Dobré ráno, dnes je čtvrtek 16.5.2024
svátek slaví Přemysl,
zítra Aneta
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

03 prostitutkaAKTUALIZACE: Proti gustu žádný dišputát, pravili by naši předci. Jak Večerník zjistil, po prostějovských hospodách, většinou nižší cenové kategorie, se pohybuje žena se sedmi křížky na zádech, která se i přes svůj požehnaný věk nechá od mužského osazenstva ráda pozvat nejen na pivo či nějakou tu štamprli, ale klidně i do postele...

Vůbec byste do ní ale neřekli, čím se živí kromě toho, že jí chodí pravidelný důchod. Naší redakci se ale zdatná seniorka svěřila. A divte se nebo ne, je to PROSTITUTKA! 

„Lehká žena“ výrazně za svým zenitem s námi hodila řeč jen pod podmínkou přísné anonymity. „Nestojím o reklamu, chlapů mám dost,“ vysvětlila sedmdesátiletá žena a vybídla, ať jí říkáme Jarmila. Stejně jako její klienti. „Pracovala jsem celý život, za komunistů dokonce na radnici. Pak mě ale vyhodili, takže jsem skončila jako uklízečka. No a pak důchod. Beru osm tisíc měsíčně, co to sakra je? Tak si nějak přivydělávat musím,“ začala zpověď Večerníku svérázná paní Jarmila.
Nemluvila dlouze, ale na její tváři se neobjevil ani na okamžik náznak studu. „Až do dvaašedesáti jsem žila s chlapem, pak se na mě vykašlal a našel si mladší. Já ale vždycky měla ráda sex a posledních osm let je mi úplně jedno, s kým to dělám. A že si za to nechám platit? No a co, když je o mě zájem, tak proč ne?! A to byste čuměli jaký,“ podotkla seniorka s tím, že v žádném případě nebere za sex tisíce korun jako její mladší kolegyně. „Beru to, co kdo dá. Některej chlap pětikilo za noc, někomu stačí, když mu udělám orál nebo třeba jen tak rukou v hospodě na záchodě. Za to si vezmu vždycky tak stovku. Během den udělám dobře dvěma až pěti chlápkům, jak kdy. Měsíčně si vydělám tak deset nebo i patnáct tisíc korun,“ prozradila Večerníku svůj denní harmonogram a výdělek Jarmila z Prostějova.
Na otázku, jaké věkové rozpětí mají její klienti, se krátce zamyslela. „Když vám řeknu, že před Vánocemi jsem spala s dvacetiletým cucákem, tak mi to stejně nebudete věřit...,“ usmála se. „Ale je to tak! Většinou však po mně chtějí sex chlápkové ve věku od čtyřiceti do sedmdesáti roků. Prostě, kdo je na starý, tomu ráda vyhovím,“ uzavřela nával své upřímnosti paní Jarmila.
Na poslední dotaz, jaké sexuální praktiky má ráda, a co je schopna svým klientům nabídnout, odpověděla už podrážděně. „Udělám, co si chlapi řeknou. Chcete taky něco?“ To jsme s díky odmítli a z hospody rychle vycouvali...

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...