Dobrý večer, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

01 pv recyklingVelká podzimní soutěž firmy působící v oblasti výkupu a likvidace kovů, autovraků včetně ekologické likvidace, výrobních a strojních zařízení i dalšího zpracování kovového odpadu, probíhala od poloviny října do poloviny prosince. Zúčastnil se jí každý zákazník, který obdržel při výplatě za odevzdaný odpad takzvanou výkupku, která byla zařazena do soutěže.

Podmínkou VELKÉ PODZIMNÍ SOUTĚŽE bylo přivézt jakýkoli kovový odpad do kovošrotu PV-RECYKLING ve Vrahovické ulici. „Každý takový zákazník byl zařazen do slosování o dvacet hodnotných cen,“ shrnul podmínky soutěže referent nákupu Tomáš Samson a dodal: „Soutěž jsme zorganizovali proto, abychom motivovali občany k recyklaci kovového odpadu, a alespoň ty vylosované odměnili za to, že železný šrot přivezli právě do naší sběrny.“
Vlastní předávání cen proběhlo poslední předvánoční sobotu v restauraci La Marco na Skálově náměstí. Přítomné přivítal personál přípitkem a zástupci firmy přistoupili k rozdávání cen výhercům, vylosovaným za přítomnosti notáře.
Mezi výherci byli i tací, kteří výhru v soutěži nezažili poprvé. „Už jsem v podobné soutěži vyhrál, ale jsem především rád, že se v době takzvaných šmejdů najde solidní firma, která si svých zákazníků váží a drží slovo,“ svěřil se David Hudeček, výherce chytrého mobilu iPhone. Že žádná výhra nepřijde nazmar, potvrdil Vojtěch Jurníček, kterému výhra v soutěži přinesla do domácnosti už druhý kávovar: „To vůbec nevadí, já vyhrál v životě vůbec poprvé. Získal jsem tak před Vánocemi skvělý dárek pro bratra,“ usmál se.
Výhra přišla vhod také panu Janu Mlčochovi, který si ze slavnostního předávání odnesl tablet iPad. „Mladí nám vše rádi vysvětlí, aspoň na to bude při rodinném setkání více času,“ pochvaloval si rovněž premiérový výherce. Asi největší nadšení prožíval Jaroslav Tylšar z Kostelce na Hané, který vyhrál hlavní cenu čtyřhvězdičkový pobyt v hotelu Vista na Dolní Moravě v hodnotě dvaceti tisíc korun. „Pořád nemohu uvěřit úžasné náhodě! Jsem pravidelný lyžař a to místo dobře znám, byl jsem tam už několikrát. Hlavní cenu si dozajista užiji,“ zářil po předání hlavní výherce, který dorazil se zpožděním.
Po hlavním bodu programu mohli zúčastnění libovolně posedět a občerstvit se připravenými lahůdkami. „Jako organizátoři soutěže jsme měli obrovskou radost, že jsme v předvánočním čase potěšili naše zákazníky. Na jaro 2015 připravujeme další soutěž, ve které se bude hrát o letní dovolenou u moře,“ svěřil se Večerníku na závěr vydařeného podvečera Tomáš Samson.
01 pv recykling2

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...