Dobré odpoledne, dnes je pátek 29.3.2024
svátek slaví Taťána,
zítra Arnošt
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Pomalu si chystejte zimní výbavu, za pár týdnů jakoby jste ji našli. Počasí nebude stát za nic, od toho se bude také odvíjet „blbá“ nálada Prostějovanů. Mrzutý obličej by ale každý měl nechat doma, v zaměstnání na něj určitě nikdo nebude zvědavý.

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Šetřete s penězi, sledujte v supermarketech akční ceny. V poslední době jste hodně pustili žilou, takže nyní se musíte zákonitě uskromnit. To ale neznamená, že budete přemýšlet o nějakém podfuku, kterým byste se obohatili...

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Zbytečně se rozčilujete, žádný problém nestojí za to, abyste si jím kazili náladu. Zůstaňte nad věcí i v případě, že vám nadřízený uloží další a další těžké úkoly. O víkendu nezůstávejte doma, odpočiňte si v přírodě.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Určitě si vsaďte, právě na vás se konečně usměje štěstí, které už ale nebudete mít doma, kde vám partner začne vytýkat úplně všechno. Ve vztahu to holt skřípe, ovšem s plnou kapsou peněz vás to zas tak bolet nebude.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Nesnažte se všechno stihnout, z toho by vás jen bolela hlava! Něco vám zákonitě uteče, ale rozhodně se tím nemusíte trápit. To podstatné vyřešíte ku svému prospěchu, navíc se vám podaří husarský kousek na pracovišti.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Nevylévejte si zlost na někom, kdo za vaše problémy vůbec nemůže. Právě v tomto týdnu se dostanete do sporů s rodiči, kteří se vám naopak snaží pomoci. Vaší chybou je, že jejich úmysly si vykládáte naprosto špatně.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Vy se v těchto dnech rozhodně do ničeho nepouštějte! Smůla se vám bude lepit na paty i v případech, které jste ještě nedávno zvládali s naprostou bravurou. Ukliďte se někam do ústraní a raději nevystrkujte ani hlavu...

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Nemusíte se za každou cenu hádat, když hodláte prosadit svůj názor! Ostatně tento týden se svým neurvalým jednáním pořádně narazíte. Proti vám bude stát soupeř, který je ještě větší ranař než vy. Máte se na co těšit.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

Rodina vám bude oporou. Jste-li otrávení či vyčerpaní, nenechá to jen tak. Vytvoří vám ty nejlepší podmínky, abyste si mohli vydechnout a přijít na jiné myšlenky. Možná dokonce zajistila lákavý program na celý víkend.

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Může přijít nečekané pozvání na návštěvu. V první chvíli budete chtít odmítnout, ale pak si to rozmyslíte. Pozměníte své původní plány a nakonec budete rádi. S přáteli strávíte příjemné chvíle, které se možná protáhnou až do noci...

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Poznáte, že pohyb nemusí být jenom otravnou povinností. Když si zvolíte ten správný sport, brzy mu přijdete na chuť. Jenom si dejte pozor na to, ať vás přemíra snahy nestojí zdraví. To máte už tak dosti chatrné. 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Budete mít na tento týden velké plány, ne všechny se ale podaří dotáhnout do konce. Ten nejdůležitější ale ano. Konečně přesvědčíte partnera, že dokážete spravovat rodinné finance lépe než on. A opravdu vám to půjde.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Okolo vás se budou rojit pomluvy, a bude jich skutečně dost. Někomu jste museli šlápnout na kuří oko a ten dotyčný se vám nyní bude mstít. Dejte si do pořádku všechny resty na úřadech, ať nejste příliš zranitelní.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...