Dobré odpoledne, dnes je neděle 28.4.2024
svátek slaví Vlastislav,
zítra Robert
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

 Populární rocková kapela Harlej vyjela na jarní turné, v rámci něhož zavítá také do Prostějova. Do Společenského domu dorazí nakonec ve čtvrtek 18. dubna a svůj koncert spustí v 19:30 hodin. Spolu s ní na pódiu vystoupí i hudební uskupení Loco Loco. Tak se určitě přijďte podívat, jak to v „Kasku“ kapely rozbalí!


Skupina Harlej započala začátkem března šňůru koncertů s příznačným názvem Tour Jaro 2019. Už v sobotu 13. dubna se přitom měla zastavit v Prostějově a odehrát koncert. „Z provozních důvodů jsme ale nuceni koncert v Prostějově přeložit na nový termín, jímž je čtvrtek 18. dubna,“ vysvětlují členové skupiny. Zakoupené vstupenky samozřejmě stále zůstávají v platnosti. Ovšem v případě, že se vám daný termín nehodí, lze vstupenky vrátit v místě, kde jste je zakoupili.
Na tomto vystoupení Harleje můžete očekávat to, na co jste u Harleje zvyklí, tedy energický koncert plný zábavy, doplněný o LED projekci. Jako host se tentokrát představí partička Loco Loco. Součástí koncertu bude samozřejmě i autogramiáda skupiny Harlej. V 19:30 hodin se otevřou vchody „Kaska“. Od 20:10 hodin se spustí zmiňovaná autogramiáda. Ve 20:30 hodin nastoupí na pódium kapela Loco Loco a od 21:30 hodin to rozjede Harlej.
Harlej je česká rocková skupina pocházející z Prahy a Mostu, která vznikla v roce 1995. V současnosti ji tvoří Tomáš Hrbáček (zpěv), Tonda Rauer (kytara), Martin Kolinss (baskytara), Libor Fanta (bicí) a Milan Hoffmann (kytara). Uskupení Loco Loco má zase počátky až v roce 2011. Hraje ve stylu rock screamo a do své muziky zahrnuje také různé vlivy jako reggae, hip-hop, punk a další. O velký nářez bude tedy ve čtvrtek jistě postaráno.
Pro případné zájemce, kteří si ještě nestihli koupit lístek, cena vstupenky činí 360 korun a zakoupíte ji v síti Ticketstream nebo v The 27 Music Bar ve Školní ulici v Prostějově. 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...