Dobré ráno, dnes je úterý 14.5.2024
svátek slaví Bonifác,
zítra Žofie
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

38 neznamyAKTUALIZOVÁNO: Ženy, dávejte si bacha! Po Prostějovsku se totiž pohybuje jistý chlapík, který má doma asi tak málo sexu, že s pobídkami tohoto druhu obtěžuje nejen mladé dívky! Nelze tudíž vyloučit, že při příštím rajdění osloví s nechutnou nabídkou kteroukoliv z vás... A může se snadno stát, že už nebudete mít tolik štěstí, co něžnější polovičky lidstva, které si nechutnost prožily, naštěstí však citelnější újmu neutrpěly. Kriminalisté se jedním konkrétním případem již zabývají, výtržníka se jim zatím dopadnout nepodařilo.

Na osamělou dívku zaútočil první zářijovou neděli u cyklostezky mezi Kralicemi na Hané a Prostějovem neznámý sexuální loudil. Chlípník byl velice neodbytný, ženu osahával a nechtěl ji pustit. Slečně se nakonec na kolečkových bruslích podařilo ujet. Případ nyní vyšetřuje policie. Bohužel, podle neověřených informací není jediný... 

„V neděli sedmého září zhruba kolem čtvrt na osm večer jsem jela z Kralic na Hané směr Kralický Háj na bruslích. Na odpočívadle jsem si sedla na lavičku a zapálila si cigaretu. Přišel ke mně chlap, jestli prý nechci kouřit něco jiného... Odmítla jsem ho s tím, že mám přítele. On mě chytil a začal mě osahávat. Nikde nikdo nebyl, neměla jsem se jak bránit...,“ popsala hrůzné chvilky mladá žena, které se nakonec podařilo mlsnému kocourovi vyvléci. „V kolečkových bruslích jsem přeběhla přes trávu a utekla na silnici, po které jsem spěchala zpět domů. Už bych něco podobného nikdy nechtěla znovu zažít. I proto jsem vše okamžitě oznámila na policii,“ napsala na sociální síť Facebook dívka, která by ráda všechny ostatní před ´úchylákem´ varovala.  „Bylo mu tak pětatřicet až čtyřicet let, měřil asi stosedmdesát centimetrů, byl skoro plešatý. Na hlavě měl bílý šátek a na očích tmavé brýle. Na sobě měl šortky a černobílý cyklistický dres. Zaujalo mě také jeho bílé horské kolo,“ popsala žena, která by si nyní ze všeho nejvíce přála, aby policie chuligána chytila a on už si příště nic podobného nedovolil.

Jak Večerník zjistil, nejednalo se zřejmě o nahodilou akci a ojedinělý případ. „Dcera mi o něčem podobném říkala. Zprvu jsem jí nevěřila, ale pak působila přesvědčivě. Prý šla procházkou lesoparkem Hloučela, když jí oslovil takový oplzlý chlapík s jistými nemravnými návrhy. Naštěstí kolem procházeli lidi, tak s těmi řečmi přestal,“ prozradila Večerníku Anna D. „Co říkal? Snad ji chtěl zatáhnout do křoví, že jí ho ukáže... Pfuj!“

Kriminalisté se případem zabývají, výtržníka se jim však zatím dopadnout nepodařilo. „Mohu potvrdit, že uvedené oznámení jsme přijali, policisté se jím zabývají a prověřují všechny informace a poznatky. Zatím se osobu nepodařilo ztotožnit. Případ prověřujeme jako přestupek proti občanskému soužití. Šetření nebylo zatím ukončeno, nadále probíhá,“ reagovala na dotazy Večerníku v závěru uplynulého týdne Irena Urbánková, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Olomouckého kraje. Podrobný popis pachatele ale neposkytla.


  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...