnědošedou tužkou. Řasy jsem natřela černou řasenkou ve dvou vrstvách a měkkou černou tužkou jsem nanesla linky. Tvářenku jsem zvolila v hnědém tónu, rtěnka se použila středně malinová. Vše se zafixovalo minerálním pudrem,“ popsala veškeré líčení Hana Ondrejová.

4. krok – barvení, stříhání a styling
Nejobávanější částí proměny je většinou nový účes, jelikož naše vítězky nikdy neví, co je čeká a jak razantní změna to bude. My však víme, že majitelka Vlassalonu sídlícího v Rezidenci Florián v ulici Fanderlíkova Andrea Furiaková se o vlasy našich účastnic postará vždy prvotřídně. Nejinak tomu bylo i tentokrát. „Paní Jitka měla zdravé a poddajné vlasy s kratším střihem, byly hodně šedivé se zbytky melíru a barvy. V prvnířadě tedy bylo potřeba vytvořit nový střih a změnit barvu, ačkoliv ta stávající nebyla vůbec špatná. Vybrala jsem proto sportovní střih,“ prozradila své plány kadeřnice. A pustila se do díla. „Z vrchu jsem vlasy hodně sestříhala a provzdušnila, ofina byla také zkrácena a zadní partii hlavy jsem vystříhala. Co se týče barvy, tak k hlavně jsem zvolila hvědoměděnou a do konečků měděnocihlový odstín. Výsledná barva paní Jitku rozzářila a příjemně omladila. Styling byl úplně jednoduchý, stačí jen vyfoukat přes kartáč nebo přejet žehličkou,“ popsala celý průběh změny účesu majitelka salónu Andra Furiaková.

5. krok – odhalení a fotografování
Vrchol pak patřil odhalení nové image. Na tento slavnostní okamžik se přišla podívat sestra vítězky i s kamarádem, kteří byli z nové image Jitky Wantulokové naprosto nadšeni. „Vypadá úžasně, musím říct, že jsem za ni od srdce ráda, že do toho šla. Je vidět, že má velkou radost, stejně tak i my, je to kočka,“ sdělila sestra paní Jitky. Nutno dodat, že focení a natáčení šly velice dobře, dokonce jsme kvěnovou vítězku podezřívali, že dělala modelku, protože se do póz stavěla naprosto přirozeně a byla radost s ní spolupracovat.
A jak probíhalo samotné odhalení nové vizáže? To zjistíte z fotografií a také na videu květnového dílu PROMĚNA IMAGE, které najdete již brzy na www. vecernikpv.cz.


  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...