Dobrý podvečer, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

2014 26 bedihostcup 01Nakonec jen třináct výběrů se účastní letošního ročníku turnaje v malé kopané Bedihošť Cup 2014. na poslední chvíli je totiž ze soutěže odhlásilo mužstvo Mačkal stavu a soutěží se tak ve dvou základních skupinách po šesti a sedmi účastnících.

Po prvních výsledcích lze konstatovat, že k žádnému velkému překvapení zatím nedošlo. Mnohonásobný vítěz turnaje a obhájce loňského vítězství Anděl Prostějov začal výhrou nad FC Kulatá 6:1, poté se nadřel i na výhru 3:0 nad Večerníkem PV. Papírový outsider se srdnatě bránil a snažil se vyrážet do nebezpečných brejků, výsledkem tak bylo skóre přijatelné pro obě strany. A tým kolem Petra Gottwalda neztratil body ani ve svém třetím duelu, Squadro Drago porazil 1:0.

Ve druhé skupině si stejně suverénně počíná i Relax Prostějov. František Kocourek přivezl silnou sestavu, ta si už dokázala poradit 3:0 s Ladzimilem Čehovice, 5:0 s Andělem „B“ a 6:0 s Mexičany Čelčice.

Aktuální výsledky turnaje:

Skupina „A“: Anděl „A“ - FC Kulatá 6:1, Čehovice-Hluchov – Squadra Drago 0:1, Večerník Pv – Anděl „A“ 0:3, AC Roma – FC Kulatá 3:0, Anděl „A“ - Squadra Drago 1:0, Večerník Pv – FC Kulatá 4:0.

Skupina „B“: Relax Prostějov – FC Ladzimil Čehovice 3:0, ZŠ Palacká FC PV 1 2:3, TJ Biskupice - Mexičani Čelčice 2:0. Anděl „B“ - Relax Prostějov 0:5, FC PV 1 – FC Ladzimil Čehovice 2:0, TJ Biskupice – ZŠ Palacká 0:1, Relax Prostějov – Mexičani Čelčice 6:0.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...