Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

34 zdenka_souskova„Bůh mi neumožnil mít prsa, ale umožnil mi, abych si je nechala udělat. A za to jsem mu vděčná!“ prohlásila na obrazovce Prima Family čtyřiadvacetiletá Zdeňka Soušková z Kralic na Hané. Drobná brunetka začátkem uplynulého týdne postoupila do vily VyVolených, právě se rozbíhající čtvrté řady populární reality show. Nezaměstnaná dívka s vášní pro nakupování se kvůli účasti v televizní soutěži údajně nepohodla s rodiči, načež měla odejít z rodného domu v Kralicích. Následně podle svých slov, která zazněla v jejím osobním profilu, dokonce spala i v autě. Díky účasti v soutěži ale každopádně alespoň na nějakou dobu získala střechu nad hlavou a slibuje: „Ve vile vám ukáži něco hodně velkého!“

 

Večerníku se ještě před pátečním startem živých přenosů z vily podařilo zkontaktovat její kamarády i rodiče. Zjistili jsme přitom, že vše je trochu jinak! „Sestra z domova odešla dobrovolně, v autě nespala ani jednou!“ tvrdí mimo jiné v exkluzivní zpovědi pro PROSTĚJOVSKÝ Večerník Zdenčin nevlastní bratr Richard. Co dál nám o čerstvé účastnici soutěže VyVolení 2013 prozradila její rodina a známí? Jste mladí, atraktivní, rádi se bavíte a nakupujete, jenže jste nezaměstnaní a poslední dobou nemáte kde bydlet? Pak se přihlaste do VyVolených! Asi tak by mohl znít recept na řešení životních patálií, který naplno využila sympatická slečna Zdeňka Soušková z Kralic na Hané. V úterý se jí za asistence moderátorky Terezy Pergnerové podařilo postoupit do vily VyVolených. V této soutěži přitom může získat až pět milionů korun! Přestože čtvrtá řada této reality show se svojí sledovaností určitě nepřiblíží té první, po prostějovských hospodách i v mnoha facebookových skupinách se Zdenčin postup probíral ze všech možných stran. „Člověk do podobných televizních reality show jde hlavně proto, aby se zviditelnil. Je to každého věc. Pokud je něčí sen dostat se do televize, pak nikdo nemá právo mu ho brát a kritizovat ho za to,“ vyjádřila převládající názor společnosti Markéta.

Jak ji vidí kamarádi?

Jak se ukázalo, Zdeňka má dost fanoušků, kteří jí posílali hlasy. Její známé pak postup do vily ani nepřekvapil. „Je to skutečně milá, sympatická, upřímná a přitom nekonfliktní dívka. Pro své přátele by se rozdala,“ charakterizovala ji například kamarádka Radka. Všichni oslovení se shodovali na tom, že Zdeňka je společenská, ráda si užívá života ve společnosti a také ji baví nakupování. Na svoji vášeň však neměla mnoho prostředků. Než šla do vily, byla dlouhodobě nezaměstnaná, což byl zřejmě jeden z důvodů jejích konfliktů s rodiči. „Od osmnácti let pracovala dohromady tak rok. Přitom vystřídala asi jedenáct zaměstnání, nikde dlouho nevydržela. Od rodičů se odstěhovala po vzájemné dohodě, rozhodně to není tak, že by ji někdo vyhodil. Myslím, že když bude rodiče respektovat, může se kdykoliv vrátit,“ nechal se slyšet Zdenčin nevlastní bratr Richard, kterého Večerník navštívil ve čtvrtek odpoledne.

Na svá umělá prsa byla náležitě pyšná

Kromě postupu do vily si Zdeňka Soušková v minulosti jeden velký sen splnila. Asi před čtyřmi roky si nechala udělat nová prsa.Tím se jí výrazně zvýšilo sebevědomí. „Bůh mi neumožnil mít prsa, ale umožnil mi, abych si je nechala udělat. A za to jsem mu vděčná!“ prohlásila v této souvislosti sama Zdeňka.

O tom, že na svá nová prsa je skutečně hrdá, nemůže být pochyb. „Pokud jste ji slušně požádali, byla ochotná je kamarádům i ukázat,“ prozradil exkluzivně Večerníku její známý Tomáš, který se Zdeňkou zažil několik diskoték. Zdeňka po nových ňadrech dlouho toužila. Když si je konečně nechala udělat, objevil se další problém. „Asi po třech letech musela jít na operaci znovu. Rodiče jí na druhou operaci finančně přispěli, není to tedy tak, že by ji neměli rádi,“ svěřil se nám Richard Soušek.

Co na to rodiče a bratr?

Zdenčiny rodiče se Večerníku podařilo zastihnout krátce po návratu z dovolené. Svoji dceru ve VyVolených vůbec neviděli, místo sledování televize raději sjížděli Vltavu. Chovali se velmi slušně, bylo na nich však vidět, že o mediální humbuk skutečně nestojí. „Holka už má svůj věk, může si dělat, co chce. Pokud nebude mít opravdu kde bydlet, má kam jít, my ji nevyhodíme...,“ reagovala krátce její maminka. Právě účast v televizní reality show měl být důvod, proč rodiče měli Zdeňku „vykopnout” na ulici. Tak tomu však není! „Pravdou je, že rodiče s její účastí ve VyVolených nesouhlasili. Ovšem Zdeňka říkala, že se tedy přestěhuje ke kamarádce do Olomouce, že si tam najde práci. Mluvit o ní jako o bezdomovkyni je nesmysl. V autě měla své věci, ale že by v něm někdy i přespala, tak to určitě ne,“ upřesnil nevlastní bratr Richard, který působil velmi nestranně. Narozdíl od rodičů ji totiž v rozhodnutí jít do reality show podporoval, na druhou stranu viděl problém v tom, že jeho sestra dlouhodobě nepracuje. „Domů se přistěhovala asi po půl roce, když se rozešla se svým bývalým přítelem. Rodiče jí poskytli azyl. Pokud se s nimi v něčem neshodla, vždycky mohla odejít, rodiče už nemají povinnost se o ni starat. Chtěl jsem, aby do soutěže šla, ale pouze za podmínky, že rodinu do toho tahat nebude,“ uzavřel nevlastní brácha, který v každém případě bude Zdeňce fandit. „Jo, třeba něco vyhraje...,“ pousmál se, než se s Večerníkem rozloučil.

A co vy, budete Zdeňce Souškové z Kralic na Hané také přát a hlavně posílat hlasy? Měli byste! Je to přece historicky první zástupkyně prostějovského regionu, která se dostala do reality show, která je známá a populární po celém světě! My určitě budeme a na stránkách Večerníku se tak dozvíte nejen, jak si sympatická Zdeňka vede, ale i leccos zajímavého z jejího soukromí...

34 Souskova 34 Souskova3

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...