Dobrý večer, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

14 01_bartoska_koncertStalo se, co zlé jazyky prorokovaly! Tolik očekávaný galakoncert Ivety Bartošové v Prostějově se nakonec neuskuteční. A to se přitom měly nejen „Tři oříšky pro Popelku“ rozeznít již tento pátek 11. dubna. Avšak zpěvačka, která se poněkolikáté pokouší prodrat zpátky na výsluní českého showbyznysu, se jen pár dnů před konáním jedné z největších kulturních akcí tohoto roku v našem městě fanouškům omluvila! Na vině jsou opět zdravotní trable. „Podle sdělení jejího ošetřujícího lékaře se u paní Bartošové zhoršily následky operačního zákroku čelisti, který podstoupila v lednu letošního roku. Koncert je proto ODLOŽEN NA NEJBLIŽŠÍ MOŽNÝ TERMÍN,“ potvrdil Večerníku smutnou zprávu Tomáš Zlámal, zástupce pořádající agentury HITTRADE.

Co se vstupenkami a přijede vůbec někdy Iveta? Natěšení fanoušci Ivety Bartošové jsou zklamáni... Zpěvačka na svůj dlouho dopředu plánovaný koncert ve Společenském domě tento pátek 11. dubna nedorazí. Pořádající agentuře HITTRADE se omluvila kvůli přetrvávající bolesti zubů po nedávné operaci čelisti! Náhradní termín sice stanoven nebyl, ale podle vyjádření prostějovského organizátora pořád existuje oboustranný zájem na co nejzazším uspořádání koncertu. V každém případě ti z vás, kteří již vlastní vstupenku, mohou nárokovat své peníze zpět.

„Společnost Hittrade, s.r.o. se omlouvá všem fanouškům zpěvačky Ivety Bartošové, kteří se těšili na její vystoupeni v Prostějově,“ píše se v oficiálním prohlášení o zrušeném koncertu, jehož byl Večerník exkluzivním mediálním partnerem. „Chtěl bych touto cestou předem poděkovat příznivcům Ivety za pochopení. Také nám je velmi líto, že nepřijede, ale nedá se nic dělat, její zhoršený zdravotní stav musíme respektovat,“ konstatoval dále Tomáš Zlámal, zástupce pořádající agentury HITTRADE. Smutnou zpráva potvrdila sama Iveta Bartošová na svých facebookových stránkách. „Omlouvám se všem prostějovským fanouškům, moc jsem se na koncert těšila. Z důvodu mojí nemoci se ale nemůže konat. Hledáme náhradní termín,“ napsala jen velmi stručně, ale přece.

Blíže k důvodům, proč skandály oblepená Iveta nedorazí na Hanou. „Podle sdělení jejího ošetřujícího lékaře se u paní Bartošové zhoršily následky operačního zákroku čelisti, který podstoupila v lednu letošního roku. Zpěvačka v současné době není díky zdravotním problémům schopna koncert realizovat. Má již delší čas velmi oteklou pusu a dásně. Nikdo, ani ona sama, nepředpokládal tak dlouhou rekonvalescenci a hojení po tomto zákroku.“ Proto společnost Hittrade koncert prozatím odkládá, ale slibuje posluchačům, že zabezpečí nejbližší možný termín pro jeho uskutečnění. Zájemci si mohou lístky ponechat, nebo jim budou peníze za vstupné vráceny a to vždy na stejném místě, kde vstupenky zakoupili. Při nákupu přes prodejní síť TicketPortal je možné taktéž nárokovat vrácení peněz.

V obou případech ale nejpozději do 25. dubna 2014. „Pokud tak neučiníte, zůstanou vstupenky v platnosti do té doby, dokud se koncert neuskuteční,“ dodal Zlámal.Jak zástupce agentury HITTRADE na závěr dodal, není v tuto chvíli schopen určit, kdy se koncert Ivety v Prostějově může konat. „Uvidíme, jak se situace bude dále vyvíjet. Agentura ještě jednou děkuje za pochopení a věří, že ostatní plánované koncerty proběhnou, stejně jako v minulých letech, k naprosté spokojenosti a potěšení všech návštěvníků. Sledujte webové stránky www.hittrade.cz, nebo čtěte Večerník. Jakmile bude něco kolem vstupenek nového, okamžitě to zveřejníme,“ uzavřel Tomáš Zlámal.  

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...