Dobrý večer, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

38 vyvolena Zdenka 02Z televizní reality show zpátky do tvrdé prostějovské reality míří Zdeňka Soušková (25). V pátečním televizním Duelu to dívka z Kralic na plné čáře projela s půvabnou Nikol. Zdeňka se do vily dostala coby „bezdomovkyně“ přespávající prý v autě. Otevřeně mluvila o tom, že ji rodiče „vykopli z domu“ právě kvůli VyVoleným. Tak tomu ovšem nebylo. „Holka není bezdomovkyně, vždycky se bude mít kam vrátit. Má však už svůj věk a měla by být schopna se o sebe postarat,“ prohlásila její maminka.

„Je to celkem hodná holka, ale hodně se změnila. Poté, co si nechala udělat umělá prsa, tak se ještě výrazněji projevilo, jak moc jí ještě chybí umělá inteligence,“ charakterizoval výstižně prostějovskou zástupkyni ve VyVolených jeden z jejích dlouholetých známých. Nelze se divit, že Zdeňka ve třetím Duelu VyVolených prohrála skutečně drtivě. Její soupeřka Nikol ji vyřadila jednoznačně v poměru 84:16 procentům zaslaných hlasů. Poněkud jednodušší Zdeňka, která je ze všeho nejvíce hrdá na svá silikonová ňadra, si tak sbalila kufr a s vilou se rozloučila. „Pravidelně jsem ji potkával v Simetrixu, myslím, že ji tam zase brzy uvidíme,“ komentoval její vyřazení další z jejích známých. 

Sex i vztah s Thomasem jí jen uškodil

Během měsíce svého působení ve Vile na sebe Zdeňka Soušková (na snímku)několikrát dokázala strhnout pozornost a to nejen svými bujnými silikony. Experti z Fortuny ji dokonce jeden čas tipovali na celkovou vítězku. Nějaké větší sympatie u svých spolubydlících z Vily ani u televizních diváků si však rozhodně nezískala...
Nejvýrazněji se to ukázalo na vztahu s naprosto neoblíbeným a zadluženým svalovcem Thomasem. Páreček, jehož společné IQ by se podle názorů drtivé většiny sledujících mohlo nad celostátní průměr vyšplhat pouze při vzájemném součtu, prý spolu zažil zatím jediný pohlavní styk ve vile. Sama Zdeňka to však po svém vyřazení v rozhovoru pro blesk.cz vyvrátila.
„Sex nebyl,“ odpověděla doslova na otázku redaktorky. Erotično ovšem mezi zapřít nemohla... Kromě toho se ještě stihla líbat i s oběma „VyVolenými“ lesbičkami a na závěr také s Luckou. „Já to tak mám, s holkama se ráda líbám,“ vysvětlovala své úlety. Kdo by ale čekal, že se po jejím vyřazení projeví u některých soutěžících alespoň malá lítost, jako tomu povětšinou bývá pravidlem, netrefil by se. Silikonová kráska tamním obyvatelům Vily bezprostředně po skončení Duelu vůbec nechyběla! Tedy až na Thomase, který od té chvíle neskrývá smutek, zarmoucení a dokonce uronil i slzu. Ztráta jeho lásky jej vede až k zoufalým činům. „On se snad doopravdy zamiloval,“ utrousila přemožitelka jeho milé Nikol.
Hlavní nevoli Zdeňka sklidila za chování během pondělní oslavy svých narozenin. Zatímco ostatní pro ni připravili překvapení, ona se raději válela v posteli, kam za ní pod deku vlezl i Thomas. Její „miláček“ však na ni stejně posléze sehrál pěknou habaďůru. Kvůli trablům se zákonem si pro něj měla ve středu přijet policie a odvést jej z vily.„Jestli vypadneš, tak za dva dny jsem u tebe,“ sliboval uprostřed týdne Thomas Zdeničce, přestože věděl, že svá slova absolutně nemyslí vážně. Od té doby se pár párkrát pohádal, aby se vzápětí zase udobřil. Dnes už vyřazená Zdeňka se pak stihla v poslední večer ještě jednou opít..
Zatímco tedy Thomas zůstává ve vile, nezaměstnaná Zdeňka se vrací domů. Není přitom vůbec jisté, jak se sem dostane. Ve vile se přiznala, že má v peněžence posledních třiapadesát korun... „Až vypadnu, pojedu domů stopem, jsem tak zvyklá, nevadí mi to,“ plánovala si Zdeňka. Dnes už víme, že dorazit zpět na Hamnou měla již včera. „Teď budu dva dny na hotelu a pak pojedu do Prostějova, kde si vyzvednou své dvě fenky. No a začnu všechno řešit. To znamená hledat si práci i bydlení,“ prozradila po svém pátečním vyřazení Zdeňka Soušková.
Kde tedy je pro ni vlastně doma? Bude i nadále přespávat u kamarádů, nebo začne „sekat latinu“ a vrátí se ke svým rodičům? „Nevím.... Doufám, že mě někdo nechá u sebe přespat. Já budu bojovat,“ vzkazuje.
Dlouhodobě nezaměstnaná Zdeňka Soušková se také již svěřila se svými pocity po vyřazení. „Zároveň mě to mrzí a zároveň je to úleva, jak to ze mě spadlo...“ A proč myslí, že vypadla právě ona? „Ublížilo mi, že jsem si našla cestu k Thomasovi. Mám ho ale ráda. Jestli však spolu budeme žít, to jsem sama zvědavá. Musím poznat nejen Thomase z Vily, ale i toho tady venku. Osobně mám problém navázat vztah, ale dala bych tomu čas i šanci,“ řekla v interview pro blesk.cz.
Ještě o uplynulém víkendu se Večerník pokusil kontaktovat rodinu Souškovu, avšak v Kralicích na Hané, odkud Zdeňka pochází, jsme tentokrát nikoho nezastihli. Ale nebojte, reakce příbuzných i rozhovor s historicky první regionální účastnící v populární soutěži „VyVolení“ vám Večerník zprostředkuje už do příštího čísla!

38 vyvolena Zdenka 01 38 vyvolena Zdenka 03 38 vyvolena Zdenka 04 38 zdena
 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...