Dobré dopoledne, dnes je úterý 23.4.2024
svátek slaví Vojtěch,
zítra Jiří
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Prostějované si budou užívat poslední zbytky krásného počasí, své „manko“ určitě budou chtít dohnat houbaři. Panovat bude většinou usměvavá nálada, kterou nepokazí ani setkání s policejními kontrolami. To platí hlavně pro řidiče. 

Berani - 20.3. až 18.4.

beran

Navenek budete působit sebevědomým dojmem, ve svém nitru se ale budete prát s mnoha pochybnostmi nad tím, zda děláte správné věci. Necouvejte ale před jakýmkoliv rozhodnutím, to by oslabilo vaši dosavadní pozici.

 

Býci - 19.4. až 19.5.

byk

Na pracovišti vás čeká menší spor. I když se bude jednat o úplnou prkotinu, hádka může nabobtnat do neuvěřitelných rozměrů. Vrchol umění bude včas vycouvat, protože vy osobně rozhodně nemáte zapotřebí zvyšovat hlas.

 

Blíženci - 20.5. až 19.6.

blizenci

Když se už konečně k něčemu rozhoupete, dotáhněte věc do konce! Zatím vás za vaši liknavost nikdo nepotrestal, nyní už ale musíte vykázat nějakou smysluplnou činnost. A hlavně je důležitý výsledek, takže neváhejte.

 

Raci – 20.6. až 21.7.

rak

Uprostřed týdne vás osloví člověk s lákavou nabídkou ke spolupráci. Ta pro vás bude velmi výhodná, navíc se značným finančním prospěchem. Tady není nad čím váhat, při troše opatrnosti se můžete legálně obohatit.

 

Lvi - 22.7. až 21.8.

lev

Neotvírejte si pusu na lidi, které budete v budoucnu potřebovat. Vaše prostořekost je sice známa v širokém okolí, ale opravdu už jednou zatáhněte za brzdu a mírněte se. Uvidíte, že laskavější jednání vám přinese zisk.

 

Panny - 22.8. až 21.9.

panna

Buďte tento týden opatrní na to, co jíte a pijete. Není vyloučeno, že se dostaví střevní potíže, které jste už dlouho nezažili. Před víkendem vás navíc čeká trápení s potomky, kteří si stále nemohou zvyknout na školu.

 

Váhy - 22.9. až 21.10.

vahy

Pocítíte nutnost se někomu svěřit se svými problémy. Samozřejmě to udělejte, ale neprozrazujte na sebe všechno. Vždycky je dobré mít otevřena zadní vrátka a to nejtemnější tajemství si nechat pro sebe. Vyplatí se to.

 

Štíři - 22.10.až 20.11.

stir

V zaměstnání bude klid, ovšem doma budete prožívat pekelné okamžiky. Partnerovi bude neustále něco vadit, dostanete se do častých sporů. Není tedy divu, že budete spěchat do práce si odpočinout. Takhle to ale dál nejde!

 

Střelci - 21.11. až 20.12.

strelec

Jste málo průrazní, nedokážete mít tvrdé lokty tam, kde je to zapotřebí. Právě v těchto dnech se rozhoduje o vašem kariérním postupu a určitě i větším platu. Musíte si ale o něj říct a nečekat na rozhodnutí druhých.

 
Kozorohové - 21.12. až 19.1.

kozoroh

Vystříhejte se tento týden alkoholu a všem pofiderních večírkům, na které budete zváni. Právě v těchto dnech totiž budete potřebovat jasnou mysl. Čeká vás řešení hned několika zapeklitých věcí potřebných k životu. 

Vodnáři - 20.1. až 18.2.

vodnar

Nezapomeňte tentokrát na narozeniny člena rodiny, jak je bohužel vaším zvykem. Nešetřete na dárku, ten dotyčný si určitě zaslouží víc než čokoládu. Během víkendu si s rodinou vyjeďte do přírody, určitě si odpočinete.

 
Ryby - 19.2. až 19.3.

ryby

Pokuste se trošičku poškádlit štěstí a určitě si vsaďte. Hvězdy napovídají, že byste konečně mohli zabrat a nějakou tu korunu vyhrát. Pokud se tak stane, investujte do svých blízkých. Kdy jste jim naposledy něco koupili?

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...