Příjemnou noc, dnes je pátek 26.4.2024
svátek slaví Oto,
zítra Jaroslav
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

30 hana_spolecnaV sobotu 21.června se uskutečnil na tenisových kurtech „U Pěňu“ druhý ročník  Haná cupu ve čtyřhře. Hráči a  „tenisté“ z fotbalového oddílu Haná Prostějov  vzali do rukou rakety a v rámci přípravy na nadcházející sezónu protáhli svá těla. Účastníci byli rozděleni do dvou skupin po pěti dvojicích, přičemž i letos nastoupili hráči s tenisovou minulostí. V případě Jaroslava „Cáry“ Pospíšila (508.místo v ATP).

Ve skupině A se z vítězství těšila dvojice "Cára" Pospíšil - Hanák s 8 body, druhé místo obsadila dvojice Cibulec-Daniel Kolář s 6 body, třetí flek získalo duo Frňka - Bartoš se 4 body, čtvrtí skončili Světlík - Martin Kolář s 2 body a na pátém místě zůstal pár Krupička - Hupšil bez bodu.

Skupinu B vyhrála dvojice Zbožínek - Husařík také 8 bodů, druzí skončili Raška - Pastyřík s 6 body, třetí místo získali Křížek - Chum se 4 body, čtvrté místo se dvěma body  urvali Zachar - Šindler a bez  bodu  uzavřel  skupinu B pár Varga - Kolkop.

Poté se soutěžní pavouk rozdělil na boj o umístění na 1.- 4.místě a skupinu bojující o pozice na 5. - 10.místě. V semifinále se utkaly dvojice Pospíšil - Hanák s Raškou a Pastyříkem v poměru 6:3 a druhá dvojice Zbožínek - Husařík proti Cibulcovi s Danem Kolářem zvítězila 6:2.

Ve finálovém zápase byli úspěšnější Pospíšil s Hanákem, kteří nad Zbožínkem s Husaříkem zvítězili 6:4. V boji o třetí místo byli šťastnější Cibulec s Danem Kolářem, když porazili v tie-breaku pár Raška - Pastyřík v poměru 6:5.

Ve skupině o 5.-10.místo nejdříve porazil pár Krupička - Hupšil Zachara se Šindlerem 6:2 a Světlík - Martin Kolář  pár Varga - Kolkop 6:0. V dalším kole Frňka - Bartoš vyřídili Krupičku s Hupšilem 6:0 a pár  Světlík - Martin Kolář  Křížka s Chumem 6:2. V boji o 5. místo Světlík s Martinem Kolářem porazili Frňku s Bartošem 6:4. Sedmé místo vybojoval pár  Krupička - Hupšil když porazili Křížka s Chumem 6:2 a v zápase 0 9.místo byli  „šťastnější“ Zachar se Šindlerem, kteří udolali pár Varga - Kolkop 6:4.

Po maratónu 31 zápasů  byli všichni účastníci odměněni cenami a  nejlepším amatérem  s tenisovými dovednostmi byl vyhodnocen Robert Frňka.

Celkové pořadí 2.ročníku Haná cupu.

1. Pospíšil – Hanák, 2. Zbožínek – Husařík, 3. Cibulec - Dan Kolář, 4. Raška – Pastyřík, 5. Světlík - Martin Kolář, 6. Frňka – Bartoš, 7. Hupšil – Krupička, 8. Křížek – Chum, 9. Zachar – Šindler, 10. Varga - Kolkop

30 hana_hra 30 hana_vitezove
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...