Dobré poledne, dnes je úterý 23.4.2024
svátek slaví Vojtěch,
zítra Jiří
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

FOTOGALERIE + VIDEO: Máme před sebou poslední den v roce a s ním přichází i závěrečný letošní díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Na místě je tak pečlivá rekapitulace. Vše začalo v dubnu 2015. Od té chvíle provádíme až na výjimky každý měsíc změnu účesu, líčení a stylingu, zkoušíme vhodné oblečení i další módní doplňky, poskytujeme kompletní poradenství, nechybí pak ani závěrečné zvěčnění na památku.

Tohoto projektu, který nemá v rámci regionu obdoby, se doposud zúčastnilo již dvaapadesát vítězek a vítězů, neboť dvakrát se těšily celé páry. Proměna se za svoji dobu existence stala natolik oblíbenou, že zájemkyně neváhaly přijet nejen ze sousední Olomouce či Vyškova, ale také z Prahy, Ostravy, Havířova, Bouzova a dalších měst, nadto dorazila dokonce dáma až ze Slovenska! Svou novou image získala díky Večerníku jak pětadvacetiletá slečna, tak mnoho žen středního věku a nechyběly ani aktivní seniorky ve věku až šestasedmdesáti roků. Rukama odborníků prošly například úřednice, zdravotní sestry, prodejní asistentky nebo manažerky. Byly to babičky, sestry, maminky či dcery. Hlásí se nám samy, často jsou k tomu i popostrčené - někdy skrze menší odvahu, leckdy jako překvapení od příbuzných nebo přátel.
Všechna dosavadní klání dopadla navýsost skvěle a u srdce zahřály nejen naše vítězky, ale také celý profesionální tým pod hlavičkou Večerníku. Každý díl probíhá ve znamení nejen změny vizáže, ale nechybí ani patřičná dávka relaxace, pohody, vřelé přátelské atmosféry, radosti a nadšení. Naším cílem je ženy i muže hýčkat, a zároveň jim dodat chybějící sebevědomí. Hlavně pak všechny ujistit v tom, že každá dáma je krásná bez ohledu na věk a další okolnosti. Chceme vám prostě pomoci vypadat tak, jak si představujete, k tomu pak získat novou energii a jiskru do života. Sečteno, podtrženo: děláme zkrátka radost tam, kde je to potřeba. Snažíme se prostě a zkrátka vytvořit pokaždé zážitek na celý život.
Při prosincové proměně jsme opět prožili spoustu výjimečných chvil. Nejenže jsme udělali radost a stvořili nezapomenutelný den Kateřině Peškové, pro níž to byla obzvlášť výjimečná chvíle, ale také jsme v předvánoční atmosféře a silvestrovským podtextem oslavili jubilejní 50. díl. Pojďme se na něj podívat…

Závěr roku tradičně náleží oslavám a my jsme k tomu měli hned trojnásobný důvod. Prosincovou vítězku jsme si totiž tentokrát výjimečně vybírali sami a naším záměrem bylo udělat radost ženě s nelehkým životním osudem. Volba padla na Azylové centrum pro rodiče s dětmi, kde jsme po poradě s vedením objevili jednačtyřicetiletou Kateřinu Peškovou z Prostějova. Druhak se nám blížily Vánoce se Silvestrem, a především to bylo popadesáté, co PROMĚNA IMAGE spatřila světlo světa.
Pojďme si tedy prosincovou vítězku představit. Tato dáma má dva syny, jeden má pět a druhý čtrnáct roků. Ve svém volném čase ráda chodí do fitka, jezdí na kole a příležitostně sportuje. Má ráda sportovní módu, líčí se jen zlehka a dle vlastních slov si neví rady s vlasy. „Jsem za tuto možnost ráda. Už jsem o změně přemýšlela, ale na takové věci mi už prostě nezůstává čas. Budu ráda za důkladné poradenství. A nebojím se ničeho, měla jsem na sobě snad všechny barvy vlasů, co jsou možné...,“ smála se před startem Kateřina Pešková. A úsměv sympatické ženě vydržel.
Samotná proměna se odehrávala v úterý 17. prosince od 17.00 hodin s koncem po třiadvacáté hodině. Během této doby Kateřina nejen omládla, ale doslova zářila a získala neuvěřitelný šmrnc. Ačkoliv tento díl probíhal ve všední den znovu až do dlouhých nočních hodin, nikdo z týmu na sobě nedal znát únavu, všichni pracovali s vervou sobě vlastní a nechyběla ani legrace.
Na úvod Kateřina Pešková získala od Večerníku jakožto jubilejní vítězka krásný dárek, a to wellness pobyt v Hotelu Sladovna v Černé Hoře, asi 25 km od Brna v těsné blízkosti známého pivovaru, kam jí navíc i s doprovodem doveze luxusní limuzína. Zkrátka se bude mít jako v pohádce ještě jednou…
Teď už se pojďme podívat, jak to všechno dopadlo. Také tentokrát jsme celý díl pečlivě zmonitorovali, tudíž co nenajdete zde, stačí navštívit internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čeká tam na vás obsáhlá fotogalerie a video z jubilejní PROMĚNY IMAGE pro měsíc prosinec roku 2019, a najdete tam i všech předchozích 49 klání.

1. krok - volba brýlí
Sedmnáctá hodina odbila, náměstí ozařoval nejen lesk světýlek, ale i úsměvy návštěvníků vánočních trhů. A v tomto koloritu jsme zahájili letošní poslední díl, který nese přívlastek silvestrovský. Ten jsme netradičně započali v Optice Wagner sídlící na náměstí E. Husserla (bývalé Trio). „K jubilejní proměně jsme od těch předešlých zvolili nově nastupující trend. Jak jste si jistě všimli, jedná se o kovové brýle, spíše elegantní, které jsou doplněné jemnými barvami. Dávným přežitkem je, že za elegantní brýle platí pouze černé,“ poznamenal Radek Wagner. „Ať už rosegold s fialovou, tak i žlutá a zlatá s tyrkysovou geniálně podtrhnou ležérní eleganci a dají vyniknout kráse dané ženy. Náš dvorní dodavatel brýlí Etnia Barcelona reaguje na nastupující trend a začal vyrábět tyto skvělé kousky, které paní Peškové neuvěřitelně sluší. A ačkoliv si to vůbec nemyslela, tak je navíc brýlový typ, všechno jí sedlo a zvolené brýle ji úžasně zjemnily,“ popsal majitel prodejny.

2. krok – volba oblečení
Naše kroky dále směřovaly do RV FASHION v Žeranovské ulici, kde nás s úsměvem přivítal tým Reného Volka. „Na sklonku roku jsme se v jubilejní proměně zaměřili na šaty. Paní Pešková prozradila, že je spíše orientovaná na sportovní módu, proto elegance byla jasnou volbou,“ objasnil své plány majitel prodejny. Modro-hnědé šaty se žlutým barevným akcentem tuto předzvěst potvrdily. „Netradiční halenkový volný střih ‚netopýr‘ kombinovaný s úzkou sukní dává vyniknout ženským přednostem a zdůrazní štíhlé boky i nohy. Tento model vítězce velmi slušel a bylo vidět, že se jí líbí. Kombinace žlutého pláště a černé kožešiny byla pomyslnou třešničkou celé módní a trendové kombinace,“ pokračoval módní stylista. Dalším modelem byly malé společenské, které jsou v kurzu. Kombinace červeno-černých šatů doplněných o černou krajku působila elegantně a naprosto nenuceně. „Paní Kateřina má velmi pěknou postavu, proto nebyl problém ani s netradičním střihem pracovních šatů, které v přední části ozvláštňuje zajímavý střihový prvek dávající vyniknout ženskosti, přitom neztrácí na své eleganci. Barevná kombinace s celkovou novou image paní Peškové byla fantastická,“ vyjádřil po svém díle nadšení René Volek.

3. krok – líčení
Dalším krokem silvestrovské proměny byla kosmetická péče a líčení ve Studiu H v ulici Rejskova 30, kde se o naši vítězku perfektně starala Hana Ondrejová. „Má suchou pleť, o kterou je potřeba se opravdu dobře starat a chránit ji v zimě před povětrnostními podmínkami. Paní Peškové jsem proto poradila, co pro to má udělat. Samotné ošetření jsme začaly povrchovým očištěním s třífázovou pěnou. Pleť jsem očistila ultrazvukem, zároveň se provedla ultrazvuková exfoliace a zapracovala jsem rovněž ultrazvukem energizující sérum. Následně nanesla vyplňující sérum Longevity a krém stejné značky,“ popsala kosmetička proceduru, než se pustila do samotného líčení. „Make-up jsem namíchala tak, aby se hodil k barvě pleti, na oči přišel nejdříve základní světlý stín, pro rozjasnění se vnitřní koutky projasnily ještě světlejším stínem a zbytek víčka jsem vystínovala hnědou s nádechem do temné bordó a nanesla jsem tužkou linku. Obočí jsem vyplnila hnědým stínem na obočí. Zahušťovací a prodlužovací řasenkou jsem zvýraznila pěkné řasy, které paní Kateřina má. Rtěnku jsem použila v tělové barvě, do které jsem přidala trochu růžové. Jako vždy se nakonec vše zafixovalo minerálním pudrem,“ shrnula své počínání Hana Ondrejová.

4. krok – barvení, stříhání a styling
Vlasy jsou vždy korunou krásy, a platí to i v případě PROMĚNY IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. O účes se vždy báječně postará Andrea Furiaková, majitelka Vlassalonu. Kateřina Pešková se stejně jako minulá vítězka hned na začátku svěřila s tím, že potřebuje poradit s úpravou vlasů, avšak při bližším prozkoumání bylo vidět, že jsou zdravé a v dobrém stavu, nebude tak potřeba razantních úprav. „Má přírodní, vlnité a již na první pohled zdravé vlasy. Říkala, že se tři roky nebarvila. Stávající odstín měla tmavý blond, z čehož se dá vycházet do tmavé i světlé, ale paní je světlý typ, takže jsme se uchýlily k světlému odstínu. Prosvětlila jsem tedy kontury, vzadu bylo prosvětleno několik pramínků. Při odrůstání totiž bude barva působit velice přirozeně,“ uvedla Andrea Furiaková. „Co se týče střihu, tak hodně jsme stříhaly, pryč šlo téměř patnáct centimetrů! Přední část jsme sestříhaly do obličeje a styling byl tentokrát do rovna s lehce zatočenými konečky. Paní Peškové to moc slušelo, najednou úplně prokoukla a působila jemněji,“ dodala kadeřnice.

5. krok - fotografování
Napětí z nové vizáže lehce stoupalo, celý tým se těšil na výsledný dojem, a tak už zbýval jen poslední krok, a to odhalení nového vzhledu. Zatímco tým stál v pozoru a ani nedýchal, protože čekal na reakci Kateřiny Peškové… Ve chvíli, kdy se naše silvestrovská vítězka uviděla, byla dojatá a ukáplo i pár slziček. Pak už proběhla menší oslava a slavnostní fotografování jubilejní 50. PROMĚNY IMAGE. Více reakcí uvidíte v našem videu... Další část focení a natáčení pak proběhla v zahradě prodejny RV Fahsion, která hrála podzimními barvami. I zde tak vznikla celá řada nádherných snímků.

Prosincový díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vyšlo v pondělí 30. prosince









  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...