Dobrý večer, dnes je neděle 19.5.2024
svátek slaví Ivo,
zítra Zbyšek
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

 Michal Dlouhý se vrací na prkna Městského divadla v Prostějově, tentokrát dokonce hned dvakrát v jednom týdnu.Jednou tomu bylo v pondělí,další představení proběhne v neděli 26. ledna.


Na počátku hry pražského divadla Vím, že víš, že vím je pouhý omyl. Soukromý detektiv si splete sledovanou osobu a místo manželky prominentního politika začne sledovat úplně obyčejnou rodinu. Co se skrývá pod pokličkou zdánlivě všedních dní všedního manželského páru středních let? Mnoho všelijakých drobných tajemství, která vedou k nedorozumění a vzájemnému odcizení. Co se stane, když člověk začne na svůj život pohlížet očima těch druhých? Vědět, znamená pochopit a pochopit dává šanci napravit... Po boku Michala Dlouhého se představí Simona Stašová či Andrea Daňková.
V doprovodu činoherního Studia Bouře bude Michal Dlouhý hlavní hvězdou divadelní hry Jeana-Clauda Islerta Teď ne! aneb Na tohle teď není ta pravá chvíle. Když se daří, tak se daří a zrovna v tu nejméně vhodnou dobu. Své o tom ví i Frederik, úspěšný muž dobrého postavení, jenž vlastní prosperující firmu a životem prochází s krásnou ženou po svém boku. Všechno je skvělé až do dne, kdy srazí autem bezdomovce. V ten moment se roztočí kolotoč pochybností o jeho životě. Jak to dopadne? Na to se přijďte podívat sami!
Poslední vstupenky jsou stále k dispozici na pokladně divadla nebo online na jeho webových stránkách za cenu 390 Kč. Přijďte strávit neděli 26. ledna od 19:00 hodin v dobré divadelní společnosti.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...