Příjemnou noc, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Kdo o nás ještě neslyšel, tak vezte, že v našem jedinečném seriálu PROMĚNA IMAGE pravidelně měníme vzhled mužů i žen. Máme k dispozici profesionální tým a snažíme se nejen o změnu image, ale hlavně o vnitřní proměnu a dodání sebevědomí. A co je pro nás hlavní? Splnit vaše přání a dělat vám radost. Je třeba poznamenat, že všechny proměny dopadly skvěle a každá z nich byla něčím výjimečná. Jsme tak nesmírně rádi, že se tento projekt stále těší velké popularitě, dokonce se o něm ví v dalších krajích naší vlasti. Již jsme tu totiž měli vítěze z Prahy, Ostravy, Olomouce, Vyškova či v případě minulého dílu od pohádkového Bouzova. Tentokrát se štěstí usmálo na ryzí Prostějovanku. Pojďme si tedy přiblížit, jak bude vypadat prázdninová proměna od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, kterou najdete již v prvním srpnovém vydání.

Letošní léto je v pořadí již čtvrté, kdy měníme nejen váš vzhled. Naše historicky první prázdninová PROMĚNA IMAGE proběhla v červenci 2015 a moc rádi na ni vzpomínáme, neboť jsme měnili dynamickou sedmdesátiletou dámu, která měla víc energie než lidé mladší o několik generací.
Tentokrát se v pořadí čtvrtou prázdninovou vítězkou stala osmadvacetiletá Klára Hlaviznová. O seriálu proměn se dozvěděla od kolegyně ze zaměstnání a přihlásila se sama. Nejdřív váhala, ale pak se rozhodla, že do toho půjde. „Myšlenka celého projektu je zajímavá, všichni to známe z televize a asi hodně z nás si říká, jaké to tak může být? Já jsem dostala možnost si něco tak exkluzivního vyzkoušet a takovou příležitost jsem nemohla odmítnout. A navíc platí, že změna je život. A tu potřebujeme čas od času každý, takže s tímto do toho jdu,“ svěřila se šťastná vítězka. Klára Hlaviznová pracuje jako recepční v mycím centru Umyto v Prostějově. Ve svém volném čase ráda jezdí na kolečkových bruslích a na kole, chodí na procházky, stará se kamarádce o psa, zbožňuje spaní a nakupování a její závislostí je - stejně jako u mnoha dalších žen - čokoláda. Nejraději nosí volnočasovou módu, a co se týká péče o pleť, tak té se věnuje, jak jen to jde. „Samozřejmě se o sebe starám, to by měla asi každá žena. (úsměv) Odličovací a pleťová voda jsou u mě základ, k tomu musím vždy dodat krém a přes den se líčím, takže používám make-up, pudr, líčka, řasenku, oční stíny i stíny na obočí. Snažím se o sebe pečovat se vším všudy,“ vysvětlila.
I tento prázdninový díl proměn začal opět výběrem oblečení, poté přišlo na řadu líčení, následně výběr brýlí, závěr patřil novému účesu a tradičnímu focení. „Těším se, ale zároveň se trochu bojím. S některými změnami se totiž hůře vyrovnávám, možná v případě vzhledu to tak bude. Nejvíc jsem natěšená na vlasy, ale zároveň jsem z vlasů asi nejvíce nervózní,“ usmála se těsně před startem Klára.
„Nemusí mít z ničeho strach. Jednak, jak sama řekla, změna je život a já hlavně vím, že náš tým je složený ze samých profesionálů, takže je v těch nejlepších rukou. Už se těším na výsledek,“ uklidňovala ji Aneta Křížová, redaktorka Servisu pro ženy a patronka PROMĚNY IMAGE.
Jak Klára Hlaviznová dopadla, se dozvíte již v prvním srpnovém vydání Večerníku. Nezapomeňte také sledovat náš web vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn a nejen to.

Další díl tematické strany SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 30. července, seriál PROMĚNA IMAGE na vás čeká v pondělí 6. srpna

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...