Dobrý podvečer, dnes je úterý 23.4.2024
svátek slaví Vojtěch,
zítra Jiří
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

11 jurackova1S oblíbeným číslem devět se v sobotu 23. března od 20.15 hodin na televizní stanici Prima Family představí Zuzana Juračková. Třiadvacetiletá půvabná dívka z Prostějova se probojovala mezi desítku finalistek jediné národní soutěže krásy Česká Miss. Na co Zuzana myslí při promenádě v plavkách, proč by se nejraději odstěhovala na venkov a jak na její půvaby reagují nápadníci? To vše a mnohem víc se dozvíte z následujícího interview, které kráska z Hané poskytla exkluzivně pro PROSTĚJOVSKÝ Večerník... Předně ale musíme konstatovat, že rozhovor se Zuzanou Juračkovou byl více než příjemně stráveným časem a její volbu můžeme jen doporučit, tato dívka si vaši přízeň zaslouží!

Součástí každého finálového večera bývá i rozhovor s moderátorem. Co kdybyste se dostala do opačné role, potkala byste vševědoucího Boha a mohla mu položit jednu jedinou otázku. Na co byste se ho zeptala?

„Pravděpodobně na nic. Kdybych potkala Boha, byla bych ráda, že jsem v nebi a ne v pekle...“

Máte poměrně široký záběr aktivit - hrajete na klavír, malujete, sportujete. Pokud by byla zachována volná disciplína, co byste divákům předvedla?

„Ukázala bych něco originálního, čím bych lidi mohla šokovat. Žádné tančení a podobné záležitosti by to nebyly. I v semifinále jsem ve volné disciplíně vařila, což žádná z holek neměla. V téhle soutěži musíte něčím zaujmout, protože pokud se vám to nepodaří, tak sebekrásnější dívka mezi ostatními zapadne.“

Součástí finálového večera bývá i módní přehlídka. Co vám podle vás nejvíc sluší a v jakém oblečení se cítíte nejlépe?

„Nemám vyhraněný vkus. Nejlépe se však cítím v oblečení, které je elegantní a ženské. Doma ale jasně vedou tepláčky...(úsměv)

Mezi tradičně nejoblíbenější disciplíny z hlediska publika patří promenáda v plavkách. Jak tuto disciplínu vnímáte vy v pozici soutěžící? Na co během ní například myslíte?

„Beru to tak, že do soutěží krásy promenáda v plavkách prostě patří. Na druhou stranu jsme mladé holky, takže se snad nemáme za co stydět (úsměv). Většinou myslím jen na to, aby mi nic nevykouklo... (smích)

Jak jako vysokoškolačka zajímající se o historii vnímáte soutěže krásy? Podle některých jsou dívky v těchto přehlídkách „degradovány“ na kus zboží. Jak byste reagovala na tuto kritiku?

„Na soutěžích krásy nevidím nic špatného. Dívce můžou pomoci vybudovat si zdravé sebevědomí, naučí se projevovat, najde si kamarádky, naučí se prohrávat, vyhrávat a řadu dalších věcí. Kus zboží, to je jen hloupé zažité klišé.“

Je něco, čeho byste chtěla v životě dosáhnout, a víte, že byste toho bez této soutěže nedosáhla?

„Na to zatím nemohu odpověď, protože odpověď neznám...“

Jste raději fotografována nebo raději sama fotografujete? A proč? Co vás na prvním či druhém láká?

„Mám ráda obojí. Jednou je člověk radši před objektivem, jindy za ním. Těším se, až třeba v šedesáti vytáhnu fotky z miss a budu vzpomínat, ukazovat je vnoučkům a říkat si, jaká jsem byla štramanda (úsměv). A to mě na tom nejvíce láká, fotky dokážou člověku pomoci si na spoustu věcí vzpomenout.“

V současné době nemáte přítele. Myslíte, že muži, kterým se nepochybně líbíte, mohou sbírat odvahu, aby vás vůbec oslovili? Nebo je to úplně jinak a vy trávíte polovinu života odmítáním nejrůznějších návrhů?

„Určitě by měli mladí muži sbírat odvahu. Poté, co jsem se dostala do finále miss, mám poměrně méně ctitelů... (úsměv)“

Vyrůstala jste ve vesničce u Bílých Karpat a netajíte se svojí láskou ke zvířatům. Dokážete si představit, že byste někdy žila na vesnickém statku, kde by vaší hlavní starostí byla péče o děti, muže a zvířata? Co byste tím získala a o co naopak přišla?

„Dokážu si to představit a vůbec mi ta představa nevadí. Jednou to tak třeba budu mít. Rodinu určitě chci a troufám si tvrdit, že bych se kvůli ní byla schopna vzdát i kariéry. Přišla bych jen o pohodlí městského života, ale získala bych víc.“

Zajímají vás i filmy a četba. Jaký film a knihu byste čtenářům doporučila?

„Filmů mám oblíbených spoustu, ale asi bych vybrala Sedm životů. Je strašně dojemný a ukazuje na to, čeho jsou schopni lidi se pro druhé vzdát. A kdybych měla vybrat knihu, bylo by to Tajemství od Rhondy Byrne. Není to žádná složitá literatura, je to spíše o tom, jak by lidi měli pozitivně přemýšlet a myslet na své cíle a sny. Mám velmi ráda motivační knihy.“

Které tři věci byste si vzala na opouštěný ostrov a proč?

„Na opuštěný ostrov bych vůbec nejela. Mám ráda společnost a lidi celkově. Takže bych s díky odmítla...(úsměv)”


 

Kdo je Zuzana Juračková

Zuzana Juračková se narodila 29. července 1989 ve znamení Lva.  Prvních pět let prožila v malé vesničce poblíž Bílých Karpat. S tím bezesporu souvisí její láska ke zvířatům, protože jich zde měli plný dvůr i dům. Za svůj domov ale Zuzana Juračková považuje Prostějov, kde vystudovala základní sportovní školu i střední školu oděvní. Od malička byla velmi kreativně a sportovně založená. Tíhla k tanci, malbě, hře na klavír a herectví. Ve sportu u ní po čase vyhrála atletika, především skok do výšky. Momentálně ji zajímají filmy, četba, herectví a moderování. Baví ji také fotografování, a to jak před objektivem, tak i za ním. K tomu všemu ráda cestuje a vaří. Na svých cestách s chutí poznává nové kultury a ochutnává místní jídla. Zuzana Juračková říká: „V životě se neřídím mottem, ale vlastním rozumem...“

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...