Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE: V Hotelu Tennis Club se uplynulý pátek 17. ledna konal při příležitosti vyhlášení vítězů rekreantů v amatérských ligách za rok 2019 tradiční ples pro všechny příznivce tenisu a jejich blízké. Hosté se začali scházet už před sedmou hodinou večerní a na recepci na ně čekaly krásné hostesky, které všechny postupně zavedly k nádherně nazdobeným stolům nacházejícím se v kongresovém sálu hotelu, kde taky celý ples probíhal. A u toho prostě Večerník nemohl chybět!

Vše začalo vyhlášením kategorií rekreantů, ať už to byly ženy, muži, čtyřhry, nebo i skupiny nad 110 let ve čtyřhře. Jak bývá obvyklé, panovala příjemná atmosféra. Ke každému sportu patří samozřejmě i rivalita, a protože ani tenis není výjimkou, tak zavládla také, leč mírná, jen v podobě vtípků na úrovni kamarádství. Pro všechny účastníky byla hned u vchodu na hotelovou recepci připravena velká tombola, takže nemuseli smutnit ti, kteří se neumístili v roce 2019 v žádné z kategorií ligy rekreantů. Měli tak ještě šanci „spravit si chuť“.
Pro všechny bylo připraveno bohaté občerstvení k dobré náladě všech účastníků přispěla i skupina Q-styl, která nenechala v klidu sedět jediného hosta. Celý večer všichni tančili a ukázali tak, v jak výborné kondici jsou i mimo tenis. S nastupujícími ranními hodinami se pomalu, ale jistě účastníci začali rozcházet ke svým domovům, avšak s výbornou náladou, protančenými střevíci a ti šikovnější, možná šťastnější i s nějakou cenou. „Průběh a výkon sezóny hodnotím kladně, avšak už to není to, co to bývalo, lepší už to asi nebude. Každopádně ples se vydařil, hlavně proto tady jsme,“ s úsměvem komentoval svou uplynulou sezónu Petr, jeden z účastníků.
K uplynulé sezóně rekreačních tenistů se Večerník vrátí v rámci podrobného ohlédnutí v příštím vydání, tj. 27. ledna.




Další plesy najdete ZDE: 



  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...