Dobrý večer, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

6:00 hodin: DOBRÉ RÁNO S VODÁKY
Raftaři Tomi-Remont Prostějov zájemcům naživo ve svých člunech předvedou při jízdě divokými peřejemi Hloučely, proč jsou držiteli desítek světových medailí i titulů.
8:30 hodin: GEN pod padákem

Padesátiletý parašutista Dukly Prostějov Jiří Gečnuk vypráví svůj příběh, kterak se i v pokročilém věku stal absolutním mistrem světa v kategorii mužů.
8:50 hodin: CHCETE MĚ?
Všichni prostějovští sportovci a sportovkyně, které jejich kluby platí špatně nebo vůbec, nabízejí své služby jiným potenciálním zaměstnavatelům.
9:00 hodin: ZDRAVÍM, HOKEJOVÁ RODINO!
Nestárnoucí matador hokejových Jestřábů Tomáš Divíšek předvádí věrným fanouškům fígle, jak si udržet super formu po čtyřicítce.
9:30 hodin: Panorama
Live vysílání z veřejného venkovního kluziště u prostějovského muzea proložené sestřihem top momentů florbalového turnaje na ledě Zlatá brána 2018 a pozvánkou na Hanácké curling 2019. To jinde nemáte!
10:00 hodin: OTEVŘENÝ TRÉNINK VÉKÁČKA
Trenéři volejbalistek VK Prostějov Lubomír Petráš a Lukáš Miček pozvali na přípravnou jednotku svého týmu „spřáteleného“ fanouška – vševěda Miroslava Malého v rámci akce České unie sportu: Ukaž, co umíš!
11:30 hodin: BAKALÁŘI
Veselý příběh z oblíbeného cyklu na náměty diváckých dopisů, tentokrát ze života korfbalistek a korfbalistů SK RG Prostějov na téma: Holky s klukama, kluci s holkama.
12:00 hodin: VAŘÍME S BERDYCHOVÝMI
Tenista TK Agrofert Prostějov se po zdravotní pauze ještě nevrátil k aktivní kariéře, tak aspoň s manželkou Ester ukuchtí chutnou specialitku s názvem Domácí štěstí.
12:30 hodin: Sportovní zprávy
Dění z prostějovských sportovišť za uplynulých 24 hodin shrne a okomentuje vyhlášený reportér i glosátor, ostřílený důchodce Antonín Dušek.
13:00 hodin: A PO MNĚ POTOPA!
Dokument o aktuální situaci v táboře nohejbalistů TJ Sokol I Prostějov s výhledem, co nastane, až dlouholetý kouč Richard Beneš definitivně odejde do penze.
14:00 hodin: STAR DANCE aneb KDYŽ HVĚZDY TANČÍ
Repríza finále taneční soutěže, v němž historicky nejvyšší dvojice této show Michal Pekárek - Helena Horká podlehla o půl metru nižšímu, leč extrémně elegantnímu páru Jan Zatloukal - Karolína Pořízková.
16:00 hodin: UČÍME SE ČESKY
Jazykový kurz pro basketbalové cizince BK Olomoucko, aby se domluvili s hanáckými domorodci při nezbytných nákupech ve městě i okolí.
16:30 hodin: MÁME STŘECHU
Přímý přenos ze slavnostního aktu, v rámci něhož cyklisté SKC TUFO Pardus Prostějov dostanou do užívání zastřešeně zrekonstruovaný velodrom v ceně půl miliardy korun.
17:45 hodin: ČERNÉ OVCE
Naši investigativní odborníci se dál věnují stále neřešené kauze překrývajících se začátků utkání divácky nejsledovanějších týmových sportů na Prostějovsku.
18:00 hodin: Krimi zprávy
Dozvíte se nové šokující informace o dva roky starém přepadení prostějovské tenistky Petry Kvitové, do případu je údajně zapleten Santa Claus.
18.30 hodin: PV KVÍZ
Jubilejní desetitisící díl populární vědomostní soutěže o sportu v Prostějově, tentokrát proti sobě stanou informacemi nabití doyeni Vladimír Vačkář, Milan Čečman a Vlastimil Kadlec.
19:00 hodin: PŘEŽÍT!
Boxeři BC DTJ Prostějov vedení šéfem Petrem Novotným se snaží udržet při životě na opuštěném tichomořském ostrově v rámci třicetidenní neúprosné reality show.
20:00 hodin: PROSTĚJOVSKO HLEDÁ TALENT
Vybraná desítka nejnadějnějších mladých sportovců místního regionu ukazuje své umění, tři nejlepší obdrží finanční dotaci na pokračování své kariéry.
22:00 hodin: KMOTR 4
Strhující thriller podle skutečných událostí, na základě deníku majitele prostějovských hokejistů Jaroslava Luňáka oscarový scénář zpracoval Štefan Žigárdy, odbornými poznatky přispěl Michal Tomiga a režie se ujal Marek Černošek.
0:00 hodin: NOVOROČNÍ PŘÍPITEK S BOSSEM
Nejvyšší muž sportu v celém regionu i daleko za jeho hranicemi a faktický vládce Prostějovska Miroslav Černošek přeje občanům vše nejlepší do roku 2019.
0:05 hodin: ZASE BEZ BODU
Děsivý horror o fotbalovém mužstvu, které strašlivou sérií patnácti porážek za sebou sestoupilo ze druhé celostátní ligy do třetí. Podobnost s možnou realitou je čistě náhodná.
1:50 hodin: NA NOČNÍM TAHU
Náš neúnavný paparazzo přináší live záběry z prostějovských nočních podniků, kde někteří místní sportovci dosud beztrestně porušovali životosprávu.


Součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 31.prosince, je speciální příloha Agentury Hóser SILVESTROVSKÉ LEGRÁCKY

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...