Dobré poledne, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Babí léto dokáže vyloudit na tvářích většiny Prostějovanů vlídný úsměv, na druhé straně spousta pracovních starostí a absence odpočinku umí pořádně otrávit život. Není proto divu, že v mnoha domácnostech zavládne ponurá nálada.

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Nemíchejte se do sporu dvou jiných lidí, když vůbec nevíte, o co jde. Pokud si nedáte říct, nechutná hádka se přenese i na vás. Máte sami určitě dostatek svých starostí, tak si nepřidělávejte další. Starejte se sami o sebe.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Budete nuceni ke kroku, kterému jste se až doposud vyhýbali. Okolnosti vás také donutí udělat si pořádek ve finančních dokumentech. Na ty nejzávažnější problémy si najměte odborníka, bez něj byste byli doslova a do písmene ztraceni.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Nebojte se říct si vašemu nadřízenému o zvýšení platu. Pracujete pro firmu už nějaký ten pátek a až na jisté maličkosti svoje úkoly zvládáte. Nestůjte v koutě a nestyďte se, bez vás se šéf prostě jen tak neobejde.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Nesvěřujte se hned na potkání každému se svými pocity, odhalíte tak tím i svoje slabiny. Vy v těchto dnech budete potřebovat jednat s každým z pozice autority, tudíž jakoukoliv slabost či starost odložte na jiné časy.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Tento týden budete mít poměrně hodně hluboko do kapsy. Nedá se nic dělat, již naplánované akce musíte zrušit, jinak se zadlužíte. Ve vašem případě se dají podniknout i úsporné výlety, pěšky nebo na kole do přírody.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Prožijete nádherný a romantický týden s partnerem. Ale pozor, na obzoru se může objevit někdo, do koho se rovněž zamilujete. Bude jen na vás, zda se rozhodnete pro současný a osvědčený vztah, nebo vkročíte do nejistoty.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Netlačte se tam, kde nejste vítáni. V poslední době jste si nadělali hodně nepřátel, takže je na čase, abyste vztahy začali zase lepit dohromady. Musíte to být ale vy, kdo první natáhne ruku ke smíření. Pak zase budete oblíbení.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Netvařte se jako kakabusové, kdo se má dívat na vaše zamračené obličeje! Možná vám někdo šlápnul na kuří oko, to ale neznamená, že vaší náladou otrávíte každého okolo sebe. Nasaďte okamžitě úsměv.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Vaše nedočkavost vám může ublížit. Máte před sebou hodně smělých cílů, ale musíte být trpěliví a počkat, až se věci vyvinou podle vašich představ. Nic neuspěcháte, proto si v klidu sedněte a pracujte na dalších úkolech.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Dávejte si úzkostlivý pozor na své věci, můžete se lehce stát obětí zlodějů. Vymstí se vám dlouhodobá neopatrnost, spoustu věcí totiž podceňujete. Ve středu se vyhýbejte frontám u pokladen. 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Hodně vás potrápí vaši potomci, ve škole jim to nejde podle představ vás rodičů. Budete muset navštívit třídního učitele, a z jeho práv budete mít zamotanou hlavu. Své dítě ale netrestejte, spíše mu buďte praktickým vzorem.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Až příliš se díváte do minulosti a pláčete nad tím, co se stalo před deseti a více lety. To ale nemá žádný význam! Vůbec nežijete přítomností, natož abyste mysleli na to, co vás krásného čeká. Udělejte konečně za minulostí tlustou čáru.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...