Příjemnou noc, dnes je úterý 21.5.2024
svátek slaví Monika,
zítra Emil
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

„Paní Lenka ve své přihlášce do lednové proměny mimo jiné uvedla, že si přeje, aby z ní byla úplně nová žena. A jelikož je vaše přání naším rozkazem, stalo se tak,“ prozradila na adresu deváté vítězky Aneta Křížová, patronka projektu PROMĚNY a redaktorka Servisu pro ženy. „Ovšem ze začátku měla čtenářka tak velké obavy, že si své původní přání o velkou proměnu rozmyslela, a žádala kromě jiného jen o decentní zastřižení konečků. Nakonec vše dopadlo úplně jinak... Je tak možné, že se v závěru dnešní proměny vrátíte na začátek a budete se ujišťovat, zda je to opravdu jedna a ta samá osoba,“ popsala s úsměvem Aneta Křížová.

Čtenářka Lenka Svobodová dostala od Večerníku proměnu jako takový malý opožděný dárek k narozeninám. I když po změně již nějakou dobu toužila, jak nám sama prozradila, bez menšího postrčení, které přišlo ze strany kamarádky, by nám e-mail do redakce možná ani neposlala.

„A to by byla velká škoda, protože výsledek naší lednové proměny je skvělý,“ poznamenala patronka projektu. „Musím přiznat, že jsem hodně nervózní, nerada se fotím a o natáčení ani nemluvě. Nemohla jsem skoro ani spát. Popravdě si teď říkám, do čeho jsem se to vlastně přihlásila. (úsměv) Bojím se, ale jsem zvědavá, jak to všechno dopadne,“ sdělila opatrně naše devátá vítězka.

I tentokrát přišla na řadu jako první změna šatníku a poradenství, následně na všechny čekal natěšený tým vlasových stylistek společně s vizážistkou. Také tato proměna probíhala dva dny, načež Večerník pro vás vše pečlivě sledoval a zmonitoroval. Jak již bylo zmíněno, devátá proměna trvala sedm a půl hodiny, načež paní Lenka omládla a stala se z ní kočka.


* Lenko, jak se po proměně cítíte?

„Jsem v šoku a strašně nadšená, nemám vůbec slov. Cítím se fantasticky. Jsem úplně jiný člověk, což jsem si hrozně přála. Konečně můžu sama sebe pochválit. (úsměv) Něco takového jsem potřebovala, je to prostě bomba. Sama bych se k něčemu takovému nikdy asi neodvážila. Prostě super, mám neskutečnou radost.“

* Splnila tedy naše PROMĚNA vaše očekávání?

„Jednoznačně splnila. Chtěla jsem být úplně novou Lenkou Svobodovou a to se skutečně podařilo. Od patnácti let nosím dlouhé vlasy, pořád stejnou barvu, stejně se upravuji i oblékám a najednou tohle. Mám krátký a moderní účes, úžasné líčení a nádherné oblečení. Co více si přát?! Celý tým odvedl velice kvalitní práci, za což jsem moc vděčná.  Musím říci, je to zážitek, který si budu pamatovat celý život. Jsem naprosto spokojená a nadšená.“ (úsměv)

* Jak na vás reagovala rodina a známí?

„Rodina a známí byly naprosto nadšení. Nikomu jsem ani neřekla, že jsem se přihlásila do proměny a o to více byli překvapeni. (smích) Vnoučátka mě dokonce ani nepoznala. U všech, co mě viděli, zněla slova: že jsem omládla, že mi to straně sluší, že jsem krásná a dokonce, že vypadám i noblesně. Tolik chvály člověk jen tak běžně neuslyší. Musím říci, že to bylo velice příjemné a pochvaly jsem si užívala.“ (úsměv

* Přihlásila byste se do PROMĚN Večerníku znovu?

„Víte, těsně před začátkem jsem si říkala, že jsem to neměla raději ani dělat, měla jsem totiž hroznou trému. Jak ale minuty ubíhaly a já viděla, že jsem v dobrých rukou, začalo to ze mě padat. A na konci proměny mohu říci, že jsem vděčná za to, že jsem si tím prošla. Už bych neváhala ani minutu a přihlásila se klidně znovu. Na vlastní kůži jsem se přesvědčila, že se opravdu není čeho obávat. Celý den byl naprosto úžasný. Dámy, skutečně se nebojte. Taky jsem se ze začátku bála, ale sami vidíte, že to stojí to za to!“

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...