Dobré dopoledne, dnes je pátek 3.5.2024
svátek slaví Alexej,
zítra Květoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

14 smolikUž zítra se sálem Společenského domu rozezní líbivé a poetické písně jednoho z nejpopulárnějších lidových zpěváků generace dnešních šedesátníků a především šedesátnic. Do srdcí se však vryl nejen jim, ale jeho hity jsou oblíbené dodnes u všech. Velkolepý koncert Jakuba Smolíka s doprovodnou skupinou byste si proto rozhodně neměli nechat ujít. Začíná tento čtvrtek od sedmi hodin večer.

KDY: ČTVRTEK 9. DUBNA, 19:00 hodin

KDE: Společenský dům, Komenského ul., Prostějov

Dlouholetá umělecko-interpretační osobnost, jež svými sladce laděnými písněmi oslňuje zejména něžnou část publika zavítá do Prostějova. Při poslechu hitů jako „Až se Ti jednou bude zdát“ , „Ave Maria“, „Jen blázen žárlí“ či „Prý chlapi nebrečí“ pookřeje nejedno ženské srdce.

Jakub Smolík těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z. Bartáka, Fr. Kasla nebo J. Zmožka, ale i nesmírně vytříbeného vkusu pro výběr coververzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu. Na kontě více než dvaadvacet alb a patří k českým interpretům s největší fanouškovskou základnou.

Jeho koncerty jsou provázeny doprovodnou skupinou i vokalistkami, navíc jsou obohaceny nejedním zážitkem, humorem a jevištní zábavou, čímž umocňuje celkový divácký zážitek. Tím vším se potvrzuje skutečnost, že jeho představení není jen běžný koncert, avšak i zábavná show.

Jestliže ještě nemáte vstupenku a chcete zkusit štěstí, nalistujte stranu 24, kde najdete TELEFONICKÁ SOUTĚŽ o půltucet lístků zadarmo! Na koho z vás se štěstěna neusměje, může ještě využít předprodeje přímo v „Kasku“, či v síti ticketart.cz.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...