Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

43 fbc opavaProstějovští flórbalisté odehráli další kolo na domácí půdě. Samotný los jim přisoudil v první půli sezóny přebytek domácích duelů, ve kterých se ale Prostějov v posledních letech dost trápí. Dnes tomu nebylo jinak. Na Playmakery čekala Opava, která pat dnes hosté rozhodně prokázali.

Domácím v utkání až příliš nepřálo štěstí. Hosté se dostali po smolných brankách, kdy si dvakrát srazil domácí brankář míček prakticky do brány sám. Ve druhé třetině se k němu přidala smolná chvíle znovu, když obránce Ťuik trefil vlastního hráče tak nešťastně, že se míček dostal před branku, čehož Opava lehce využila. Lehkost pak zůstala hostům až do závěru utkání. Domácí sice aktivní hrou několikrát zatápěli, jenže z toho nebylo nic, co by vedlo k obratu. Playmakeři sice snížili na 3:6, ovšem Opava pak po dvou chybách domácích už jen navyšovala. Zpackané utkání tak nakonec skončilo 3:10, což Opavu vyhouplo k horní polovině tabulky. Playmakeři jsou na tom opačném pólu. „Je teprve začátek sezóny. Příprava nám šla, hráči si sedli, pak se nám zranili jedinci a flustrace, laxnost a nedůraz nás úplně vykolejil. Je třeba se vrátit o krok zpět a začít se soustředit hlavně na hru na naší polovině. Dnes rozhodla hloupost a chytrost. Bohužel chyb je moc, zejména v momentech, kdy nejsme pod žádným tlakem. Opava se dostala lacině do vedení a ono je soupeři hned hej, když vede výrazně. Pak už si to pohlídali. Samozřejmě soupeři gratuluji k výhře,“ dodal po utkání trenér domácích Pavel Kubíček.

FbC Playmakers Prostějov – SK P.E.M.A. Opava 3:10 (1:3 – 1:3 – 1:4)
Branky: 14.Čmela (Fojt Z), 40. Hloch K.(Páleník), 43. Bouda (Smička), Vyloučení: 3:0, Využití: 0:1, Oslabení: 1:0, Diváků: 30.
Sestava Prostějova: Panák (43.Krátký) – Fojt M, Žák, Fojt Z,Smička, Bouda – Ťuik, Kováč, Hloch J, Hloch K, Páleník – Čmela, Řehulka, Hrubý, Slovák. Trenér: Pavel Kubíček




  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...