Příjemnou noc, dnes je středa 15.5.2024
svátek slaví Žofie,
zítra Přemysl
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

A kdo vyhrál výlet na hrad, lístky na koncert, bednu šampaňského, dárkovou sadu piv nebo aspikový dort?

Které tablo je tak podle vás nejpovedenější?

Po měsíci pilného hlasování, kdy jste se mohli zapojit do velké soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku“, se dveře nadobro zavřely. Tradiční klání skončilo. V semifinálových dějstvích se postupně představila podle výběru redakční rady plná dvanáctka nejpovedenějších tabel. A bylo pouze na vás, abyste z výčtu zvolili to, které vám přijde nejzajímavější či nejvtipnější, čímž jste ho posunuli do finálové šestky. A během uplynulých dvou týdnů pak vybírali konečného vítěze i další medailisty.

V dnešním vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vám přinášíme průběžné výsledky hlasování ve finále soutěže O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku za rok 2016. Stav hlasování je k sobotě 28. května k 12.00 hodinám. Z výsledků vyplývá, že o vítězích ještě v žádném případě není rozhodnuto. Je tedy stále jen na vás, abyste podpořili své favority!!!

KDO TEDY VYHRÁL?

VÍTĚZEM se s celkovým počtem 369 hlasů
stali
Strojaři z SOŠp a SOUs

5.) Strojaři, SOŠp a SOUs

Zvítězili díky tablu umístěnému ve výloze lékárny U černého orla na náměstí T. G. Masaryka, na kterém se každý z nich předvedl hned ve dvou rolích, a to jednak jako konstruktér, jednak coby obsluha soustruhu.

Strojaři z SOŠp a SOUs získávají výlet na hrad Šternberk pro celou třídu včetně dopravy, bednu šampaňského od vinotéky Svět Vína v prostějovském OC Arkáda a aspikový dort od společnosti Lahůdky Jelínek.

DRUHÉ MÍSTO s celkem 263 hlasy
obsadila
Oktáva A z G.J.W.
1. Oktáva A, G.J.W.

Druhé místo získala díky tablu umístěnému v prodejně Pekařství Svoboda a Březík v Dukelské bráně, kde představila zdařilé karikatury studentů, na kterých vynikají jejich červené nosy a zarudlé tváře.

Oktáva A od nás získává třicet lístků na revivalový festival Legendy se vrací nebo Guláš rockfest a basu a dárkové sady piva značky Bernard.


TŘETÍ MÍSTO s celkem 250 hlasy 
nakonec získala 
Oktáva B z G.J.W.

2. Oktáva B, G.J.W.

Tablo, které je k vidění v prodejně Paula Mode
na Hlaváčkově náměstí, ukazuje, jak by studenti mohli dopadnout,
pokud by při maturitě narazili na nepřekonatelnou překážku.

Tato třída se může těšit na dvě volné hodiny bowlingu
na šesti drahách v Bowling Palace na ulici Újezd v Prostějově.

DALŠÍ POŘADÍ:

4. 4.B SŠ zdravotnická                      OC ZLATÁ BRÁNA, Dukelská brána                     205 hlasů

5. 4.A Obchodní akademie                papírnictví Winky, nám. T.G.Masaryka                     164 hlasů

6. 4 MT SOŠ Podnikání a obchodu   OC ZLATÁ BRÁNA, Dukelská brána                     132 hlasů

ZKONTAKTUJTE NÁS!

Pro převzetí cen je nezbytné, aby zástupci vítězných tříd kontaktovali formou e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo osobně navštívili redakci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v Olomoucké ulici číslo 10 a zanechali na sebe telefonický kontakt.  Čím dříve tak učiní, tím lépe, neboť je třeba se domluvit na způsobu a termínu předání výher. Plánovaným dnem je už tento pátek 10. června v 16:00 hodin, vzhledem k okolnostem se však ještě může změnit.   

Partnery soutěže jsou:

Partneři soutěže

 
 
 
 
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...