Dobré ráno, dnes je pondělí 29.4.2024
svátek slaví Robert,
zítra Blahoslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Do you speak English? Ne? Tak na shledanou. Pokud neovládáte angličtinu, u konkurzu nemáte šanci. Až 90 % pracovních nabídek zejména u vyšších a administrativních pozic uvádí v požadavcích výbornou znalost anglického jazyka. K prokázání jazykových znalostí však dnes nestačí absolvovat klasickou školní docházku. Potřebujete mít nějaký certifikát s mezinárodní platností. A ten nedostanete jinak než složením jazykových zkoušek…

V prostějovské jazykové škole BIG BEN mohou Vaše děti takový certifikát získat, a to ještě během studia na střední, či dokonce základní škole. Za 17 let existence školy zde získalo mezinárodní certifikát KET, PET nebo FCE přes 180 dětí a studentů. Tyto certifikáty platí celoživotně a jsou uznávány stovkami vysokých škol a zaměstnavatelů u nás i v zahraničí. Mladí angličtináři z Big Benu dlouhodobě dosahují vynikajících výsledků. Úspěšnost školy je každoročně 100 %, přičemž zhruba 70 % absolventů získá zkoušku s vyznamenáním. „Slyšela jsem hodně chvály na tuto jazykovou školu. Mám dvojčata a chtěla jsem, aby se řeč učila spolu, takže začnou chodit do Big Benu. Já ani manžel anglicky neumíme, doufám, že to holky zvládnou samy bez naší pomoci," řekla nám paní Veronika, která má v kurzech své dvě děti.

Dětským zájemcům o studium letos v Big Benu nabízí přes 35 jazykových kurzů v 15 úrovních od nejmenších dětí ve věku 3 let až do maturity. Zápis do kurzů na školní rok 2019/2020 startuje v týdnu od 27. 5. 2019. Registrace do kurzu probíhá online na www.big-ben.cz nebo telefonicky na 777 562 788.

21 graf1

Prostějovská jazyková škola BIG BEN v mezinárodním srovnání, zkouška Cambridge University FCE (B2), rok 2018


  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...