Dobré dopoledne, dnes je pondělí 29.4.2024
svátek slaví Robert,
zítra Blahoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

O čakrách jsme zde psali již mnohokrát, od té doby však uběhla poměrně delší doba. A právě nyní nastal ten správný okamžik se k nim zase vrátit. Tentokrát se podíváme na to, jak lze čakry vyčistit pomocí vizualizace. Čakry lze čistit několika metodami, některé zvládneme sami, jiné je lepší přenechat odborníkovi na tuto oblast. Jelikož se v této rubrice od počátku snažím mimo jiné o to, abychom si všichni uměli pomoci a přicházeli na věci bez cizího přičinění, pokusíme se takto čakry vyčistit...

Pro ty, co jim tento pojem není znám, nebo již zapomněli, co to čakry jsou, jen připomenu, že se jedná o energetická centra, která stimulují životní tok energie v těle a zajišťují životní sílu. Čakry (ve tvaru kruhů) energii vyzařují, ale i nasávají. Je tedy možné nechat se pohltit negativními myšlenkami, negativními lidmi apod., což způsobí zanesení čaker a to má pak své dopady.
Pokud se vyskytujete v přítomnosti lidí, kteří jsou přející a vaše myšlenky jsou založené na důvěře a lásce ve své podstatě, pak by měly čakry pracovat tak, jak mají. Na těle máme mnoho čaker, avšak pozornost je odjakživa upřena jen na několik hlavních, které se nacházejí v blízkosti žláz s vnitřní sekrecí. Ve stručnosti se dá také říci, že určitou čakru vždy ovlivňují různé postoje a stavy, dále vztahy, ve kterých se nacházíme, zvyky, kterými se řídíme, myšlenky na peníze, zdraví a přístup k sobě i ostatním, čakry ovlivňují třeba myšlenky na kariéru, budoucnost, ale také náš životní styl, ambice či třeba chuť k jídlu a stav orgánů... Pokud čakry nefungují dobře, sami na sobě to poznáte, ne každý však ví, co se mu děje, pokud se necítí dobře, či jej sužují nějaké neduhy. Pomoci nám tedy může čištění čaker – energetických center.
Pojďme na to. Bezpečnou metodou je čištění pomocí vizualizace. Naše představivost je totiž silnější víc, než si mnozí myslí. Tímto způsobem se dokážete někdy i poměrně rychle vyladit, a to jak po psychické, tak po fyzické stránce. Představujte si, jak vám přes temeno hlavy vstupuje z vesmíru křišťálově bílý velice zářivý a silný paprsek světla. Důkladně vnímejte, jak zářivě proudí do hlavy a postupně se dostává do všech čaker, načež je čistí od všeho temného, konkrétně korunní čakru na temeni hlavy, ušní čakry těsně nad ušima, mezi obočím třetí oko, dále krční čakru, srdeční, solar plexus za pupíkem i čakru kořene na spodním konci páteře. Pozorujte svým vnitřním zrakem, jak se čakry postupně rozsvěcují a jejich velikost se vyrovnává a nikam u toho nespěchejte.
Zkuste si natrénovat tuto jednoduchou a velice účinnou techniku a příště se podíváme na další způsob čištění čaker.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...