Dobré odpoledne, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Je na čase ponořit se do práce. Tvůrčí atmosféra ovládne většinu Prostějovanů, což se hned projeví na jejich náladě a přístupu k druhým lidem. Co však zůstane i nadále značným problémem, bude smogové „nedýchatelno“ na většině území města.

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Měli byste se co nejdříve vzpamatovat, čas na večírky a mejdany už dávno pominul. Nedivte se, že z vás sousedé mají hrůzu a se zlostí pozorují, jak se do vaší domácnosti hrnou další a další hosté. Přece nechcete válku!

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Celým týdnem vás bude provázet stres, budete mít neustále pocit, že něco nestíháte. Není také divu, když teprve nyní se snažíte dohnat věci, které jste měli mít v pořádku už na konci loňského roku. Času už opravdu moc nemáte.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Na svém pracovišti se potkáte s problémem, který jste dosud nemuseli řešit. Někdo se totiž vehementně začne tlačit na vaše místo, což pochopitelně ponesete velmi těžce. Tím také začnete dělat chyby, které mohou být osudové.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Ztratíte věc, která vás životem provázela dlouhá léta. Svoji lítost nebudete umět ukočírovat, okolí se pro vás rázem stane něčím, co budete nenávidět. Pokud se nesmíříte se ztrátou, vaše špatná nálada bude nekonečná.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Můžete se celkem lehce dostat do křížku se zákonem. V nejbližších dnech se totiž seznámíte se skupinkou lidí, kteří stojí na šikmé ploše. Těžko říct, proč u nich najdete zalíbení, ale dávejte si na ně obrovský pozor.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Vynechejte na nějakou dobu návštěvy barů, alkohol v jakékoliv míře vám nesvědčí. Co by vám ale prospět mohlo, je návštěva knihovny či muzea a prohloubení vašeho vzdělání. Nikdy nevíte, jaké moudro budete ještě potřebovat.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Zanevřeli jste na společnost? Chyba! Odhoďte jakékoliv skrupule a zamiřte tam, kde se baví co nejvíce lidí. Kromě zábavy zde můžete potkat zajímavé osobnosti, které vám pomohou v kariéře. Nebojte se navázat nové vztahy.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Stáváte se tak trochu neoblíbenými členy pracovního kolektivu. Máte totiž za sebou další a další úspěchy, což se bohužel neodpouští. Určitě se ale nesmíte nechat odradit. O víkendu vás čeká tajná schůzka s nadřízeným.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Rádi si pochutnáte na dobrém jídle, takže nikoho ani moc nepřekvapí, že denně budete postávat u sporáku či trouby
a stále budete něco kuchtit. Důležité ale je, aby něco z těch dobrot měl také někdo, kdo pochválí vaše umění.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

V partnerském vztahu vám to začne skřípat. Není ale divu, určité náznaky nesouladu ve vašich názorech se projevily už dříve. Pořádně si rozmyslete, jestli se současným partnerem chcete pokračovat, nebo zkusíte změnu.

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Nesprávnou investicí přijdete o nezanedbatelnou částku peněz. Samozřejmě vás to bude štvát, co je však horší, že přijdete o vydobytou pozici znalců finančního trhu. Co naplat, stáhněte se na pár týdnů do ústraní a šetřete.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Do cesty se vám připlete člověk, který vás bude chtít napálit a připravit o část majetku. V žádném případě ho nepodceňujte, není to žádný amatér! Jde jen o to, jestli se vám podaří včas přijít na to, kdo touží po vašem krachu.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...