Příjemnou noc, dnes je pátek 19.4.2024
svátek slaví Rostislav,
zítra Marcela
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Redakce

V celkovém součtu již jedenačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vloni vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí a letos započal úvodní návštěvou ve stylové restauraci. Nyní se na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrací řádný díl z hospodské části. Také v letopočtu 2019 jsme totiž odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Po takřka dvouměsíční pauze se na stránky PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vrací oblíbený seriál, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. A v rámci předem daného harmonogramu jsme se již potřetí vrátili v čase a dnes tak pokračujeme ve speciální odnoži s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY.

Post by: Redakce

Dnes je mimořádný den a tak ani není divu, že oblíbený seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vám přináší vskutku výjimečný díl, který přidáváme oproti původnímu harmonogramu navíc jako bonus. A bylo by neslušné, kdybychom právě na samý závěr roku byli ke komukoliv přespříliš upřímní, proto zařazujeme speciální ohlédnutí za vzpomínkami ze zahraničních cest.

Post by: Redakce

Dnes podruhé jsme se v rámci seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie, vrátili v čase. A stálo to za to!

Post by: Redakce

Cesty života nás čas od času svedou do jiné uličky, přičemž leckdy to sice bývá překvapení nemilé, povětšinou si však osud zahraje příjemnou partičku. A právě to druhé je případ dnešního - bonusového - dílu seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie.

Post by: Redakce

Jeden z naší dvojice usedl ke stolu s pevným názorem na složení svého menu, druhý si nechal kompletně poradit. Nebyla to součást testu restaurace, ale zkrátka to tak vyšlo.
Přistoupili jsme hned k hlavnímu chodu, což se stalo tak trochu omylem, protože jsme si na naše obvyklé dělení předkrmu nevzpomněli, vlastně vzpomněli, ale až po jídle...

Post by: Redakce

Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nezastaví ani lednové vločky a jede zvesela dál. Dnes tak nabízí již své čtyřiadvacáté pokračování, které jsme v rámci plánovaného střídání věnovali dle harmonogramu restauračnímu zařízení. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské restaurace a monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů.

Post by: Redakce

Již osmnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který po prázdninovém odloučení už zase jede v podzimních měsících naplno. Nadále se tak díváme na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. 

Post by: Redakce

S týdenním předstihem nabízí seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku své devatenácté pokračování, čímž se tak nezadržitelně blížíme k jubilejní dvacítce. A právě u tohoto čísla, které symbolizuje i letošní výročí založení nejčtenějšího regionálního periodika, najdete avizované bonusy v podobě připravované soutěže mezi čtenáři. Oceňovat budeme také samotné provozovatele. To vše už od příštího dílu, který vyjde 20. listopadu. I proto začínáme listopad nikoliv představením další firmy v průmyslové zóně, ale právě gastronomickou stranou.

Post by: Redakce

Již počtvrté v rámci stále více oblíbenějšího seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o jídle a pití nahlížíme pod pokličku místních hostinců. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace.

Post by: Redakce

Již osmnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který po prázdninovém odloučení už zase jede v podzimních měsících naplno. Nadále se tak díváme na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegeteriánské restaurace či monitoringu Hanáckých slavností. 

Post by: Redakce

Po hodovém přídavku z minulého vydání pokračuje dnes seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku klasickým dílem, který na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika nese pořadové číslo šestnáct. A klasikou přitom zavání i název naší další restaurace, jemuž se gastronomický tým Večerníku podíval na zoubek, tedy lépe řečeno pod pokličku. Na konci letního období se totiž do hlavní role dostalo klasické plzeňské pivo. S radostí lze konstatovat, že originální restaurace v centru Prostějova patří určitě k tomu nejlepšímu, co jsme měli doposud možmost poznat. 

Post by: Redakce

Již čtrnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který si prošel prádzninovou přestávkou, aby se v předminulém vydání na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrátil v plné síle. I s odcházejícím létem jsme totiž odhodlaní dívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům či čas od času vám přinést nějaký ten bonus. 

Post by: Redakce

Oblíbený seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o jídle a pití, je po prázdninové pauze zpět na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika. Naposledy jsme z tohoto místa koncem června podrobili hodnocení legendární místo „U Dittrichů“, načež osmá strana vydání ulehla k letnímu odpočinku. Jako medvěd v zimě jsme však nespali, naopak oči týmu byly otevřeny dokořán. A proto vám hned v premiéře druhého poločasu můžeme nabídnout mimořádný díl s podtextem horkého sluníčka.

Post by: Redakce

Již potřetí v rámci stále více oblíbenějšího seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o jídle a pití nahlížíme pod pokličku místních hostinců. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. A před nedávnem jsme dokonce premiérově navštívili také pizzerii, což nemusí být poslední nečekané překvapení... Ve svém dvanáctém pokračování, které bude na jistý čas poslední, neboť během prázdninového období jsme až na jednu výjimku vyhlásili letní přestávku. Pokračovat v plné polní pak budeme opět od září.  

Post by: Redakce

Již jedenáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který má za cíl podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům a nově jsme v rámci jubilejního dílu minule premiérově zabrousili do pizzerie. Vše odstartovaly dvě pilotní části na konci uplynulého roku, třetí dějství jsme vám přinesli v lednu stávajícího letopočtu, načež druhý měsíc roku 2017 vyplnily hned dva díly a v březnu jsme se premiérově vydali k hostincům. Od té doby pokračuje v každém lichém čísle nejčtenějšího regionálního periodika. 

Post by: Redakce

Dnes už podesáté. Takové malé narozeniny slaví v tomto vydání stále více oblíbenější seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii, v němž nahlížíme pod pokličku místních restaurací, hostinců a premiérově také pizzerií. Jak jsme vás již několikrát informovali, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. „Na zoubek“ se díváme nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. V tomto jubilejním dílu jsme pak učinili malou odchylku a navštívili zařízení, které je „něco mezi tím“... Ještě než vstoupíme do jeho dveří, shrňme si, že vše odstartovaly dvě pilotní části na konci uplynulého roku, třetí dějství jsme vám přinesli v lednu, a pokračovali i druhý měsíc roku 2017. Březen pak vyplnily další dva díly, stejně tak tomu bylo i v dubnu a nikterak ochuzeni nejste ani v květnu. 

Post by: Redakce

Už devátým dílem pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který má za cíl podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Vše odstartovaly dvě pilotní části na konci uplynulého roku, třetí dějství jsme vám přinesli v lednu stávajícího letopočtu, načež druhý měsíc roku 2017 vyplnily hned dva díly a v březnu jsme se premiérově vydali k hostincům. Od té doby probíhá pravidelné střídání. A jak jsme už několikrát předeslali, na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika se budete v letošním roce našeho dvacátého výročí s touto novinkou setkávat stále více, konkrétně až do letních prázdnin vždy v lichém čísle. Věříme, že vás tato novinka zaujme a jeho úroveň bude stoupat. Navíc se bude bojovat i o zajímavé výhry. Oceňovat budeme jak samotné provozovatele, tak i čtenáře. A to už velmi brzy... 

Post by: Redakce

Již podruhé v rámci stále více oblíbenějšího seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o jídle a pití nahlížíme pod pokličku místních hostinců. Jak jsme vás již několikrát informovali, celý monitoring je od nedávna rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace.

Post by: Redakce

Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nabízí v tomto čísle už jubilejní dvacáté pokračování, v němž dostává dle tradičního harmonogramu prostor další z řady místních hostinců a hospůdek. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské restaurace či monitoringu Hanáckých slavností.
Současně dnes také odkrýváme první karty avizovaných bonusů v podobě soutěže mezi čtenáři, kde bude o co zápolit. Ve hře je totiž hned napoprvé lukrativní voucher na večeři. A jak jsme slíbili, oceňovat budeme také samotné provozovatele. Hlavní stať informací připravujeme do prosincového speciálu. 
Kdo by chtěl znát hodnotitele, stačí kliknout na www.vecernikpv.cz a příslušný banner, pod kterým se skrývají nejen potřebné informace, ale i dříve zveřejněné díly. Teď už ale pojďme do tradičního hostince, který nedávno oslavil plnoletost, za kterou si stihl získat řadu štamgastů...

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...