Dobrý podvečer, dnes je čtvrtek 28.3.2024
svátek slaví Soňa,
zítra Taťána
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Před námi je již osmapadesátý díl seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je široko daleko znám pod názvem PROMĚNA IMAGE. I letních prázdninách letopočtu 2020 se může další z našich čtenářek těšit na novou vizáž. Neměníme však jen zevnějšek, ale děláme i vnitřní radost, vykouzlíme úsměv, pocity radosti a spokojenosti. Naším cílem je také dodat všem aktérům tolik potřebné sebevědomí. Pro vítězku nebo vítěze je tradičně připraven den jako z pohádky, čeká je nevšední zážitek na celý život. A kdo se může těšit tentokrát, na koho se usmálo štěstí?

Oblíbené klání je cílené na všechny věkové kategorie, o čemž zcela jasně vypovídá předešlých sedmapadesát dějství, kdy jsme se zaměřili na muže i ženy věkového rozptylu patnáct až pětasedmdesát let. Vůbec premiérový díl jste na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika našli již v dubnu 2015, což znamená, že jsme nedávno (kvůli koronavirové situaci se tak stalo o dvě měsíce později) oslavili krásných 5 let tohoto projektu. A symbolicky právě pět let uplynulo od chvíle, kdy náš tým poprvé proměnil Ludmilu Dohnalovou z Prostějova!
Pamětníci si prázdninovou vítězku zcela jistě pamatují. Byla třetí účastnicí tehdy zbrusu nového projektu, a prošla tak doslova křestem. Ludmila Dohnalová od té doby patří mezi věrné čtenářky Servisu pro ženy i seriálu PROMĚNA IMAGE. Celých pět let dění kolem proměn poctivě sleduje a nadšení, jež si odnesla ze své první změny vizáže získané prostřednictvím Večerníku, ji neopouští. „Proměna pro mě byla tehdy velkým zážitkem, nadchl mě celý propracovaný průběh, tým velice příjemných lidí a výsledek změny mého zevnějšku, že nešlo nesledovat další díly. Prožívám to opakovaně,“ popsala s úsměvem své pocity Dohnalová. A právě proto se rozhodla zkusit znovu své štěstí a přihlásit se v čase svých 75. narozenin. „A nutno uvést, že paní Ludmila snad nezestárla ani o den. Je stále tak vitální, svěží a plná energie jako tehdy. Drží si svůj šmrnc a šarm. Slovy to nelze ani popsat,“ chválila Aneta Křížová, patronka projektu. Navíc si udržuje aktivní způsob života. Stále hraje loutkové divadlo, její hlas můžete slyšet v roli vodníka, čarodějnice nebo čerta. Ve volném čase chodí na procházky se psem, kterého si vzala z útulku taktéž přesně před pěti lety. Ráda plave, zúčastňuje se nejrůznějších akcí pořádaných Ekocentrem Iris, stará se o vnoučata. A to výčet jejích aktivit není úplný. „Mám svůj sportovní styl, ale příležitostně se ráda obleču i elegantně, “ usmívá se. Zásluhou našich partnerů dámu ještě více rozzáříme, vyzkoušíme nevšední barvy a šaty, protože ty k létu patří, navíc jí perfektně sedí.
Po celý den bude pod naším drobnohledem, takže se již příští pondělí 31. srpna můžete podívat na tradiční reportáž a obsáhlou fotogalerii. Nezapomeňte také sledovat internetové stránky www.vecernikpv.cz a rubriku Servis pro ženy, kde najdete videa i fotografie z našich z předchozích proměn. A nejen to!

 

Prázdninový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 31. srpna

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...