Příjemnou noc, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Po loňském úspěšném znovuobnovení dlouholeté tradice Krumsínského Haná Cupu coby největšího turnaje v malé kopané na Prostějovsku přichází letos jeho další, v pořadí už 22. ročník. KHC 2019 se uskuteční v pátek 5. a v sobotu 6. července na fotbalovém hřišti v Krumsíně.

Klání pořádá TJ Sokol Krumsín, k dispozici budou jako obvykle čtyři hrací plochy, všechna utkání odpískají profesionální rozhodčí. V minulosti se každoročně účastnilo až šedesát mužstev z celé České republiky, letos je kapacita omezena na čtyřicet celků a organizátoři mají dokonce příslib i od některých zahraničních týmů.
„Turnaj se stává rok od roku stále významnější akcí nejen v našem regionu, ale také na celé Moravě. Přispívá k tomu velká přízeň sponzorů, tím i skvělé finanční a věcné ceny pro úspěšné kolektivy, stejně jako kvalitní zázemí. V areálu je k dispozici nonstop občerstvení po celou dobu turnaje: česnečka, uzené maso, kuřata, zvěřinový guláš, dobroty z udírny a v neposlední řadě dobré pití včetně chutného piva od generálního partnera, Pivovaru Černá Hora,“ uvedl ředitel Krumsínského Haná Cupu Martin Ošťádal.
Záštitu převzala prostějovská zastupitelka Božena Sekaninová. „Oblíbená taneční zábava bude v pátek večer. Neváhejte a přijeďte strávit do Krumsína příjemný víkend, na který budete dlouho vzpomínat. Vynasnažíme se, aby se vám u nás líbilo. A věříme, že se sem budete rádi vracet,“ připojil Ošťádal s tím, že boje v základních skupinách proběhnou 5. července od 9:00 hodin celý den až do večera, aby v sobotu 6. července přišly na řadu nejprve znovu od 9:00 osmifinálové grupy a odpoledne vyřazovací boje play-off včetně závěrečného finále.
Přihlášky posílejte nejpozději do 30. června na adresu: Martin Ošťádal, Krumsín 211, 798 03 Plumlov (mobil 774 825 285, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Nahlásit je potřeba název týmu, kontakt, telefon a e-mail.
Startovné ve výši 1000 korun za celé mužstvo je možné platit bankovním převodem na účet 2847211494/0600, do zprávy pro příjemce napište název kolektivu. Ubytování si každý účastník zajišťuje sám, po dohodě s pořadateli je ale možné přenocovat zdarma ve vlastních stanech v těsné blízkosti hřiště.
Přihlášené mančafty ke 13. červnu: Peliny Choceň, SK FOSP Řešetova Lhota, FC 2 LITRE (Slovensko), FC Litrpool, AC Vyprahlo Konice, FC PIVO, FC ORANGE, FC Chachaři Hlučín. 

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...