Příjemnou noc, dnes je středa 22.5.2024
svátek slaví Emil,
zítra Vladimír
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

37 olympicLegenda české rockové scény dostává fanoušky do varu už neuvěřitelných padesát let! O kom je řeč? Přece o nejstarší české bigbítové kapele Olympic, která se v roce 1962 (tehdy ještě pod názvem Karkulka) veřejně chopila mikrofonu i hudebních nástrojů a obrátila zdejší hudební svět vzhůru nohama.

Kdo by si nevzpomněl na notoricky známé songy Dynamit, Okno mé lásky, Dávno nebo Želva... Ty všechny si budete moci zanotovat spolu se členy kapely pod vedením duchem nestárnoucího rockera Petra Jandy na vystoupení v rámci koncertního turné, které pro všechny příznivce a pravověrné fanoušky připravila prostějovská agentura HitTrade, která už všem hudebním fanouškům letos naservírovala nejeden nezapomenutelný zážitek.

 

„Pořádáním tohoto koncertu si vlastně plním svůj sen z mládí. ‚Olympiky‘ jsem poprvé zaregistroval asi v patnácti letech, kdy jsem na jejich prostějovské koncerty chodil s mým kamarádem Zdeňkem Šrámkem. Už tehdy byla jejich hudba vrcholem zdejšího muzikantského světa a na tom se doposud nic nezměnilo,“ vzpomíná s úsměvem na svá první setkání se skupinou Olympic Petr Zlámal, majitele pořádající agentury HitTrade.

No, a uznejte sami, že půl století existence takové kapely jako Olympic se musí pořádně oslavit, a to dvojnásob, když jde o padesátiny největší rockové legendy. Připravte se proto na pořádný nářez, který dozajista otřese celým Prostějovem, takže jestli se počítáte mezi rockery a fanoušky legendární muzikantské partičky, na pátek si nic jiného neplánujte a v osm se sejdeme v sále prostějovského‚kaska‘.

„Půjde o rockový koncert, proto jsem hned ze začátku zavrhl variantu jakéhosi divadelního představení, kdy diváci jen sedí na židlích. Na koncert se vejdou všichni, kteří budou mít chuť zavzpomínat na začátky skupiny Olympic, připomenout si jejich slavné hity a vychutnat si jak se patří ve stoje a v rytmu jejich nestárnoucích písní pravou rockovou atmosféru, kterou nezajistí snad nikdo lépe, než tihle zakladatelé českého bigbítu,“ zve všechny milovníky hudby na tuto jedinečnou hudební událost organizátor akce Petr Zlámal.

Na programu je nefalšovaná rocková atmosféra a nestárnoucí hity, které nás provází už padesát let. Legendární ‚olympici‘ už jiní nebudou, tak si je přijďte užít pořádně a na živo do prostějovského Společenského domu už tento pátek ve 20:00 hodin! Vstupní brány pro všechny návštěvníky se otevřou o hodinu dříve, tj. v 19.00 hodin.  

Vstupenky jsou stále k dispozici na prodejních místech Klenoty Eva, Koliba u Tří králů, Hudebniny Tyl a na www.ticketportal.cz.  koupit si je lze i přímo v míste koncertu ve Společenském domě, kde budou k dostání i těsně před zahájením koncertu!

Plumlovské léto sice skončilo, ale fanoušci nemusí smutnit! Ba právě naopak, příznivci klasického bigbítu jsou znovu u vytržení. Do vystoupení legendární skupiny OLYMPIC totiž chybí pouze už jen ČTYŘI DNY! A jelikož představovat vám protagonisty, kteří tento pátek zcela ovládnou Prostějov, by bylo více jak nošením dříví do lesa...

Každopádně si připomeňme to, co už jistě všichni ví - koncert skupiny OLYMPIC, který pořádá agentura HITTRADE, se uskuteční ve Společenském domě v Prostějově již v PÁTEK 20. září od 20 hodin! A jak je již tradicí, vy můžete být přitom díky Večerníku dokonce ZADARMO! Tentokrát totiž obdarujeme celkem DESET ŠŤASTLIVCŮ. Osm prostřednictvím tištěného vydání a dva úspěšné z internetových stránkách www.vecernikpv.cz. Každý přitom vyhraje po jedné vstupence.

PROSTĚJOVSKÝ Večerník - váš mediální partner všech hudebních šlágrů!

Co je potřeba pro výhru vykonat?

Nic složitého. Stačí znát správnou odpověď na níže položenou otázku, zaslat ji jakýmkoliv způsobem do redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku a pak jen čekat, zda-li se právě na vás usměje štěstí při losování z osudí...

Soutěž probíhá od pondělí 9. do čtvrtku 19. září ve dvou dějstvích

V prvním dílku soutěže uspěli ti, kteří věděli, že jedním ze zakladatelů a stále ještě současným lídrem i frontmanem skupiny OLYMPIC je PETR JANDA. Jsme rádi, že vás „boj“ o vstupenky na koncert natolik zaujal, až se v losovacím osudí sešlo hned 325 správných odpovědí. Děkujeme!

Z nich jsme vylosovali první šťastné kvarteto: Marie ZAORÁLKOVÁ, Krasická 43, Prostějov * Viktorie BOSERLOVÁ, Smržice 498 * Matěj ZOBÁNIK, Ptení 78 * Pavel DOMINIK, Okružní 129, Prostějov  

Vyhrané vstupenky si můžete vyzvednout po celý týden v redakci Večerníku, Olomoucká 10, Prostějov.

VYHRAJTE LÍSTEK NA OLYMPIC

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA PRO 2. KOLO ZNÍ:

VE KTERÉM ROCE VZNIKLA JEDNA Z NEJPOPULÁRNĚJŠÍCH SKLADEB
SKUPINY OLYMPIC „OSMÝ DEN“?
Své odpovědi, či tipy zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „Olympic“. Můžete nám ale ovšem také volat na známé telefonní číslo 582 333 433, zasílat SMS zprávu na mobil 608 960 042, případně se dostavit osobně do sídla redakce v Olomoucké ulici.   Na odpovědi čekáme v redakci do ČTVRTKU 19. ZÁŘÍ, 16.00 hodin. Druhé kvarteto výherců budeme ještě v tentýž den kontaktovat telefonicky.
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...