Dobré odpoledne, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Brány prostějovského centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic se ve čtvrtek 29. listopadu otevřou všem zájemcům o sportovní medicínu. Zdravotnické zařízení pořádá Den otevřených dveří, v rámci kterého si budou moci návštěvníci z řad veřejnosti prohlédnout vybavení i prostory centra, poradit se s odborníky na výživu nebo si nechat zdarma aplikovat tejpy. Akce je určena především amatérským a profesionálním sportovcům a lidem, kteří se o problematiku sportovní medicíny zajímají.

Centrum sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům komplexní zdravotnický servis zaměřený na sportovní prohlídky, ale i fyzioterapii. Ve čtvrtek 29. listopadu pak názorně předvede komplexnost svých služeb všem, kteří přijdou na Den otevřených dveří.
„Rozhodli jsme se historicky poprvé uspořádat den otevřených dveří a ukázat naše centrum všem, kteří mají o problematiku sportovní medicíny zájem. Uvítáme sportovce všech výkonností, trenéry i rodiče se sportujícími dětmi. Každý si u nás určitě přijde na své,“ zve Nikola Bárková, vedoucí centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic s tím, že na příchozí čeká prohlídka prostor, ukázka služeb, konzultace, bezplatné tejpování i zdravé občerstvení.
Akce proběhne ve čtvrtek 29. listopadu od 13:00 do 18:00 hodin přímo v centru AGEL Sport Clinic, které bylo v rámci Nemocnice Prostějov otevřeno v roce 2013. Moderní pracoviště své služby poskytuje nejen sportovcům vrcholovým a výkonnostním, ale i rekreačním hobby sportovcům, sportující mládeži a dětem. Díky komplexním informacím a výsledkům vyšetření centrum pomáhá ke zkvalitňování a vyšší efektivitě tréninkového procesu, což je hlavní výhoda oproti ostatním pracovištím, která provádějí podobná vyšetření, ovšem odděleně, bez možnosti komplexního pohledu na pacienta.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...