Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Klid a pohoda zavládnou jak na pracovištích, tak ve školách, potažmo i v domácnostech. Pokud se Prostějované vyvarují zbytečných stresů při nákupech v supermarketech, dobrá a usměvavá nálada bude převládat. Není divu, za měsíc jsou Vánoce!

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Nemáte rádi přílišný klid, takže s povděkem přijmete pozvání k adrenalinovému sportování. Klidně si skočte z letadla, nebo na gumě z mostu. Nehazardujte zase ale moc, při vaší pověstné smůle se může stát cokoliv!

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Vy už si doma proboha ukliďte! V bytě máte takový binec, že pozvat si nějakou návštěvu rovná se sebevraždě, přinejmenším obrovské ostudě. Možná by stálo za úvahu najmout si úklidovou firmu. Tedy pokud máte dostatek peněz...

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Dostanete se do křížku s člověkem, o kterém jste si vždycky mysleli, že se nerad hádá. Jenomže tentokrát se do vás pustí pěkně zostra a vy mu nebudete svými argumenty stačit. Nezbude nic jiného, než významně mlčet.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Patříte mezi konzervativní typy, proto ve vás jakákoliv novinka vzbudí pocit hněvu. Pokrok ale nezastavíte, takže i v zaměstnání se budete muset smířit s novými opatřeními. Mějte na paměti, že nová košťata dobře metou.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Nezůstávejte tento týden sami, jen ve společnosti se dokážete odreagovat a zapomenout na smutné události posledních dní. Není vyloučeno, že si například při návštěvě divadelního představení najdete nového kamaráda či dokonce partnera.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Už dlouho zbytečně riskujete, když naprosto ignorujete úkoly od svých nadřízených. Ale pozor, na konci tohoto pracovního týdne bude po vás chtít šéf konkrétní výsledky! Pokud nezaberete, setkání s ním bude úplně poslední!

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Neskákejte druhým do řeči! Jednak to není slušné, druhak se můžete od lidí dozvědět spoustu nových a potřebných informací. Pokud každého vyslechnete až do konce, budete z toho těžit k vlastnímu prospěchu.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Dopustíte se nekalého činu, který se jen tak lehce neodpouští. Budete se muset přiznat, takže počítejte s následky. Je otázkou, jak se postavíte k nápravě. Pokud vše uchopíte za správný konec, okolí vám jistě pomůže.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Je nejvyšší čas vykonat nějaký dobrý skutek! Doposud jste se na lidi okolo sebe jen mračili, tak se nedivte, že vás všichni mají za bručouny. Udělejte něco pro člověka, který se bez pomoci druhých neobejde. Vrátí se vám to.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Vaše sebevědomí je sice neotřesitelné, nicméně se blíží chvíle, která s vámi pořádně zatřese. Dočkáte se hodně velkého zklamání, podvede vás člověk, od kterého byste to nejméně čekali. Na chvíli propadnete bezradnosti.

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Všechno, co se tento týden kolem vás bude odehrávat, vám bude parádně hrát do noty. Prožijete velmi šťastné období a nic na tom nezmění ani fakt, že se trošku pohádáte s partnerem. I tento spor ale vyústí ve šťastné řešení.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Rázem se stanete terčem pomluv, proti kterým se musíte za každou cenu bránit. Pokud byste nad nimi mávnuli rukou, trestuhodně by se vám to vymstilo. Nemáte se vůbec za co stydět, takže se vrhněte do protiútoku.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...