Příjemnou noc, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: Říká se, že skutečně úspěšnými se mohou stát jen lidé, kteří nezapomínají být vděční. Neobyčejně velkoryse pojaté a zároveň do detailu propracované poděkování svým zaměstnancům uspořádali majitelé rodinné oděvní společnosti Koutný během hvězdami nabitého plesu, který v pátek ovládl prostějovský Společenský dům. U toho prostě Večerník nemohl chybět.

Bál moderovaný Jakubem Prachařem zahájilo poděkování sourozenců Petry a Pavla Koutných svým rodičům, kteří firmu před 25 lety založili. Za její historií se přítomní ohlédli v připraveném videoklipu. Po populární módní přehlídce se v roli tanečnice představila i někdejší biatlonistka Gabriela Koukalová. Její manžel Petr Koukal si pak během akce převzal šek na 250 tisíc za prodej zhruba pětistovky žluto-černých žiraf vyrobených zaměstnanci firmy. Jejich výtěžek poputuje Nadačnímu fondu Petra Koukala, který se zaměřuje na problematiku „mužského zdraví“. Všem zúčastněným po většinu času hrálo seskupení MoonDance orchestra známé z televizní show StarDance, spolu s ním tentokrát vystoupila také bravurní zpěvačka Dasha, jež by čistě po technické stránce u nás aktuálně jen těžko hledala konkurenci. Nepřehlédnuté bylo, jak výborně se zvukaři tentokrát dokázali vypořádat s jinak prakticky „nenazvučitelným“ sálem prostějovského Společenského domu, kde již vyhořeli mnozí z jejich kolegů spolupracujících často s předními hvězdami české popové scény.
Přes veškerou svou bombastičnost si akce i tentokrát uchovala atmosféru přátelského setkání lidí, kteří se dobře znají a mají mnoho společného. „Náš ples je určen zejména našim zaměstnancům a jejich příbuzným či přátelům. Chtěli bychom jim totiž poděkovat za to, že naše společnost v loňském roce dosáhla rekordního obratu 0,5 miliardy korun. Jedná se o historický úspěch, kterého jsme dosáhli zejména díky výrobě uniforem, jež nyní zastupují čtyři pětiny naší produkce. Zbytek pak tvoří klasické společenské obleky,“ prozradil Pavel Koutný mladší, který v tandemu se svojí sestrou Petrou již prakticky převzal vedení společnosti založené jejich rodiči.
Zaměstnanci z plesu odcházeli nejen v dobré náladě, ale i s pocitem hrdosti. „Jsem pyšná na to, že můžu pracovat u firmy, která má skvělou tradici a zároveň nyní šije uniformy pro hradní stráž. To je myslím vůbec to nejprestižnější, na čem jsme se mohli podílet,“ zmínila se jedna za zaměstnankyň.
Ples firmy Koutný se po několikaleté pauze poprvé konal před pěti lety. Následovala právě skvělá pětiletka, firma nyní mimo jiné obnovuje svůj výrobní areál v Okružní ulici, jehož celková rekonstrukce by měla skončit letos v dubnu. „Dosáhli jsme svého dosavadního vrcholu a nyní doufáme, že se nám náš standard podaří v dalších letech udržet,“ uzavřel Koutný.



Firma Koutný uspořádala VELKOLEPÝ PLES
k 25. výročí svého založení
  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...