Dobré dopoledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Také už drkotáte ‚zubama' a rádi spěcháte z práce do vyhřátého domova? Na velké ochlazení si Prostějované teprve budou muset zvykat. Ale pozor, zároveň hrozí nebezpečí nachlazení a dokonce chřipek. Všichni by měli vzít útokem lékárny a nakoupit vitamíny. A nebo si přečíst naši dnešní přílohu...

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Budete neobyčejně vynalézaví a do své práce zapojíte naprosto neobvyklé myšlenky. Navíc si poradíte i s problémem, který se dlouhá léta zdál neřešitelným. Prostě čeká vás skvělý týden, navíc se výrazně zamilujete.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Nepouštějte si k tělu lidi, ze kterých nekouká nic dobrého. Někteří jedinci se k vám budou chtít vetřít s jasnými úmyslem sedřít z vás poslední korunu. Naštěstí máte přehled, takže podobné ‚vykutálence' brzy odhalíte.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Vaše přílišná upřímnost vám tentokrát může způsobit více škody než užitku. Prostě plácnete něco, co se vůbec jednak nebude líbit nadřízeným, jednak budete mít problémy v komunikaci doma s partnerem. Buďte radši zticha!

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

V tomto týdnu vám bude chybět klid, neustále vás bude někdo vyrušovat se svými problémy, na ty své si ale čas nenajdete. Možná se tak dostanete do osobních potíží, protože všechny resty budete zase odkládat.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Svůj volný čas byste měli zasvětit potomkům, kteří začínají tak trochu zaostávat ve školní výuce. Choďte dříve z práce domů, abyste jim pomohli s učením. A konečně byste se mohli postarat také o teplou večeři, paštik se nenajíte.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Vy v těchto dnech budete působit poměrně chaoticky, navíc nic nenajdete na svém místě. Měli byste zvolnit pracovní tempo, jinak se z vás stane cholerický sklerotik. Važte si partnera, který věci bere v klidu a s nadhledem.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Jste zvyklí přijít z práce domů, zapnout televizi a lehnout si s kafíčkem na gauč. Jenomže nyní se budete muset zapojit do všemožných prací, nepořádek vám totiž začíná přerůstat přes hlavu. Partner na všechno nestačí...

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Snažte se šetřit každou korunou, tento týden budete mít více výdajů, než je zdrávo. Poštou vám totiž přijde složenka, se kterou jste vůbec nepočítali. Na druhé straně vás mile překvapí partner, který domů donese mimořádné prémie.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Máte štěstí, že za vámi vždy stojí někdo, kdo vás vytáhne i z těch nejhorších malérů. Také tento týden se zřejmě z roztržitosti dopustíte několika chyb, které vás mohou stát celé jmění. Včas ale zasáhne váš ochránce...

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

S vypětím všech sil budete odolávat různým fintám, které na vás budou zkoušet jedinci opačného pohlaví. Nedávno jste totiž s nimi začali flirtovat, což se vám v těchto dnech může vymstít. Pozor na žárlivé scény! 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Konečně se dočkáte uznání v práci, váš zaměstnavatel vám nabídne povýšení. To ale ještě nemusí znamenat, že se máte přestat snažit. Teprve teď musíte pořádně zabrat a ukázat všem případným závistivcům, že si post zasloužíte.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Uprostřed týdne vstoupí do vašeho života člověk, který rázem obrátí naruby dosavadní zvyklosti. Možná se i zamilujete, možná půjde jen o kamarádství... Každopádně se budete najednou chovat úplně jinak, nepoznají vás ani doma.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...