Příjemnou noc, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Máte už nakoupené vánoční dárky? Myslíte, že jsme zešíleli, ptát se takhle na konci října? Vzhledem k tomu, že v prostějovských supermarketech už prodávají vánoční čokoládové kolekce, tak by se už o začátku vánoční atmosféry dalo mluvit. Nezaspěte!

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Stále budete mít pocit, že vás někdo sleduje. Možné to je, ale spíše trpíte stihomamem. Zaměřte se čistě na svoji práci a nekoukejte okolo sebe, kdo vás pozoruje. O víkendu očekávejte partnerské spory.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Trošku vás potrápí zdraví, budete muset na dva či tři dny vysadit z práce a poležet si v posteli. Menší přestávka rozhodně neuškodí, obzvláště když se i mimo nemoc cítíte unaveni. Dejte si do pořádku domácnost, máte zde nepořádek.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Stanete se terčem nebývalé kritiky, mnohdy budete mít i slzy na krajíčku. Z větší části ale budou stížnosti na vaši osobu oprávněné, i když si to nebudete chtít přiznat. Zamyslete se, co a komu jste v poslední době udělali.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Budete pozváni na výjimečnou společenskou akci, na které se určitě potkáte s velmi zajímavými a vlivnými lidmi. V žádném případě neodmítejte, i když se váš volný čas měří na pouhé hodiny. Čekají vás velmi zajímavé pohovory.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Vy se tento týden rozhodně nepouštějte do vaření, jinak čeká celou vaši rodinu katastrofa a žaludeční problémy! Věnujete se méně nebezpečným věcem, rodině prospějete i tím, že pravidelně vynesete odpadkový koš nebo vysajete.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Nebojte se píchnout do vosího hnízda a upozornit svého nadřízeného, že dělá chybu. Možná se na vás chvíli bude mračit, brzy nato ale bude následovat pochvala. Je docela možné, že ještě tento týden povýšíte ve své kariéře.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Také na vás se budou v nejbližších dnech sápat bacily. Nedejte jim žádnou šanci, užívejte vitamíny a při prvním náznaku nemoci zůstaňte doma pod peřinou. O práci se nebojte, máte dostatek zástupců i jiných pomocníků.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Tak dlouho budete provokovat svými štiplavými poznámkami, až od někoho dostanete pár facek! Nepodceňujte toto nebezpečí a už vůbec se nesnažte někoho ve svém okolí dohnat k zoufalství. Starejte se sami o sebe.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Tento týden se vám budou silně zapalovat lýtka. Nevěru doma zapřete jen díky narychlo vymyšlené výmluvě. Tentokrát to snad bude stačit, nepodceňujte ale svého partnera! Ten se o vašem selhání může brzy dozvědět.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Budete mít spoustu sil i fantazie, jakoby někdo mávnul čarovným proutkem a vy omládli o dvacet let. Bude se to hodit, v práci byste měli zvládnout úkoly, které nikdo před vámi ještě nedotáhl do úspěšného konce. 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Čekají vás nepříjemné problémy s vaším sourozencem, který se dostane do finančních potíží. Přestože si za ně může sám, vy ho v tom pochopitelně nebudete chtít nechat. Zapojit se musí celá rodina, vy tolik peněz nemáte.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Minulý týden jste práci moc nedali, takže nyní zákonitě musíte zabrat a veškeré resty dohnat. Jestli si myslíte, že váš pracovní výpadek nikdo nezaznamenal, mýlíte se. Váš šéf o tom ví, má vás ale rád, takže dělá, že nic nevidí.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...