Příjemnou noc, dnes je středa 15.5.2024
svátek slaví Žofie,
zítra Přemysl
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

33 titulkaAKTUALIZACE: Šok své vlastní rodině, ale i přátelům, kolegům a obchodním partnerům připravila minulý čtvrtek majitelka prostějovské kanceláře Reality Naděje se sídlem v Plumlovské ulici. Petra Sedlářová totiž zmizela způsobem, jakoby se po ní doslova slehla zem! Policie České republiky po ženě okamžitě vyhlásila celostátní pátrání, avšak veškeré akce se do uzávěrky tohoto vydání minuly účinkem. Dáma zůstává i nadále pohřešovaná...

Večerník o uplynulém víkendu zjistil některá závažná svědectví a výpovědi, z nichž vyplývá, že Petra Sedlářová neprožívá zrovna nejšťastnější období. Zákeřná nemoc a finanční potíže. To jsou aspekty, které mohou (ale také nemusí) hrát v jejím zmizení hlavní roli. „Nemám vám k tomu co říct, po mé ženě pátrá policie. Až ji najde, pak se můžete ptát,“ svěřil se exkluzivně Večerníku manžel pohřešované Jaromír Sedlář. Ten obývá s manželkou nově postavený dům v Pivíně. „O tom, že má finanční problémy, nevím nic, ale paní Petra měla obrovské zdravotní patálie. Ale myslím, že nad rakovinou zvítězila,“ prozradila Večerníku jedna z obyvatelek Pivína.
Kde tedy může Petra Sedlářová být? Zmizela z vlastní vůle, nebo se snad stala, nedejbože, obětí trestného činu?

Pivín, Prostějov/mik - Pokud se ukáží tvrzení některých osob z okolí majitelky realitní kanceláře Reality Naděje Petry Sedlářové jako pravdivá, pak leccos vysvětluje její zmizení. Na pravdu si ale musíme ještě nějaký čas počkat. Večerník vyhodnocuje všechna získaná svědectví a nehodlá zveřejňovat unáhlené verdikty. Faktem zůstává, že po majitelce realitky od čtvrtečního dne pátrá policie.  

Územní odbor Policie ČR v Prostějově se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě. Petra SEDLÁŘOVÁ se narodila 19. 4. 1980 a trvale žije bytem v okrese Prostějov. „Zdánlivé stáří Petry Sedlářové odpovídá věku čtyřicet let. Je vysoká 165 centimetrů, má střední až silnější postavu a kratší rovné plavé blond melírované vlasy. Má oválný tvar obličeje a nosí brýle,“ uvedla k popisu pohřešované ženy Irena Urbánková, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Olomouckého kraje. „Pohřešovaná byla naposledy spatřena čtrnáctého srpna 2014 v obci Pivín, odkud měla odjet do Klenovic na Hané, kam nedorazila. V době, kdy byla naposledy spatřena, měla na sobě černé tříčtvrteční kalhoty, tmavé triko a pletený svetr,“ dodala mluvčí krajské policie.  

Okamžitě po zmizení Petry Sedlářové a zveřejnění policejní pátrací relace se vyrojily nejrůznější spekulace. „Nemohu být v tuto chvíli konkrétní, ale paní Sedlářové jsem půjčil velké peníze a už mi je měla vrátit. Mám s ní veškeré finanční transakce smluvně ošetřeny, takže své pohledávky mohu jasně dokázat. Její zmizení mě nepřekvapuje a ani bych se nedivil, kdyby už byla za hranicemi,“ vyjádřil se Večerníku muž, který si ovšem přeje prozatím zůstat v anonymitě, byť další spolupráci s redakcí nevyloučil. „Jde o pohledávky v milionových hodnotách,“ dodal. 

Jak se Večerník ještě dozvěděl, Petra Sedlářová v nedávné minulosti skutečně podstoupila náročné léčení rakoviny. „Byla z toho několik dlouhých měsíců hodně sklíčená, ale pokud vím, nad rakovinou zvítězila,“ poskytla své svědectví přítelkyně zmizelé Petry Sedlářové. 

Stálo toto všechno za důvody, proč majitelka prostějovské realitní kanceláře se ve čtvrtek prostě rozhodla zmizet z blízkého prostředí? Je opravdu v zahraničí, nebo se ukrývá u některého ze svých známých? Vyloučit nelze ani možnost, že by se Petra Sedlářová stala obětí trestného činu, byť dosavadní indicie něčemu takovému naštěstí nenasvědčují. 

V každém případě na odpovědi si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Večerník bude samozřejmě celou kauzu sledovat, stejně jako snahu policie Petru Sedlářovou vypátrat.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...