Dobré dopoledne, dnes je středa 15.5.2024
svátek slaví Žofie,
zítra Přemysl
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

49 jelinekAKTUALIZACE: A pak že v Prostějově chybí erotika! Jak Večerník exkluzivně zjistil, v našem městě rozhodně není nouze o nabídky společnic, soukromé priváty, ale i hodinové hotely, kde si s partnerem či partnerkou můžete užít nezávazný sex trvající pár desítek minut bez toho, aniž byste následně platili za celou noc! A tak pokud zrovna nemáte, kde se pomilovat nebo jste se prostě jen rozhodli k „rychlovce“ s neodbytným milencem či krásnou ženou, kterou jste na večírku zrovna potkali, nestrádejte!

Majitel dvou prostějovských penzionů vám azyl poskytne v kteroukoliv denní či noční hodinu. Důrazně ale odmítá, že by tady zájemcům nabízel prostitutky! „Sex rozhodně ano, pronajmu nádherné milenecké pokoje na pár hodin, ale každý musí přijít s vlastním ´materiálem´. S tím pak není problém,“ potvrdil v exkluzivní zpovědi pro Večerník Michal Jelínek. 

A pak že v Prostějově chybí erotika! Jak Večerník exkluzivně zjistil, v našem městě rozhodně není nouze o nabídky společnic, soukromé priváty, ale i hodinové hotely, kde si s partnerem či partnerkou můžete užít nezávazný sex trvající pár desítek minut bez toho, aniž byste následně platili za celou noc! A tak pokud zrovna nemáte, kde se pomilovat nebo jste se prostě jen rozhodli k „rychlovce“ s neodbytným milencem či krásnou ženou, kterou jste na večírku zrovna potkali, nestrádejte! Majitel dvou prostějovských penzionů vám azyl poskytne v kteroukoliv denní či noční hodinu. Důrazně ale odmítá, že by tady zájemcům nabízel prostitutky! „Sex rozhodně ano, pronajmu nádherné milenecké pokoje na pár hodin, ale každý musí přijít s vlastním ´materiálem´. S tím pak není problém,“ potvrdil v exkluzivní zpovědi pro Večerník Michal Jelínek. 

Zabrousit opět do lechtivých vod erotiky v Prostějově dohnaly Večerník fámy linoucí se městem, že dva penziony ve městě slouží jako bordely. Večerník se rozhodl přijít na kloub celé věci. Kontaktoval majitele penzionu v Olomoucké ulici, jenž vlastní také ubytovací zařízení ve Wolkerově ulici. Michal Jelínek nejdříve popsal, že oba penziony slouží k ubytování běžných hostů i firem. Pouze jako doplňkovou službu poskytují krátkodobé ubytování 

s mileneckou sazbou. Zareagoval rovněž na zmíněné fámy o bordelech. „Společnice? Tak to v žádném případě! Tyto služby rozhodně neposkytujeme. Nenabízíme chla-pům prostitutky ani nijak lehčí ženy. Na Olomoucké v penzionu pracují za barem a v kuchyni dvě počestné vdané holky, které by nedaly ani mně, jako šéfovi,“ odpověděl razantně a s nadsázkou sobě vlastní Michal Jelínek. 

Přesto ale nepopíral, že jeho podnikání v tomto oboru má hodně blízko k sexuálním službám! „To ano, blízko k tomu skutečně mám. Už od školky mám přezdívku Paroháč, která se se mnou táhne celý život.  Takže když jsem otevíral penzion ve Wolkerově ulici, nad jeho názvem jsem dlouho nepřemýšlel. Lidi se tomu smějí, ale ať. No a brzy začali do tohoto penzionu chodit různí lidé a ptali se, zda je možné pronajmout si pokoj na hodinku, dvě nebo maximálně tři. Nevím, proč to tak chtěli, já jsem za nimi do těch pokojů nelezl a mohu každého ujistit, že kamery tady nad postelemi nemáme. Brzy mi bylo jasné, že lidi k nám chodí kvůli rychlému sexu a nezakrývám, že jsem k tomuto účelu podřídil i nabídku služeb a ceny,“ prozradil marketingovou strategii Michal Jelínek, majitel prostějovských penzionů U Paroháče a U Jelínka. „Podívejte, já slovo sex nemám rád, řekněme, že se kromě běžného ubytování k nám chodí lidé 

i pomilovat. Hlavně přes zimu. Během léta to jdou dělat do parku nebo do lesa. Teď ale zase přichází doba, kdy očekáváme klientelu se zájmem o pár hodinek erotiky. Proč ne, nic protizákonného to není. Mám pro ně dvouhodinovou sazbu za pětistovku,“ přiznává provozovatel.

Večerníku odpověděl i na lechtivou otázku, kdo všechno má zájem o rychlý sex v jeho ubytovacích zařízeních. „To byste se divili, jaké známé osobnosti takovou potřebu mají. (smích) Ale jména vám neřeknu, to snad chápete... Jinak obecně řečeno, pokoje na pár hodin si u nás pronajímají pánové, kteří někde na večírku potkají náhodnou známost, muži v letech se svými utajovanými milenkami, ale také mladí lidé, kteří se prostě nemají kde pomilovat, protože rodiče jsou stále doma a ne a ne odjet na chalupu,“ uzavřel s úsměvem toto téma Michal Jelínek s tím, že v poslední době má velký úspěch u novomanželů, kteří si v jeho penzionech kromě svatební hostiny dopřejí i vášnivou svatební noc. 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...