Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 9.5.2024
svátek slaví Ctibor,
zítra Blažena
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Letošní maturanti usilovali o zvlášť atraktivní ceny. Především premiérová možnost plavby na lodi po řece Morava lákala. Nebylo tak divu, že redakční pošta byla zahlcena a internetové stránky Večerníku trhaly počtem návštěv rekordy. Dnes už je dobojováno a my známe vítěze i poražené.

Po měsíci pilného hlasování, kdy jste se mohli zapojit do velké soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 2019“, zazvonil zvonec a touze maturantů urvat první místo byl učiněn konec.
Připomeňme, že v semifinálových dějstvích se postupně představila podle výběru redakční rady plná dvanáctka nejpovedenějších tabel. A bylo pouze na vás, abyste z výčtu zvolili to, které vám přijde nejzajímavější či nejvtipnější, čímž jste jej posunuli do finálového půltuctu. Následně jste pak během uplynulých dvou týdnů vybírali konečného vítěze i další medailisty.
Pojďme ale k tomu očekávanému. Poslední podporu jsme některému z půltuctu finalistů přičetli v pravé poledne pátku 31. května. Všechny hlasy, které jste nám posílali na naše webové stránky www.vecernikpv.cz, na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a telefonicky na číslo 582 333 433, jsme sečetli a nyní vám přinášíme konečné výsledky! Že se letošní ročník skutečně těšil velkému zájmu, o tom svědčí i fakt, že tablo oktávy z Cyrilometodějského gymnázia, jež skončilo na nepopulárním čtvrtém místě, získalo 1 397 hlasů. Tento počet by přitom vloni s přehledem stačil na celkové vítězství!

A KDO TEDY VYHRÁL?

VÍTĚZEM s celkovým počtem 2 353 hlasů
oktáva A z Gymnázia Jiřího Wolkera

Po velkém boji nakonec stejně jako v minulém roce zvítězilo tablo z výlohy papírnictví Wiky na náměstí T.G.Masaryka, na němž studenti z Gymnázia Jiřího Wolkera předvedli kouzlení s bílým prachem, který využila i zpěvačka Adele v klipu Rolling in the Deep.
Studenti oktávy A díky tomu budou moci vyrazit na SOUKROMOU PLAVBU pro celou třídu od společnosti PLAVBY PO OLOMOUCI. Zajištěna bude i doprava tam i zpět. To vše v celkové hodnotě 4 000 Kč. Dále pak získávají TŘICET LÍSTKŮ na představení do LETNÍHO KINA v Mostkovicích v celkového hodnotě 2 400 Kč, ČTYŘIADVACET POUKÁZEK na konzumaci v hodnotě 100 Kč do restaurace ŠNYT v celkově částce 2 400 Kč. DVĚ KAZETY značkového vína v hodnotě 1 200 Kč od vinotéky SVĚT OC Arkáda. PŮLROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 12 480 Kč a DÁRKOVÉ PŘEDMĚTY od marketingové společnosti TK PLUS.

DRUHÉ MÍSTO s celkem 2 018 hlasy
obsadila oktáva B z Gymnázia Jiřího Wolkera

Druhé místo pro sebe uzmulo tablo umístěné ve výloze prodejny Baťa v Dukelské bráně, kde studenti oktávy B z Gymnázia Jiřího Wolkera odhalili, co vše zažili v uplynulém roce. Zároveň si vtipně pohráli s významy svých křestních jmen.
Třída od nás získává VSTUPENKY pro celou třídu na jeden z koncertů skupiny JELEN nebo RYBIČKY 48 organizované společností HIT trade v celkové hodnotě 9 360 Kč, BASU PIV v hodnotě 500 Kč, KARTON VÍNA z prodejny VINOTÉKA U ZDEŇKA v hodnotě 600 Kč, ČTVRTROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 6 240 Kč a DÁRKOVÉ POUKAZY našich partnerů.

TŘETÍ MÍSTO se ziskem 1850 hlasů získali studenti
4. B z Obchodní akademie 

Na třetím místě se umístilo tablo, které bylo možné objevit v Parfumerii na náměstí T.G. Masaryka. Studenti Obchodní akademie v Prostějově se na něm nechali inspirovat jedinečnou atmosférou slavného karnevalu v Benátkách.
Tato třída se může těšit na výlet pro celou třídu na HRAD ŠTERNBERK včetně dopravy tam i zpět v celkové hodnotě 4 000 Kč, pětadvacet mobilních sluchátek od společnosti MOBIL4YOU v celkové hodnotě 3 600 Kč, poukaz pro DVĚ VOLNÉ HODINY na šesti dráhách v BOWLING PALACE v hodnotě 2 640 Kč, DÁRKOVÝ KOŠ plný kvalitních surovin i lihovin z prodejny PROSTĚJOVSKÝ PRAMEN v hodnotě 1 000 Kč, MĚSÍČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 1 920 Kč a DÁRKOVÉ POUKAZY našich partnerů.

DALŠÍ POŘADÍ..
4. oktáva Cyrilometodějské gymnázium knihkupectví Kosmas, nám. TGM 1 397 hlasů
5. 4. V, RG a ZŠ města PV OC Zlatá brána, Dukelská brána 458 hlasů
6. 4. TM, SOŠPO OC Zlatá brána, Dukelská brána 129 hlasů

ZKONTAKTUJTE NÁS!

Pro převzetí cen je nezbytné, aby zástupci vítězných tříd kontaktovali formou e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo osobně navštívili redakci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na adrese Vápenice 19 (u autobusové zastávky vedle Lidového domu) a zanechali na sebe telefonický kontakt. Čím dříve tak učiní, tím lépe, neboť je třeba se domluvit na způsobu a termínu předání výher. Předpokládaný termín předání všech cen je středa 12. června v 15:00 hodin, vzhledem k okolnostem se však ještě může změnit. Pro převzetí cen je potřeba dát souhlas se zveřejněním údajů v rámci zákona GDPR.

Partnery soutěže jsou:

Partnery soutěže


Velká finálová šestka tabel:

6) Kouzlení s hvězdným prachem. 1) Jak šel čas s Oktávou B.
5) CMG v Říši divů. 5) „Obchodka“ na karnevalu.
4) „Reálce“ neutečeš. 3) Odhalili, co jsou zač.
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...