Dobré ráno, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

V pořadí třiapadesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se uskutečnil ještě před plným vypuknutím pandemie koronaviru, tudíž za plného optimismu a úsměvů ze všech stran. Jak tomu však bude dál, to v tuto chvíli pochopitelně nikdo neví. Je tak možné, že se při této pravidelné rubrice setkáváme minimálně na nějaký čas naposledy. Věříme však, že pokud k pauze dojde, bude co nejkratší a brzy se na tomto místě uvidíme znovu.

Ještě než vám představíme březnovou vítězku, připomeňme si pár dat ze stále více bohatší historie. Od dubna 2015 jsme změnili image a udělali radost již třiapadesáti vítězkám či vítězům, jimž dominovaly mladinké či vyzrálé ženy, nechyběli ale ani muži a dokonce jsme měli v rukou i jeden pár. Každý měsíc bez ustání i s plnou parádou pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Pokaždé je to tak den jako z pohádky, který se do paměti nesmazatelně zapíše na celý život. Jsme tudíž nesmírně rádi, že se tento projekt těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. A mnohdy větší, než se na první pohled může zdát. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí, zahřát u srdce. Mnohým jsme pomohli při startu do nové životní etapy. Pochopitelně nás těší i skutečnost, že se projekt zapsal do povědomí, a to nejen našich věrných čtenářů, ale že kvůli proměně váží cestu i ze vzdálených míst naší krásné vlasti, dokonce i ze Slovenska. V následujících řádcích vám přiblížíme již třiapadesátý díl, který byl znovu výjimečný. Příště má dojít na oslavu krásných pátých narozenin projektu, který nemá v celém kraji obdoby.

Jarní PROMĚNU IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro sebe uzmula Libuše Dopitová z Dřevohostic, kterou do seriálu přihlásila dcera s tužnou, dát ji ojedinělý dárek k nedávným 70. narozeninám. „Mamince jsme tímto chtěli všichni poděkovat za celoživotní a neúnavnou péči, kterou nám věnuje,“ vysvětlila Yveta Holušová, dcera vítězky tohoto dílu.
Libuše Dopitová je aktivní dáma, které byste její věk vůbec nehádali. Buď to má v genech, nebo je to tím, že je stále aktivní. „Snažím se věnovat vnoučatům, ale jinak moc ráda zahradničím, vařím, jezdím i na kole nebo luštím křížovky a sudoku. Prostě pořád něco musím dělat,“ usmála se aktivní dáma.
Tým pod hlavičkou Večerníku ukázal paní Libuši, že čas jde trávit i jinak, tedy odpočinkem, na který není zvyklá. A tak jsme ji vzali na kosmetiku, kterou si ještě nikdy nedopřála, vybrali nové outfity, brýle a vše korunovali novým účesem. Dále se musela zhostit role modelky, jelikož paní čekalo focení a natáčení. „I žena v mém věku by na sebe měla dbát, a tak se snažím pěkně oblékat, chodím ke kadeřnici a trošku se líčím. Budu ale vděčná za to, pokud mi poradíte i nově nasměrujete. Nervózní snad asi nejsem, spíš se těším, jak to všechno bude probíhat,“ nechal se slyšet před začátkem vlastní proměny Libuše Dopitová.
A nutno dodat, že vše dokonale zvládla, společně jsme si celý den všichni báječně užili. Na samotné odhalení se přišla podívat i rodina, aby se šťastnou březnovou vítězkou sdílela tento zážitek naživo. Jak všechno probíhalo? To se dočtete v následujících řádcích.
I tentokrát jsme vše znovu pečlivě monitorovali, co nenajdete zde, tudíž uvidíte, když navštívíte internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čekají tam na vás obsáhlá fotogalerie a video z březnového kola PROMĚNY IMAGE. Najdete tam i rozsáhlý archiv všech předcházejících epizod seriálu.

1. krok – volba oblečení
Jarní proměna probíhala počátkem března za krásného a slunečného počasí s dobrou náladou celého našeho týmu již od rána. Libuše Dopitová je vitální dáma, která o sebe umí pečovat. My se jí snažili dodat ještě náležitý „drajv“ v rámci nového šatníku. Již tradičně jsme vybírali v prodejně RV Fashion, kterou najdete v Plumlovské ulici a kde nás s úsměvem přivítal tým Reného Volka. „Paní Libuše vypadá velmi dobře, je to milá elegantní dáma plná energie. Rozhodně jí sluší barvy, proto dnešní volba padla na příjemné jarní tóny a na červenou linku,“ poznamenal na úvod majitel RV Fashion.
Jako první jsme zvolili elegantní model společenských šatů, a to v kombinaci červené krajky a černé sukně z pletáže, které se mohou využít do divadla, na svatby, oslavy a malé večerní příležitosti. Druhým modelem jsou tzv. pracovní šaty, jedná se o rafinovaný střih, který maskuje případné nedostatky a je velmi pohodlný i praktický. Kombinace květů a kárka je v současnosti trendy. „Společenská móda ne business móda je ve znamení modro-bílých šatů s dotykovým sakem v barvě pařížské modré. Působí naprosto elegantně a nenuceně. Paní Libuši však sluší i casual neboli volnočasová móda. Kombinace elastické béžové kalhoty s volnou halenou v jarních barvách působí pohodlně,“ obhajoval výběr oblečení René Volek. „V nových outfitech vypadá velice svěže,“ dodal na adresu březnové vítězky seriálu PROMĚNA IMAGE.

2. krok – volba brýlí
Naší druhou zastávkou na cestě za novou image se stala Optika Wagner, která sídlí na náměstí E. Husserla (bývalé Trio). Opět se nás pohotově ujal tým Radka Wagnera a div se nám hlava netočila z tak velkého množství parádních kousků. A hned na začátku bylo jasné, že Libuše Dopitová je brýlový typ, slušelo jí totiž snad téměř vše. Navíc se nebránila vůbec ničemu, takže jsme se mohli doslova „vyřádit“. „Pro dnešní proměnu jsme vzali naše stálé matadory v brýlovém světě, tedy Etnia Barcelona a Coco song. Se slunečními paprsky jsme už také mohli použít sluneční brýle, tak jsme zvolili takové, které kopírují stálý trend zlatých kovových prvků s plastovými doplňky. Dioptrické brýle plné barev doplnily skvěle elegantní oblečení a opět ukázaly, že i barevné brýle mohou sloužit jako skvělý doplněk k elegantnímu oblečení,“ popsal svůj počin majitel prodejny Radek Wagner. Sama paní Libuše prozradila, že i v brýlích, které by si sama nevybrala, se cítí skvěle a z výsledného dojmu má radost.

3. krok: líčení
O kosmetickou péči a líčení se opětovně postarala sympatická kosmetička Hana Ondrejová ze Studia H sídlícího v Rejskové ulici 30. „Na svůj věk má paní Libuše velice krásnou pleť, o kterou doma dobře pečuje. Nejdříve jsme probraly, jaké používá přípravky a co je pro její pleť dobré, poté jsme přistoupily ke kosmetickému ošetření, které spočívalo v ultrazvukovém hloubkovém čištění pleti. Následně jsem aplikovala sonické zapracování s vysokofrekvenční ultrazvukovou masáží,“ vysvětlila první část péče Hana Ondrejová. Dále došlo na nanesení krému. „Pak jsem k jejímu odstínu pleti namíchala make-up, který jsem postupně zpracovávala do pokožky. Na oči jsem nanesla základní béžový stín a dále aplikovala růžovohnědý stín ve třech odstínech, které jsem postupně vystínovala na oční víčka. Aby oční linka nepůsobila moc ohraničeně, tak jsem na spodní i horní víčko zvolila tmavě hnědý stín. Obočí jsem zvýraznila hnědošedým stínem, což celý obličej příjemně orámovalo, pak jsem použila řasenku, na tváře jsem aplikovala tvářenku v barvě růžové,“ popsala kosmetička druhou část svého díla. „Tvářenka dodá pleti na zajímavosti a obličej vytvaruje. Všechno jsem zafixovala pudrem a na rty nakonec nanesla rtěnku v tělové barvě, aby paní Libuše působila přirozeně a elegantně,“ zakončila popis Hana Ondrejová.

4. krok: barvení, stříhání a styling
Celá PROMĚNA IMAGE dostává tečku v podobě změny účesu, která již tradičně probíhá ve Vlassalonu v ulici Fanderlíkova 5, kde se nám věnuje vždy milá majitelka Andrea Furiaková. Libuše Dopitová měla jemnější vlasy přerostlé lehce přes uši a také šedivé u hlavy. „Těm bylo potřeba dodat nový střih a stávající barvě pak nový šmrnc,“ podotkla na úvod Andrea Furiaková. „Zvolila jsem tedy ostře měděný odstín a zepředu jsem vlasy prosvětlila, což působilo velice svěže. Co se týče střihu, ofinu jsem zastřihla zešikma, celkový střih jsem stylizovala do asymetrie, kdy jedna strana zakrývá ucho, druhou jsem vystříhala. Zadní část hlavy jsem podsříhala, abych zvýraznila objem ve vrchních partiích. Celkový účes tak nabral příjemně na objemu,“ popsala své dílo kadeřnice. „Na závěr jsem provedla jednoduchý styling, protože vlasy byly jemné, tak jsem nanesla tužidlo, profoukla přes kartáč na objem a zlehka jsem je prolakovala,“ doplnila ještě vlasová stylistka Andrea Furiaková.

5. krok - odhalení a fotografování
Příjemná atmosféra vládla od samého rána a přetrvala až do odhalení, kterého se tentokrát účastnila i rodina Libuše Dopitové. Tu prezentovaly dvě dcery a vnučka, které do poslední chvíle nevěděly, jak bude jejich maminka a babička vypadat. Jakmile bylo zrcadlo odhaleno, radost a dojetí nebraly konce. Reakce uvidíte v našem videu, stejně jak probíhalo focení a natáčení.

 

 

Březnový díl seriálu PROMĚNA IMAGE jste mohli v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 30. března a zakoupíte jej v redakci

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...