Dobré ráno, dnes je pondělí 20.5.2024
svátek slaví Zbyšek,
zítra Monika
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Svého dvouletého syna na krku, na rukou i na čele ošklivě pokousala Kateřina K., přičemž spárům jejích zubů neutekla ani šestiletá dcera a další dvě ženy! K nešťastné události došlo minulé úterý odpoledne na ubytovně v Olomoucké ulici. Odsouzeníhodnému činu předcházely dlouhodobé problémy útočnice s alkoholem, podle jistých zdrojů snad i drogami, a především také žárlivost.

Nezodpovědné ženě byly děti okamžitě odejmuty „sociálkou“, ona sama skončila údajně v psychiatrické léčebně...

Tak to snad ještě místní region nezažil... Přibližně sedmatřicetiletá žena, matka dvou dětí, řádila minulé úterý 1. září na ubytovně v Olomoucké ulici jako smyslů zbavená a zaútočila dokonce na své vlastní a bezbranné potomky! Večerníku se podařilo zkontaktovat přímou svědkyni celé události.
„Stalo se to v úterý odpoledne, někdy kolem čtvrté hodiny. Vše začal konflikt s paní, která jí delší dobu hlídala obě děti. Na mě pak začala na chodbě řvát, že jsem spala s jejím současným přítelem. To je sice pravda, ale bylo to dávno před tím, než se ti dva poznali. Porvaly jsme se, ona pak začala řvát, že zabije své děti a napadla svého malého syna Davida. Pokousala ho na krku, na ruce i na čele. Opravdu jsem si myslela, že ho chce zabít! Než přijeli policisté, pokousala i svoji šestiletou dceru, mě a právě tu paní, co jí hlídala obě děti. Syna i sebe navíc ještě pořezala skleněnými střepy. Bylo to fakt příšerné...,“ popsala svědkyně, která Večerníku rovněž ukázala následky kousnutí na svých rukou.
Za jejím běsněním údajně stála dlouhodobá záliba „maminky“ dvou dětí v alkoholu. „Bylo na ní jasně patrné, že je opilá. To však u této dámy nebylo nic neobvyklého, za posledních čtrnáct dní skončila dvakrát na záchytce. Chlast se jí doslova a do písmene vepsal do tváře,“ dodal další ze svědků událostí.
Na místě byli policisté i zdravotníci. „Mohu potvrdit, že u uvedeného případu došlo k zásahu, ale vzhledem k věku zúčastněných nebudeme sdělovat jakékoliv informace,“ reagoval stručně na řadu dotazů Večerníku Josef Bednařík, tiskový mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Olomouckého kraje. „Na místě jsme ošetřili dvě malé děti, které jevily znaky pokousání. Jedno z nich utrpělo drobné ranky na hlavě a ruce, druhé mělo známky poranění i na dolní končetině. Přes hrůzostrašně vypadající případ však nebyl nutný převoz do nemocnice,“ informoval Radomír Gurka, ředitel Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje v Prostějově.
Útočnice na konci uplynulého týdne nebyla na ubytovně v Olomoucké ulici k zastižení, podle některých spolubydlících skončila nejprve na záchytce a posléze v psychiatrické léčebně. „Byla zavezena do Kroměříže,“ prozradil jeden ze sousedů. Obě děti pak byly této matce, která dostala přezdívku „Suaréz v sukni“, okamžitě odejmuty. V současné době o jejich dalším osudu rozhoduje orgán sociálně-právní ochrany dětí.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...