Dobrý podvečer, dnes je pátek 20.9.2024
svátek slaví Oleg,
zítra Matouš
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Ve skupině „B“ III. třídy soutěžního ročníku 2017/2018 probíhaly po celou sezónu tuhé boje. Tabulka tak byla na konci velmi vyrovnaná, z triumfu se nakonec radovaly Držovice pod vedením trenéra Jindřicha Skácela. Stejně jako Skalka ve skupině „A“ prohráli jeho svěřenci jen dvakrát za celý ročník, ale v tomto případě jim i tak šlapal na paty nepříjemný soupeř v podobě „béčka“ Kostelce na Hané. V obou vzájemných zápasech však Držovičtí zvítězili, čímž si zajistili jistotu postupu.


* Jak byste zhodnotil minulou sezónu, v níž jste dosáhli na prvenství?
„Můžu vše hodnotit pozitivně, dosáhli jsme první místo a tím přišel i postup. Když jsem k týmu nastupoval, právě proto, abych postoupil, říkal jsem si, že dáme jednu sezónu a uvidíme, jak nám to půjde. A nám to šlo lépe, než jsem si představoval. (úsměv) V týmu je opravdu několik nadstandardních hráčů, kteří nám s postupem hodně pomohli, Fiferna, Procházka, Solano. A když jsme uviděli, že se nám opravdu daří a že to na postup je, šli jsme do toho.“
* Zmínění osa týmu zůstává i pro příští ročník?
„Ti, co si vybojovali postup, zůstali a budou hrát, bojovat dál. Kluky, co jsem jmenoval, mají svoji důležitost a týmu co dát. Někteří z nich mají zkušenosti s profesionálním sportem, byť ne třeba s fotbalem, ale i takové zkušenosti se samozřejmě počítají.“
* Jak probíhala letní příprava?
„O prázdninách je to vždycky složité kvůli dovoleným, pracím a tak podobně, ale potrénovali jsme. Kluci se scházeli, jak to jen šlo, mají chuť hrát a trénovat, ale problém může nastat, až se někdo zraní. Myslím, že je hodně týmů, které například mají jednoho klasického gólmana, a když se zraní na delší dobu, může to hodně zamávat s výsledky utkání. Jako příklad bych uvedl naše utkání v Kladkách minulou sezónu, kdy jsme po dobrých zápasech jeli za soupeřem v devíti lidech.“
* Jaké jsou ambice na novou sezónu?
„Na nějaké útočení na špici to nevidím. Já moc okresní přebor a týmy v něm neznám. Hrával jsem ho, ale to už je dávno, takže to bude pro mě úplně nová soutěž, nevím, jak pro kluky. Každopádně je to soutěž, kterou bychom měli hrát, a určitě střed tabulky je naše místo. Možná páté až desáté místo by bylo tak akorát, ale uvidíme. Chci využít toho, že kluky hrát tady baví a chodí na zápasy s chutí. To je část úspěchu.“
* Za sebou už ale máte první dva zápasy se silnými protivníky ve Vrahovicích a doma proti Vrchoslavícím, které dlouho působily v krajské I.B třídě. Oba duly jste vyhrály! To už něco značí, ne?
„Byly to hodně dobré výkony, řekl bych až nadstandardní. Zápasy se nám povedl. My jsme hráli s týmy na úrovni I.B třídy a dokázali je porazit, ale tuto soutěž bychom hrát zase nemohli, takže si myslím, že to bude v ´okresu´ z naší strany jako minulý ročník. Dáme tomu sezónu a uvidíme. Každopádně jak říkám, chtěl bych s týmem bojovat v předních příčkách a skončit mezi pátým a desátým místem. To by bylo fajn.“

Los podzimní části III. třídy, sk. „A“ OFS Prostějov:
5. kolo, neděle 2. září, 16.00 hodin
Bedihošť – Němčice nad Hanou „B“ (sobota 1.9., 16.00), Brodek u Prostějova „B“ – Nezamyslice „B“ (sobota 1.9., 16.00), Biskupice – Pavlovice u Kojetína, Otaslavice „B“ – Kralice na Hané „B“, Želeč – Olšany u Prostějova.

6. kolo, neděle 9. září, 16.00 hodin
Bedihošť – Biskupice (sobota 8.9., 16.00), Němčice nad Hanou „B“ – Kralice na Hané „B“ (sobota 8.9., 16.00, hřiště Tvorovice), Nezamyslice „B“ – Otaslavice „B“, Olšany u Prostějova – Brodek u Prostějova „B“, Pavlovice u Kojetína – Želeč.

7. kolo, neděle 16. září, 15.30 hodin
Brodek u Prostějova „B“ – Pavlovice u Kojetína (sobota 15.9., 15.30), Želeč – Bedihošť, Otaslavice „B“ – Olšany u Prostějova, Kralice na Hané „B“ – Nezamyslice „B“, Biskupice – Němčice nad Hanou „B“.

8. kolo, neděle 23. září, 15.30 hodin
Bedihošť – Brodek u Prostějova „B“ (sobota 22.9., 15.30), Němčice nad Hanou „B“ – Nezamyslice „B“ (sobota 22.9., 15.30, hřiště Tvorovice), Biskupice – Želeč, Olšany u Prostějova – Kralice na Hané „B“, Pavlovice u Kojetína – Otaslavice „B“.

9. kolo, neděle 30. září, 15.30 hodin
Brodek u Prostějova „B“ – Biskupice (sobota 29.9., 15.30), Nezamyslice „B“ – Olšany u Prostějova (10.00), Kralice na Hané „B“ – Pavlovice u Kojetína, Otaslavice „B“ – Bedihošť, Želeč – Němčice nad Hanou „B“.

4. kolo, neděle 7. října, 15.00 hodin
Nezamyslice „B“ – Želeč (sobota 6.10., 10.00), Němčice nad Hanou „B“ – Otaslavice „B“ (sobota 6.10., 15.00, hřiště Tvorovice), Olšany u Prostějova – Biskupice, Kralice na Hané „B“ – Brodek u Prostějova „B“, Pavlovice u Kojetína – Bedihošť.

3. kolo, neděle 14. října, 14.30 hodin
Brodek u Prostějova „B“ – Otaslavice „B“ (sobota 13.10., 14.30), Bedihošť – Olšany u Prostějova (sobota 13.10., 14.30), Biskupice – Nezamyslice „B“, Pavlovice u Kojetína – Němčice nad Hanou „B“, Želeč – Kralice na Hané „B“.

2. kolo, neděle 21. října, 14.30 hodin
Němčice nad Hanou „B“ – Brodek u Prostějova „B“ (sobota 20.10., 14.30, hřiště Tvorovice), Nezamyslice „B“ – Bedihošť (10.00), Olšany u Prostějova – Pavlovice u Kojetína, Otaslavice „B“ – Želeč, Kralice na Hané „B“ – Biskupice.

1. kolo, neděle 28. října, 14.00 hodin
Bedihošť – Kralice na Hané „B“ (sobota 27.10., 14.00), Biskupice – Otaslavice „B“, Pavlovice u Kojetína – Nezamyslice „B“, Olšany u Prostějova – Němčice nad Hanou „B“, Želeč – Brodek u Prostějova „B“.

Los podzimní části III. třídy, sk. „B“ OFS Prostějov:
5. kolo, neděle 2. září, 16.00 hodin:
Brodek u Konice „B“ – Kladky (sobota 1.9., 16.00), Hvozd – Zdětín (10.15), Ptení – Čechy pod Kosířem, Přemyslovice – Otinoves, Plumlov „B“ – Protivanov „B“ (hřiště Krumsín), Kostelec na Hané „B“ volno.

6. kolo, neděle 9. září, 16.00 hodin:
Protivanov „B“ – Hvozd (sobota 8.9., 16.00), Čechy pod Kosířem – Zdětín, Otinoves – Brodek u Konice „B“, Ptení – Přemyslovice, Kladky – Kostelec na Hané „B“, Plumlov „B“volno .

7. kolo, neděle 16. září, 15.30 hodin:
Kostelec na Hané „B“ – Otinoves (sobota 15.9., 15.30), Zdětín – Protivanov „B“ (sobota 15.9., 15.30), Plumlov „B“ – Kladky (hřiště Krumsín), Brodek u Konice „B“ – Ptení, Přemyslovice – Čechy pod Kosířem, Hvozd volno.

8. kolo, neděle 23. září, 15.30 hodin:
Otinoves – Plumlov „B“, Ptení – Kostelec na Hané „B“, Přemyslovice – Brodek u Konice „B“, Kladky – Hvozd, Čechy pod Kosířem – Protivanov „B“, Zdětín volno.

1. kolo, čtvrtek 27. září, 17.00 hodin:
Brodek u Konice „B“ – Hvozd, Přemyslovice – Zdětín, Kladky – Čechy pod Kosířem, Kostelec na Hané „B“ – Plumlov „B“, Ptení – Protivanov „B“, Otinoves volno.

9. kolo, sobota 29. září, 15.30 hodin:
Brodek u Konice „B“ – Čechy pod Kosířem, Kostelec na Hané „B“ – Přemyslovice, Zdětín – Kladky, Hvozd – Otinoves (neděle 30.9., 10.15), Plumlov „B“ – Ptení (neděle 30.9., 15.30, hřiště Krumsín), Protivanov „B“ volno.

10. kolo, neděle 7. října, 15.00 hodin:
Brodek u Konice „B“ – Kostelec na Hané „B“, Přemyslovice – Plumlov „B“, Otinoves – Zdětín, Kladky – Protivanov „B“, Ptení – Hvozd, Čechy pod Kosířem volno.

11. kolo, sobota 13. října, 14.30 hodin:
Protivanov „B“ – Otinoves, Zdětín – Ptení, Kostelec na Hané „B“ – Čechy pod Kosířem, Hvozd – Přemyslovice (neděle 14.10., 10.15), Plumlov „B“ – Brodek u Konice „B“ (neděle 14.10., 15.00, hřiště Krumsín), Kladky volno.

4. kolo, neděle 21. října, 14.30 hodin:
Zdětín – Plumlov „B“ (sobota 20.10., 14.30), Otinoves – Ptení, Čechy pod Kosířem – Hvozd, Kladky – Přemyslovice, Protivanov „B“ – Kostelec na Hané „B“, Brodek u Konice „B“ volno.

3. kolo, neděle 28. října, 14.00 hodin:
Brodek u Konice „B“ – Protivanov „B“ (sobota 27.10., 14.00), Kostelec na Hané „B“ – Zdětín (sobota 27.10., 14.00), Otinoves – Čechy pod Kosířem, Ptení – Kladky, Plumlov „B“ – Hvozd (hřiště Krumsín), Přemyslovice volno.

2. kolo, sobota 3. listopadu, 14.00 hodin:
Protivanov „B“ – Přemyslovice, Hvozd – Kostelec na Hané „B“, Zdětín – Brodek u Konice „B“, Kladky – Otinoves (neděle 4.11., 14.00), Čechy pod Kosířem – Plumlov „B“ (neděle 4.11., 14.00), Ptení volno.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...