Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 16.5.2024
svátek slaví Přemysl,
zítra Aneta
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

44 fanousekFOTOGALERIE: Napadl autobus přerovských fanoušků a málem se sám zabil! Po celý průběh dnešního hokejového derby mezi Prostějovem a Přerovem drželi pořadatelé i policisté oba tábory fanoušků na uzdě a absolutně nedopustili jakýkoliv vzájemný kontakt mezi rowdies. Bohužel, až okamžiky po utkání se všem jaksi vymkly z rukou. Domácí fanoušci neunesli prohru Jestřábů a po utkání se shlukli v Kostelecké ulici, odkud z výjezdu od areálu velodromu odjížděl autobus plný přerovských fanoušků.

Na silnici pak jeden z Prostějovanů, zřejmě notně pod vlivem alkoholu, vyskočil na autobus a vztekle udeřil pěstí do skla, za nímž seděli jásající Přerované. Muž však svoji zlobu přehnal, po úderu do autobusu upadl na silnici tak nešťastně, že si přivodil krvavé zranění v obličeji a počáteční bezvědomí. „Policisté ze zásahové jednotky muži poskytují první pomoc. Zraněný se už začíná hýbat, takže to zranění, doufáme, nebude tak vážné. Jenom panují obavy, zda mu autobus nepřejel nohy,“ svěřil se Večerníku přímo na místě jeden z policistů zajišťujících pořádek. Zásahová jednotka na povel prostějovských kriminalistů okamžitě zajistila na chodníku postávající zhruba dvě desítky prostějovských fanoušků jako svědky celého incidentu. Naopak přerovské fanoušky strážci zákona drželi v autobusu, aby nedošlo k dalším šarvátkám mezi oběma tábory hokejových příznivců.

Zhruba po pěti či šesti minutách po incidentu přijela na místo neštěstí sanitka, zraněného muže lékaři okamžitě naložili a odvezli do nemocnice.

Doprava v Kostelecké ulici byla zhruba na půl hodiny zcela zastavena.

Bližší podrobnosti zjišťujeme


  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...