Dobré dopoledne, dnes je úterý 14.5.2024
svátek slaví Bonifác,
zítra Žofie
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

34 souskova1Dlouho nezaměstnaná „pařmenka“ si našla práci a usmířila se s rodiči. Zkoušela všechno. Ještě ke konci roku se Zdeňka Soušková návštěvníkům nočního klubu představovala jako Miss mokré tričko.

Zdeňka Soušková si na prázdniny nechala výrazně zkrátit vlasy. 

Od průniku rodačky z Kralic na Hané Zdeňky Souškové do televizní reality show VyVolení již uběhl více jak rok. Jisté je, že zatímco ve vile se Zdeničce příliš nedařilo, když nejvýrazněji na sebe upozornila pouze nevydařeným vztahem se zadluženým svalovcem Thomasem a divokým líbáním s lesbičkami Pavlínou i Mirkou, v civilním životě již naštěstí stojí na svých nohách. „Nikol se ve vile počůrala, já jsem to tam posrala…,“ zhodnotila své vystoupení Zdeňka Soušková. Několik měsíců po VyVolených je ale vše jinak...

34 souskova2

Po odchodu z televizní vily se Zdeňka Soušková ještě nějaký čas hledala. V prvních týdnech se pokoušela na sebe všemožně strhnout pozornost médií, což se jí se střídavými úspěchy i dařilo. Zároveň zoufale hledala, čím by se mohla uživit. Koncem uplynulého roku dokonce coby „zlatý hřeb večera“ objížděla diskotéky. V bílém tričku se nechávala polévat z konve, přičemž následně před publikem vynikla její vymodelovaná umělá prsa. 

Nyní se zdá, že se Zdenička přece jen dokázala odrazit ode dna. V Praze si sehnala vlastní byt i zaměstnání. Rezignovala přitom na touhu prosadit se za každou cenu v showbyznysu a snaží se dělat to, co umí. „Pracuji jako kadeřnice, češu například holky před módními přehlídkami. Kromě toho jsem se stala tváří jedné vlasové značky, k čemuž bych se bez VyVolených nikdy nedostala. Hlavně jsem ale ráda, že jsem samostatná a schopná se postarat nejen o sebe, ale 

i o své dva psy, které jsem docela dlouho musela mít u kamarádky,“ prozradila exkluzivně Večerníku v průběhu uplynulého týdne Zdeňka Soušková. 

Přitom ještě před rokem byla nezaměstnaná Zdeňka po konfliktu s rodiči prakticky bezdomovkyní. I tento pochroumaný vztah se jí ale podařilo dát do pořádku. „Na jaře jsem se s nimi usmířila a nedávno u nich prožila krásný víkend,“ potvrdila kralická rodačka.

Jediná oblast, kde se Zdeničce dlouhodobě příliš nedaří, je partnerský život. „Zatím jsem sama, ale mám dost přátel i práce, takže samota mě rozhodně netíží. A až něco přijde, tak to přijde...,“ pousmála se v této souvislosti Zdeňka Soušková, která se do budoucnosti dívá rozhodně s optimismem. „Po tom, čím jsem si prošla, už zvládnu úplně všechno!“ uzavřela naši malou zpověď bojovně.  

 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...