Příjemnou noc, dnes je pátek 26.4.2024
svátek slaví Oto,
zítra Jaroslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

52 zuriva_zenaNečekaným způsobem skončil spor muže a ženy z Prostějova, kteří rozdílnost názorů řešili násilím. Zatímco chlapík se motal pod značným vlivem alkoholu, notně vytočená dáma ho hokejkou přetáhla přes prsty na ruce!

O „stříbrné“ neděli bylo krátce před dvacátou hodinou na tísňovou linku 156 přijato sdělení poškozeného o napadení družkou. „Na hlídku oznamovatel čekal před restaurací v centru města. K události uvedl, že měl doma slovní rozepři se svojí dlouholetou přítelkyní, přičemž se hádka neustále stupňovala. Žena nakonec vzala hokejku a tou ho udeřila přes prsty na ruce,“ popsala Večerníku mileneckou melu Jana Adámková, tisková mluvčí Městské policie v Prostějově.

Žena pořádnou ránou hokejovou holí způsobila příteli nepohyblivost prstů. „Čtyřiačtyřicetiletý zraněný byl ovšem posilněný alkoholem, kdy při šetření celé události nadýchal strážníkům 2,3 promile alkoholu. Posléze vyhledal lékařské ošetření,“ dodala Adámková.

Třicetiletá žena je podezřelá z přestupku proti občanskému soužití. „Jelikož se skutek stal mezi osobami blízkými, jedná se o návrhový přestupek, který je možné podat do tří měsíců od spáchání ke správnímu řízení,“ uzavřela tisková mluvčí prostějovských strážníků. Pokud k němu dojde, mělo by se u něj vyjasnit, co se vlastně mezi oběma milenci pár dní před Vánoci stalo a proč se žena rozlítila na svého druha.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...