Dobré odpoledne, dnes je sobota 27.4.2024
svátek slaví Jaroslav,
zítra Vlastislav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Některých pár křiklounů, kteří na sebe chtějí převážně jen upozornit, sice považuje tuto službu za zbytečně vyhozené peníze. Opak je ale pravdou. Společnost TK PLUS už v minulosti zajišťovala pro celý Prostějov služby, díky kterým se město a jeho aktivity dostaly do povědomí lidí nejen v České republice, ale také v Evropě a po celém světě. Není tedy nic podivného na tom, že minulé úterý radní svěřili zajištění marketingových a propagačních služeb stejné společnosti, a to během letoška i příštího roku.

 

Rada města Prostějova rozhodla předminulé úterý o výběru dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2020 a 2021. A vybrala společnost TK PLUS Prostějov, jejíž nabídka splnila všechny podmínky předmětné zakázky a je ekonomicky nejvýhodnější. Tato zpráva oficiálně prezentovaná vedením magistrátu tedy tolik nepřekvapila. „Jde o poskytování komplexních služeb v oblasti marketingu a propagace města Prostějova při vybraných sportovních, kulturních a společenských akcích dodavatele organizovaných v Prostějově, v olomouckém regionu i v České republice. Konkrétně jde o sportovní turnaje, poháry, mítinky, klubové soutěže a kulturní festivaly. Dále jde o zajištění prezentace města prostřednictvím plošné reklamy a v tištěných materiálech na výše uvedených akcích i zajištění mediální prezentace města při konání uvedených akcí v televizi, rozhlase, tisku a sociálních sítích a internetových stránkách a doprovodných akcích,“ zdůvodnil podmínky města prostějovský primátor František Jura.
Společnost TK PLUS stanovila pevnou cenu za poskytnutí nabízených propagačních a marketingových služeb ve výši 1 805 000 korun za smluvní období. „Obdrželi jsme dvě nabídky. Komise je hodnotila podle definovaných kritérií na základě ekonomické výhodnosti. Je třeba říci, že město Prostějov přistoupilo k výběru dodavatele až v okamžiku, kdy byl ukončen nouzový stav a kdy v současnosti dochází k razantnímu uvolňování opatření týkajících se shromažďování většího počtu osob na jednom místě. V tomto okamžiku však již neodpovídá skutečnosti datum zahájení poskytování služeb podle smlouvy, která byla součástí výběrového řízení. Vzhledem k tomu, že v současné době existuje reálný předpoklad naplnění předmětu smlouvy v období od června do původně předpokládaného data pro poskytování služeb, tedy do 31. března 2021, jeví se nám jako hospodárnější namísto opakování výběrového řízení sjednání změny závazku z původní smlouvy, a to jednak ve změně v podobě zkrácení doby trvání smlouvy, ve změně a snížení ceny v částce poměrově odpovídající době, o kterou bude plnění předmětu smlouvy zkráceno,“ vysvětlil určitou změnu primátor František Jura s tím, že za tímto účelem bude s vybraným dodavatelem souběžně sjednán dodatek obsahující změnu trvání smlouvy na dobu od 5. června 2020 do 31. března 2021 a tomu odpovídající zkrácení ceny předmětu plnění na částku 1 534 250 korun.
Smlouva bude projednána na úterním zasedání zastupitelstva statutárního města Prostějov, kde také dojde k hlasování o jejím schválení.


Nabídka marketingových služeb TK PLUS pro statutární město Prostějov

* 4 akce místní úrovně (Amatérská tenisová liga, Aplaus-divadelní přehlídka, Večer mistrů a medailistů-tenis, Tenisový ples)
* 3 akce regionální úrovně (Čokoládová tretra, Sportovec Olomouckého kraje, Sportovní hvězdy dětem)
* 5 akcí celostátní úrovně (série tenisových turnajů ČTS, Hledáme nové vítěze Fed Cupu a Davis Cupu, MČR družstev v babytenisu, MONETA tenisová extraliga, Halové mistrovství ČR v tenisu – mladší žáci)
* 2 akce mezinárodní úrovně (Zlatá tretra Ostrava – mezinárodní atletický mítink, MONETA Czech Open – mezinárodní tenisový turnaj mužů)

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...