Příjemnou noc, dnes je neděle 29.9.2024
svátek slaví Michal,
zítra Jeroným
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Už to vypadalo na problém, když Zvole po vítězství nad Jesencem uhájila na první pohled před Smržicemi dvanáctou příčku tabulky skupiny "B" I.B třídy Olomouckého KFS, která znamená jistotu záchrany. V tištěném vydání tak Večerník informoval o Smržicích jako o sestupujícím týmu. Nicméně fotbalisté výběru hrajícího trenéra Iva Zbožínka nejnižší krajskou soutěž udrželi! V reportáži, který vyšel v pondělním čísle, totiž nebyl vzat v potaz vzájemný zápas, který Smržice ovládly 5:2.

Právě tato výhra tak rozhodla. Sobotní tři body proti Doloplazům tak nakonec Smržicím stačily, neboť díky tomu poskočily na dvanácté místo. "Máme hodně mladé mužstvo, takže beru setrvání v soutěži jako úspěch. Nečekali jsme ale, že budeme ligu zachraňovat v posledním zápase," poznamenal trenér Ivo Zbožínek a připomněl, že takovou zkušenost mají Smržice za sebou už podruhé. V sobotu večer se tedy mohlo slavit. "Měli jsme závěrečnou, takže jsme to trochu zapili.," pousmál se Zbožínek, který bral pochybení v pondělním tištěném vydání s nadhledem. "Zprvu jsem byl v šoku, ale stane se. Hlavní je, že to všechno dobře dopadlo a Smržice budou hrát I.B třídu i nadále."
Za pochybeni se redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku omlouvá a tímto vše dáváme na pravou míru. V příštím čísle, které vyjde 24. června, najdete druhý díl seriálu FOTBAL EXTRA s konečnými tabulkami všech soutěží po schválení STK Olomouckého KFS i STK OFS Prostějov.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...